دستور پخت 45 دوم ذرت Tortillas Premium PD


تورتیلاهای نازک ذرت خانگی با دستور پخت سریع و مطمئن من و ابزار مناسب برای این کار به راحتی درست می شوند. سال‌ها روشی را بدون پرس امتحان کردم تا به کسانی که تورتیلا را از طریق پست سفارش می‌دادند کمک کنم. سپس با پرس تورتیلا با رتبه برتر وارد کار شدم و یک خمیر مطمئن ایجاد کردم که باعث می‌شود تشکیل تورتیلا راحت باشد. سپاسگزارم که جامعه Protective Diet خواستار روشی آسان برای تهیه تورتیلاهای نازک برای چیپس های پخته شده است. حتی با زندگی در سن دیگو، احاطه شده توسط تورتیلریا، هیجان زده شدم که آنها را از ابتدا بسازم. به خاطر داشته باشید که “از ابتدا” به این معنی است که به سادگی یک منگنه شربت خانه را در یک کاسه مخلوط کنید و با کمی تمرین یک ترتیلا ساز متخصص خواهید بود که پشته های داغ را بیرون می آورد! سپس به یوتا نقل مکان کردم و یک آسیاب غلات برای سلامتی به محل کارم اضافه کردم تا کیفیت مواد ارگانیک را افزایش دهم. دو سال طول کشید تا اندازه‌گیری و تکنیک را با ذرت کامل تصفیه‌نشده کامل کنم تا تورتیلاهای سبک پف کرده و چیپس‌هایی با طعم کرانچ تولید کنم. برای نکات جدید و بهبود یافته تورتیلا با برش های کوتاه در درس 325 به ما در PD-Ed بپیوندید. من اندازه گیری گرم را با ماسا هارینا تجاری و ذرت کامل آسیاب شده تازه و آب معرفی خواهم کرد. تمرکز دستور پخت من بر کیفیت مواد تشکیل دهنده، صرفه جویی، کارایی و تکنیک های ساده برای تولید تورتیلاهای ذرت ظریف و چیپس های پخته شده بدون روغن است تا به عنوان انرژی نشاسته ای ما در یک رژیم غذایی محافظتی از آن لذت ببریم.

جولی ماری

تجهیزات:

عناصر:

مواد لازم ماسا تجاری:

  • 270 گرم یا 1 فنجان ماسا هرینا، ماسکا یا ماسای فوری (مواد تشکیل دهنده: ذرت با آهک هیدراته)
  • 270 گرم یا 1 فنجان کمی آب جوش

مواد آسیاب تازه:

  • 270 گرم ذرت خشک کامل ارگانیک (آبی، زرد یا سفید)
  • 200 گرم آب جوش

جهت ها:

  1. برای اندازه گیری های پیشرفته و میانبرهای تورتیلا همراه با تشویق و حمایت جامعه، یادداشت ها را بخوانید و کلاس PD-Ed #325 را تماشا کنید.
  2. همچنین برای نکات بصری، چاشنی ماهیتابه چدنی و توصیه های چیپس تورتیلای کاملاً پخته، به کلاس 266 مراجعه کنید.
  3. در یک کاسه مخلوط کن، گرم ماسا هارینا تجاری را وزن کنید (یا ذرت کامل را وزن کرده و در بهترین حالت آسیاب کنید)
  4. چند فنجان آب را در یک کتری یا روی اجاق گاز گرم کنید تا به جوش آید
  5. کاسه همزن پر از آرد را در مقیاس برگردانید و گرم آب جوش اضافه کنید (دقت باعث می شود خمیر عالی شود – اگر آب ریختید از قاشق برای خارج کردن آن استفاده کنید)
  6. به شدت با همزن یا چنگال خمیر دانمارکی مخلوط کنید
  7. با دستان خود خمیر گرم را کنار هم قرار دهید و روی پیشخوان به اندازه آهنگ مورد علاقه خود ورز دهید، یا یک تایمر برای سه دقیقه تنظیم کنید تا تورتیلاهای کاملاً پف کرده باشند)
  8. خمیر را به شکل یک کنده ضخیم در آورده و به 16 قطعه برش دهید
  9. ماهیتابه، ماهیتابه یا Comal را روی اجاق گاز از قبل روی حرارت زیاد گرم کنید
  10. با استفاده از پرس تورتیلا، ناگت خمیر را بین کیسه پلاستیکی فشار دهید
  11. پرس را باز کنید، تورتیلا را کمی بچرخانید و دوباره فشار دهید تا تورتیلا یکدست شود
  12. تورتیلای نازک فشرده شده را از پلاستیک جدا کنید
  13. با استفاده از دست‌ها، با احتیاط روی تابه از قبل گرم شده قرار دهید و کرونومتر را به مدت 15 ثانیه تنظیم کنید، سپس آن را برگردانید.
  14. اجازه دهید 15 ثانیه دیگر روی طرف دوم بپزد سپس به سمت اول برگردانید
  15. 15 ثانیه دیگر بپزید؛ و اجازه دهید پف کند (اگر پف نکرد، مرکز فشار دهید یا با کاردک یا حوله ترک خورد تا بخار شود تا پف کند؛ چند ثانیه بپزید.
  16. اگر نرم سرو می‌کنید، تورتیلای پخته شده را از تابه خارج کرده و در حوله بپیچید تا گرم بماند
  17. تورتیلاها در 45 ثانیه روی حرارت بالا پخته می شوند، 2 بار و یک ضربه بزنید و سپس بپیچید.
  18. اگر در چیپس های تورتیلا پختید، روی ورقه های پخت بچینید و نمک اضافه کنید یا دستورالعمل های برویل ایرفری را در PD-ED CLass #326 دنبال کنید.

یادداشت ها و نکات حرفه ای:

  • به طور سنتی هنگام تهیه تورتیلا ذرت در خانه نمک به خمیر اضافه نمی شود
  • مخلوط کردن خمیر با استفاده از آب جوش نیز سنتی نیست، اما استفاده از تکنیک من خمیر تورتیلای بدون دردسر را با نتایج مطمئن تولید می کند.
  • به روش من اعتماد کن؛ بدون تنظیمات، بافت خمیر تورتیلا عالی را ایجاد می کند
  • اگر از آب داغ استفاده می کنید خمیر شما خیلی مرطوب می شود و باید آرد بیشتری اضافه کنید، مخلوط کنید و تست کنید.
  • ورز دادن مرحله مهمی برای پف کردن تورتیلا است
  • خمیر نیاز به ورز دادن بیشتری دارد یا اگر تورتیلا در اطراف لبه هایش ترک داشته باشد و پف نکند خیلی خشک است.
  • خمیر اگر هنگام فشار دادن به پلاستیک بچسبد خیلی مرطوب است
  • اگر تأخیر رخ داد و تکه های خمیر تقسیم شده قبل از قرار دادن روی پرس، با انگشتان خیس به رول خشک تبدیل می شوند
  • ماسا هارینا یا ماسکا فوری در اکثر فروشگاه های مواد غذایی و بازارهای بین المللی یافت می شود (حاوی ذرت، آهک هیدراته و گاهی اوقات اسید فولیک)
  • آهک هیدراته ماده معدنی است که باعث پف کردن خمیر می شود
  • ماسا هارینا یا ماسکا فوری که از ذرت سفید تهیه می شود نازک ترین تورتیلاها را تولید می کند.
  • ماسا هارینا نیز از ذرت زرد، آبی یا بنفش تهیه می شود
  • ماسا هارینا ارگانیک باب ذرت زرد سخت تر و خوش طعم تر است و تورتیلای غلیظ تری ایجاد می کند.
  • در PD-Ed Class #266 من هفت مارک ماسا هارینا شامل سفید، زرد و آبی را بررسی می کنم.
  • Azure Standard ماسا هارینا ارگانیک زرد و سفید را می فروشد، به نظر من زرد خوش طعم تر است
  • Azure Standard ذرت آبی ارگانیک و همچنین زرد و سفید را برای آسیاب می فروشد
  • ذرت آبی حاوی آنتوسیانین است و مورد علاقه من است
  • ذرت دنت زمانی که به درستی ذخیره شود، به مدت بیست سال تازه می ماند
  • نام ذرت دندانه دار برگرفته از فرورفتگی کوچکی است که هنگام خشک شدن بر روی هسته ایجاد می شود
  • در درس PD-Ed شماره 306 در مورد ذرت دندانی بیشتر بیاموزید یک انباری عمیق در حالی که کیفیت غذا را بهبود می بخشد در پول و زمان ما صرفه جویی می کند.
  • من همیشه ذرت کامل یا غلات کامل را وزن می کنم و مستقیماً در دستور غذا قرار می دهم
  • آسیاب غلاتی که من استفاده می کنم آرد خوب را به سرعت ایجاد می کند، بنابراین من می توانم دانه ها را اندازه گیری کنم و آسیاب را مستقیماً در دستور پخت قرار دهم و آسیاب را برای دستور العمل های روزمره راحت و لذت بخش کنم.
  • تورتیلاها را تا یک هفته در ظرف دربسته در یخچال بگذارید یا چند ماه در فریزر بگذارید
  • گرم کردن تورتیلاهای سرد روی اجاق گاز در درس 266 نشان داده شده است
  • تمرین باعث عالی می شود—در دسته دوم یا سوم خود یک حرفه ای خواهید بود

پیشنهادات خدمت:

  • از تورتیلاهای ذرت به عنوان انرژی نشاسته ای در وعده غذایی خود لذت ببرید
  • داخل چیپس تورتیلا یا توستادا پخته شده بپزید
  • برای تهیه کوئسادیلاهای تابه ای یا ناچوهای باردار یا با سالسا ورد برشته، سالسا چیپوتل، ترشی مکزیکی اسکابک، سالسا تخمیر شده، لایه لایه فیستا، Queso con Carne، Queso Dip، Guacamole بی گناه، Pico de Gallo Especial، Pico de Gallo roast، استفاده کنید. ، سالسا انبه، دیپ پیاز فرانسوی، ترشی شوید یا دیپ اسفناج
  • تورتیلاهای ذرت گرم را با فاجیتاس، تاکو چوریزو، لوبیا جولی، کارنیتاهای گیاهی، فیل تاکو بدون گوشت گاو، پینتوس و پنیر، اسکرامبل سبز، سالاد تاکو، یا هش چوریزو سرو کنید.
  • از تورتیلاهای تازه یا منجمد و یخ زدایی برای تهیه تاکیتو، انچیلادا قرمز، انچیلادا سبز، سوپ تورتیلا و سوپ انچیلادا استفاده کنید.
  • تازه یا یخ زده را به صورت توستادا یا چیپس بپزید تا با پوزوله روجا، فلفل دلمه ای روز پرکار یا سوپ لوبیا سیاه کوبایی سرو کنید.
  • به عنوان یک بسته بندی استفاده کنید و با سالاد بدون تخم مرغ به اندازه خانواده یا سالاد ساختگی “تن” پر کنید
  • لایه ای با هوموس خامه ای و روی آن را با کلم یاقوت خام یا پیاز ترشی پروبیوتیک بپوشانید
  • من از چیپس تورتیلا پخته شده به عنوان انرژی نشاسته ام برای تهیه سالاد خرد شده با مزرعه دره سالم یا ادویه و وینگرت گیاهی لذت می برم.