دستور پخت نان نان کنفتی باغی


این نان زیبا، بدون چربی، فیبر بالا، بدون قند، بدون خرما، کدو سبز-هویج-میوه دارای بافت های لذت بخشی با ترکیبات گیاهی شگفت انگیز است. من نان کدو سبز اصلی خود را از سال 2011 به صورت سبزی و تازه آسیاب شده که شامل ده سال متحول کننده زندگی از اکتشافات آشپزخانه آزمایش PD و پیشرفت های مداخله غذایی بود، دادم. ترکیب مواد مختلف گیاهی برای تقویت و حفظ میکروبیوم محافظ بسیار مهم است. میکروب ها حالات، احساسات، انتخاب ها و سلامت جسمی ما را مدیریت می کنند. آنها هورمون‌های ما، تولید انتقال‌دهنده‌های عصبی، متابولیسم، تولید هیستامین، هضم غذا و انتخاب‌های غذایی را کنترل می‌کنند. هنگامی که میکروب‌های ساکن سالم را ترویج، پر می‌کنیم و تغذیه می‌کنیم، آنها اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تولید می‌کنند که به طور موثر آتش‌های التهابی را خاموش می‌کنند تا یک اپیتلیوم محافظ محکم (دیواره روده) حفظ شود. این سربازان میکروسکوپی میکروسکوپی انتشار ویروسی، آلرژی ها، حساسیت های غذایی، بیماری ها و اختلالات متابولیک را از بین می برند. آنها مسئول هستند و من یاد می دهم که چگونه می توانیم آنها را دستکاری کنیم تا احساس فوق العاده ای داشته باشیم و به سلامتی مطلوب دست یابیم. به من و همه میکروب‌های سالم من در کلاس آموزشی آموزش رژیم غذایی محافظتی بپیوندید تا دستور العمل‌های خلاقانه مبتنی بر غذای کامل گیاهی، تکنیک‌های آشپزی، و پیشنهادهای سبک زندگی محافظتی را برای پر کردن و ترویج یک میکروبیوم سالم و متنوع داشته باشید. درک “چرا” پشت غذاهایی که می خوریم و غذاهایی که حذف می کنیم برای موفقیت طولانی مدت بسیار ارزشمند است. دستور العمل های رژیم غذایی حفاظتی به عنوان لقمه های آموزشی هفتگی برای دستیابی و حفظ سلامت مطلوب با یک رژیم غذایی پایدار با ترکیب غذاهای کاربردی مبتنی بر گیاه بر اساس پیشرفت های میکروبیولوژی و تحقیقات فیتوشیمیایی طراحی شده اند.

جولی ماری