کوکی‌های جو دوسر برشته شده قدیمی دستور پخت پی دی


https://www.youtube.com/watch?v=yiss35n-8zY

هیچ چیز قدیمی در مورد کوکی‌های جو دوسر پر فیبر، سالم و دارای بافت من به جز جو دوسر وجود ندارد. قند و چربی را از کلوچه های مادرم حذف کردم و آنها را پر از فیبر و محافظ پلی فنل بسته بندی کردم تا همه چیز را به سمت جلو حرکت دهم. این خوراکی‌های روزانه به طور محافظتی مملو از B-گلوکان مشتق از غذای کامل، فیبر محلول و نامحلول، پروتئین گیاهی، اسیدهای آمینه ضروری و پلی فنول‌های مهارکننده سرطان هستند. این چیزی است که من از یک کوکی محافظ انتظار دارم – که به طور طبیعی در دستور العمل های رژیم غذایی محافظتی گنجانده شده است. نوک دانه کاکائو ارگانیک خام به ما کمک می کند اکسید نیتریک محافظ عصبی تولید کنیم که بافتی شبیه به آجیل دلپذیر را ارائه می دهد. از خواندن مطالعات موجود در نکات حرفه ای زیر لذت ببرید و توجه داشته باشید که چگونه کاکائو محافظ قلبی هورمون گرلین را کاهش می دهد و میکروبیوتای روده ما را تقویت می کند. پوست موز خرد شده همین کار را می کند و در عین حال بافت و فیبر کشمش را بدون شکر فراهم می کند. هیچ کس هرگز نمی داند این کوکی‌ها آشپزخانه زمستانی شما را گرم می‌کنند و با حذف مواد مفید و پرهزینه مانند روغن، کره، تخم‌مرغ، آجیل و کشمش، هزینه‌های پخت را کاهش می‌دهند. با گذاشتن یک جعبه شیر سویا ارگانیک محافظ در یخچال شروع کنید. شیر سرد برای تجربه نهایی نوشیدن بهترین کوکی‌های جو دوسر بدون قند، بدون چربی، غلات کامل، فیبر بالا و گیاهی ضروری است. کوکی‌های جو دوسر برشته شده قدیمی اولین دستور غذا از سری سه دستور پخت شیرینی جو دوسر است که به راحتی مخلوط می‌شوند. دسته دوم کوکی های جو دوسر نرم و سومین کوکی های جو دوسر برشته شده نیمه رول شده است. تغییرات سه گزینه بافت را برای خوشحال کردن سالم ترین هیولاهای کوکی در سراسر جهان ارائه می دهند. با این دستور العمل ها چالش های رایج کوکی لاستیکی بدون چربی را حذف کرده ام. مرحله خنک‌سازی به این کوکی‌ها بافت جویدنی ترد و غیرقابل مقاومت می‌دهد. من در زمستان امسال با تیمی از تست‌کنندگان طعم محلی متعهد شدم. آنها یکی پس از دیگری طعم و مزه را می‌چشیدند تا به من کمک کنند تا این سه دستور العمل کوکی را برای جامعه رژیم غذایی محافظتی ایجاد کنم. اکنون که آنها کامل شده اند و دستور العمل های کوکی ها کامل شده اند، دوستان من غذاهای گیاهی با فیبر بالا را از دست داده اند. کوکی‌های تقویت‌کننده سلامتی ما دوستان بیشتری را با یک رژیم غذایی محافظتی آشنا کرده‌اند. هر روز ما به طور منفعلانه با به اشتراک گذاشتن خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های محافظی که درخشش سالم و انرژی بالایی به ما می‌دهند، تأثیر می‌گذاریم. ما در حال قدم زدن روی بیلبوردهای سلامتی هستیم که بوسیله گیاهانی استتار شده به شکل کلوچه تغذیه می شود. خوب بخورید، به اشتراک بگذارید و درخشان بدرخشید. شما به دلیل اینکه سالم ترین فرد در خانواده و محله خود هستید، شایسته حمایت هستید. هرکسی به یک دوست الهام بخش نیاز دارد که رئیس بدن آنها باشد و برای به اشتراک گذاشتن شهادت خود در مورد سلامت مطلوب و مزایای یک رژیم غذایی محافظتی هیجان زده باشد.

جولی ماری

عناصر:

  • 3 فنجان جو دو سر گرد شده ارگانیک، برشته شده (270 گرم بلغور جو دو سر پوسته شده)
  • 2 عدد موز ارگانیک متوسط ​​شسته شده، پوست ریز خرد شده و چنگال موز له شده
  • ½ فنجان اریتریتول
  • ½ یک قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری نوک کاکائو
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • ½ فنجان زغال اخته منجمد یا تازه، اختیاری

دستور پخت در فر:

  1. تماشای PD-Ed Lesson #322 | پخت کوکی‌های بلغور جو و میکروب‌های فیبردار، همه دستورالعمل‌ها و یادداشت‌ها را بخوانید
  2. جو دوسرهای اندازه‌گیری شده را روی یک ورقه پخت لبه‌دار بمالید و روی توری وسط در فر سرد قرار دهید.
  3. فر را با دمای 400 درجه روشن کنید و جو دوسر را به مدت 10 دقیقه برشته کنید تا خوشبو شود (زمانی که فر به دمای 350 رسید، مال من آماده است)
  4. در حین نان تست جو، موز را بشویید، پوست بگیرید، پوست را ریز خرد کنید و موز را با چنگال له کنید.
  5. موز له شده و پوست را به یک کاسه همزن اضافه کنید
  6. تمام مواد باقیمانده را اضافه کنید و قبل از اینکه جو برشته شده را مخلوط کنید، خوب هم بزنید
  7. جو دوسر تست شده را اضافه کنید و با استفاده از چنگال یا همزن دانمارکی خمیر را به آرامی هم بزنید
  8. قالب فر را با کاغذ روغنی یا حصیر سیلیکونی بپوشانید
  9. با استفاده از a 12 تپه درست کنید ¼ فنجان اندازه گیری یا قاشق بستنی
  10. با استفاده از یک حلقه دهانی معمولی به عنوان راهنما، هر کوکی را فشار داده و صاف کنید (ضخیم بهتر از نازک است)
  11. زغال اخته یخ زده یا با دمای اتاق را به بالای کوکی ها اضافه کنید و مراقب باشید به خمیر کوکی فشار نیاورید و شکل آنها را تغییر ندهید.
  12. در دمای 400 درجه در قفسه مرکزی به مدت 20 دقیقه بپزید
  13. کوکی ها با سرد شدن ترد می شوند
  14. بگذارید کاملا خنک شود و در ظرف در بسته در فریزر یا یخچال نگهداری کنید
  15. ذخیره سازی در یخچال: 12 کلوچه در شیشه های 2 کوارت دهان گشاد قرار می گیرند که از حلقه دهانه معمولی به عنوان راهنما استفاده می کنند.

یادداشت ها و نکات حرفه ای:

    • اگر فر بزرگ ندارید، دستورالعمل‌های نیمه دسته‌ای اجاق کوچک Breville Smart Air در زیر آمده است
    • کوکی‌های ضخیم‌تر بافت بهتری نسبت به نازک دارند (حلقه شیشه دهان معمولی راهنمای دایره‌ای عالی است)
    • اندازه گیری بلغور جو دوسر برای کسانی است که بلغور جو دوسر را به صورت جو دوسر نورد شده در می آورند. اگر پوسته پوسته ندارید به آن توجه نکنید
    • پوسته پوسته کردن بلغور جو دوسر: در یک شیشه، 270 گرم بلغور جو دو سر، 3 قاشق چایخوری آب اضافه کنید، روی آن را بپوشانید، تکان دهید و هشت ساعت یا یک شب صبر کنید تا پوسته پوسته شود تا جو دوسر غلیظ و بدون گرد و غبار تولید شود.

  • جو دوسر ارگانیک برای جلوگیری از مصرف مواد شیمیایی بازدارنده کپک که در جو دوسر معمولی استفاده می شود توصیه می شود.
  • با استفاده از protectivediet.com/Azure در خرید جو دو سر ارگانیک فله صرفه جویی کنید یا جو دوسر فله را از فروشگاه مواد غذایی بهداشتی خود خریداری کنید.
  • پوست موز ریز خرد شده پخته شده طبق پیشنهاد، دارای فیبر با بافت کشمش بدون تاثیر منفی قند غلیظ است.
  • میکروب های سالم روده منحصراً بر روی فیبر گیاهی زنده می مانند
  • میکروب ها فیبر را تخمیر و هضم می کنند تا اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تولید کنند
  • اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه ضد التهاب هستند و اپیتلیوم (دیواره روده) را سفت می کنند.
  • دیواره اپیتلیال محکم از ما در برابر التهاب، بیماری، عفونت ویروسی و باکتریایی محافظت می کند
  • دیواره اپیتلیال محکم از ورود ذرات غذا به خون جلوگیری می کند و باعث ایجاد پاسخ التهابی می شود که به عنوان آلرژی غذایی برچسب خورده است.
  • ما شاهد هستیم که اعضایی که در یک رژیم غذایی محافظتی قرار دارند، پس از اتمام برنامه‌ریزی مجدد 30 روزه سم‌زدایی و چشایی، گلوتن و سایر حساسیت‌های غذایی را حذف می‌کنند.
  • جمعیت میکروبی محافظ روده آنها که به تازگی توسعه یافته اند، با انواع فیبرهای گیاهی روزانه با دستور العمل های رژیم غذایی محافظ برای تولید اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه ضد التهابی شفابخش تغذیه می شود.
  • این عمل غذایی اپیتلیوم را بهبود می بخشد و ترمیم می کند و از ما در برابر بیماری ها و رنج های جسمی محافظت می کند
  • دستور العمل های PD را هر روز درست کنید و بخورید و بقیه توسط تریلیون ها میکروب ساکن ما مدیریت می شود
  • آنها تجربه زندگی، سلامتی، خلق و خو، هوس، انرژی، متابولیسم، تناسب اندام و ظاهر ما را کنترل می کنند
  • با PD-Ed دقیقاً به شما نشان خواهم داد که چگونه میکروب های خود را دستکاری کنید تا با تبدیل شدن به رئیس بدن خود، زندگی خود را با استقلال سلامتی بهبود بخشید.

پیشنهادات خدمت:

  • با شیر سویا سرد، قهوه محافظ یا شکلات داغ بزرگسالان برای غوطه ور شدن سرو کنید
  • کوکی های نخورده را در یخچال بگذارید یا فریز کنید. آنها بدون مواد نگهدارنده هستند
  • بعد از شام در شب‌های سرد زمستان، شیرینی‌ها را با قهوه محافظ یا شکلات داغ بزرگسالان با شیر سویا گرم شده میل می‌کنیم.
  • در گرمای تابستان، ما این قایق‌های محافظ را در شیر سویای ارگانیک سرد غرق می‌کنیم
  • نوک کاکائو ارگانیک محافظ:
    نوک کاکائوی شیرین نشده چیپسی از دانه کاکائو خام است
    ما آنها را به دستور العمل های پخته شده یا بخارپز اضافه می کنیم تا بافتی شبیه آجیل و کورستین و تئوبرومین محافظ داشته باشند.
    کوئرستین رادیکال های آزاد را که باعث آسیب سلولی، پیری و انواع بیماری ها از جمله بیماری قلبی، سرطان، پارکینسون و آلزایمر می شوند، خنثی می کند.
    تئوبرومین به عنوان یک گشادکننده عروق برای کمک به کاهش فشار خون و بهبود عملکرد ورزشی عمل می کند
  • کاکائو محافظ عصبی است:
    اثر نوروتروفیک فلاونوئیدهای کاکائو باعث افزایش جریان خون مغزی در افراد سالم سه ساعت پس از مصرف کاکائو می شود.
    افزایش جریان خون به ماده خاکستری در مغز باعث رگ زایی سالم و همچنین رشد نورون های جدید هیپوکامپ درگیر در پردازش حافظه می شود.
    افزایش جریان خون در شریان مغزی میانی ممکن است اثرات محافظتی در برابر زوال عقل و سکته مغزی را ایجاد کند.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5465250/
  • کاکائو محافظ قلب است:
    تولید نیتریک اکسید را افزایش می دهد
    کاکائو دارای اثرات مهاری پلاکتی است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و کاهش خطر ترومبوز را کاهش می دهد.
    علائم لخته خون می تواند شامل سردرد، احساس سوزش درد ضربان دار عضلانی، خارش یا خستگی باشد.
    دانستن این علائم ممکن است در مواقع ضروری به شما کمک کند
  • کاکائو اشتها را کاهش می دهد:
    بوی شکلات منجر به واکنش سیری می شود که با سطح گرلین همبستگی معکوس دارد.
    گرلین هورمونی است که برای نشان دادن گرسنگی تولید می شود و بوییدن و خوردن شکلات می تواند اشتها را کاهش دهد و رضایت غذایی را بهبود بخشد.
  • کاکائو و میکروبیوتای روده:
    در نهایت باید به اثرات پلی فنول های کاکائو بر ترکیب میکروبیوتای روده اشاره کرد.
    در یک آزمایش انسانی که بر روی داوطلبان سالم انجام شد، مصرف یک نوشیدنی حاوی فلاوانول با کاکائو بالا به مدت 4 هفته، حاوی 494 میلی گرم فلاوانول، به طور قابل توجهی رشد لاکتوباسیلوس را افزایش داد. و Bifidobacterium spp. در مقایسه با یک نوشیدنی فلاوانول کم کاکائو (182)
    این باکتری ها وضعیت ضد التهابی را در روده حفظ می کنند
    در مورد یک هات چاکلت بزرگسالان امشب چطور؟

6 نیم دسته کوکی پخته شده در هوای هوشمند برویل مواد تشکیل دهنده:

  • 1 ½ فنجان جو دو سر رول شده ارگانیک، برشته شده (135 گرم بلغور جو دو سر پوسته شده)
  • 1 موز ارگانیک متوسط ​​شسته شده، پوست ریز خرد شده و چنگال موز له شده
  • ¼ فنجان اریتریتول
  • 1 قاشق غذاخوری نوک کاکائو
  • ¼ یک قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • ¼ فنجان زغال اخته منجمد یا تازه، اختیاری

مسیرهای هوایی هوشمند برویل:

  1. تماشای PD-Ed Lesson #322 | پخت کوکی‌های بلغور جو و میکروب‌های فیبردار، همه دستورالعمل‌ها و یادداشت‌ها را بخوانید
  2. جو دوسرهای اندازه‌گیری شده را روی تابه پخت پهن کنید و در سطح 4 در برویل برشته کنید
  3. در حین تست جو دو سر، موز را بشویید، انتهای آن را ببرید، پوست بگیرید، پوست را ریز خرد کنید و موز را با چنگال له کنید.
  4. موز له شده و پوست را به یک کاسه همزن اضافه کنید
  5. تمام مواد باقیمانده را اضافه کنید و قبل از اینکه جو برشته شده را مخلوط کنید، خوب هم بزنید
  6. جو برشته شده را اضافه کنید و با استفاده از چنگال یا همزن دانمارکی خمیر را به آرامی هم بزنید
  7. قالب فر را با کاغذ روغنی بپوشانید
  8. با استفاده از a 6 تپه درست کنید ¼ فنجان اندازه گیری یا قاشق بستنی
  9. با استفاده از یک حلقه دهانی معمولی به عنوان راهنما، هر کوکی را فشار داده و صاف کنید (ضخیم بهتر از نازک است)
  10. زغال اخته یخ زده یا با دمای اتاق را به بالای کوکی ها اضافه کنید و مراقب باشید که به شدت به خمیر کوکی فشار نیاورید.
  11. با دمای 350 درجه در طبقه وسط به مدت 20 دقیقه بپزید (نیازی به گرم کردن فر کوچک نیست)
  12. کوکی ها با سرد شدن ترد می شوند (برای ترد شدن بیشتر نپزید، خیلی خشک می شوند)
  13. بگذارید کاملا خنک شود و در ظرف در بسته در فریزر یا یخچال نگهداری کنید
    ذخیره سازی در یخچال: هنگام استفاده از حلقه دهانه معمولی به عنوان راهنما، 6 کوکی در یک شیشه کوارت دهان گشاد قرار می گیرند.