لینک مستقیم این دستور غذا: https://protectivediet.com/recipe/southern-chow-chow
https://www.youtube.com/watch?v=VU4s3Xi1BIk
اگر باغ سبزیجات دارید و در جنوب زندگی می کنید، پس این طعم زیبا را می شناسید. با افزایش محبوبیت غذاهای کاربردی، تخمیری و نگهداری محصول، مجبور شدم با این دستور غذایی رژیمی محافظ، چاو چو قدیمی را در سراسر جهان به نمایش بگذارم. دستور غذای چو چاو Protective Diet آخرین محصول باغ را با تخمیر دسته ای کوچک حفظ می کند. من به شما یاد می دهم که چگونه گوجه سبز را تقویت کنید که قبل از اولین یخبندان نرسد. خرد شده و همراه با بهترین پیاز، فلفل، ذرت و کلم برداشت شده در فصل. تخمیر شده برای تکثیر توماتین محافظ موجود در گوجه فرنگی سبز، سولفورافان و آنتوسیانین در کلم قرمز و کورستین در پیاز. با وجود مقداری کپسایسین در فلفل تند، به این چاشنی تند، مطمئناً چاشنی مورد علاقه پاییز خواهد بود. این یک چاشنی تقویت کننده طعم، پر قدرت و تقویت کننده سیستم ایمنی است که یک کاسه غلات ساده را به یک وعده غذایی کاربردی هیجان انگیز تبدیل می کند. هر میوه و سبزی حاوی جمعیت میکروبیوم خاص خود است و زمانی که آنها را تخمیر می کنیم، میکروب های محافظ تکثیر می شوند. هنگامی که آنها را به صورت خام یا تخمیر شده مصرف می کنیم، میکروب های ساکن محافظ ما روی فیبر گیاهی رشد می کنند. میکروبهای موجود در میوهها و سبزیجات خام خود را در خانه میسازند و به ساکنان محافظ تبدیل میشوند و تنوع میکروبیوم ما را گسترش میدهند و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند. میکروبهای سالم گیاهی فیبر گیاهی را میخورند و اسیدهای چرب زنجیره کوتاه را دفع میکنند که اپیتلیوم ما را سفت میکند که به نام دیواره روده ما نیز شناخته میشود. با دیواره محکم روده در یک رژیم غذایی محافظ، می توانیم آلرژی های غذایی، خطر عفونت ویروسی و بیماری های التهابی از جمله تکثیر سلول های سرطانی را از بین ببریم. اگر فکر میکنید تخمیر بسیار پیچیده است، لطفاً این دستور غذا را بررسی کنید و خواهید دید که تنها کاری که باید انجام دهید خرد کردن است و در عرض پنج روز این طعم، کاسههای برنج قهوهای آسان را به وعدههای غذایی زنده، کاربردی، محافظ و ترویجکننده میکروبیوم تبدیل میکند. دستور العمل های رژیم غذایی حفاظتی به عنوان لقمه های آموزشی هفتگی برای دستیابی و حفظ سلامت مطلوب با یک رژیم غذایی پایدار با ترکیب غذاهای کاربردی مبتنی بر گیاه بر اساس پیشرفت های میکروبیولوژی و تحقیقات فیتوشیمیایی طراحی شده اند. به ما در کلاس آموزشی آموزش رژیم غذایی محافظتی بپیوندید، جایی که در مورد «ما همان چیزی هستیم که می خوریم» بحث می کنیم و نشان می دهیم که چگونه هر وعده غذایی را محافظت می کنیم.