توفو سفت فری – بهترین متخصص تغذیه سیدنی بادی فیوژن


  • توفو را به صورت چوب کبریت ضخیم برش دهید و در یک کاسه کم عمق با 1 قاشق غذاخوری سس سویا، 1 قاشق غذاخوری سس صدف، 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد و 1 قاشق غذاخوری عسل قرار دهید. اطراف آن را مخلوط کنید تا ماریناد روی توفو را بپوشاند و بگذارید بماند تا همه سبزیجات را برش دهید

  • تمام سبزیجات را به اندازه و فرم دلخواه خود بشویید و خرد کنید

  • بعد از اینکه همه سبزیجات خرد شدند و در یک سینی بزرگ قرار گرفتند، 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد را در یک ووک روی حرارت متوسط ​​اضافه کنید.

  • توفوی مرینیت شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند. از تابه در یک بشقاب بردارید و کنار بگذارید

  • سبزی ها را هر بار 2 تا به ترتیبی که در بالا نوشته شده داخل تابه اضافه کنید (سبزیجاتی که زودتر پخته می شوند) وقتی شروع به نرم شدن و گرم شدن کردند 2 سبزی دیگر را اضافه کنید.

  • وقتی همه سبزیجات در ووک قرار گرفتند، 1 قاشق غذاخوری سس سویا و 1 قاشق غذاخوری سس صدف و ¼ فنجان آب اضافه کنید.

  • در حالی که سبزیجات در حال پختن هستند، نودل سوبا را طبق دستورالعمل بسته درست کنید

  • وقتی همه سبزیجات گرم شدند و به دلخواه نرم شدند، لوبیا ادام و توفوی از قبل پخته شده را دوباره به وک اضافه کنید.

  • اکنون آماده سرو هستید – 1 وعده = ¼ نودل سوبا + ¼ مخلوط سبزیجات و توفو و دانه های کنجد بپاشید.