Tofu Poke Bowl – بادی فیوژن


Tofu Poke Bowl – بادی فیوژن پرش به محتوا

خدمت 4

عناصر

برای تهیه خرده توفو:

  • 500 گرم توفو شرکت Nature’s Kitchen
  • 1/2 فنجان آرد ذرت
  • 1/3 فنجان دانه کنجد
  • 1/4 فنجان کینوا
  • 2/3 فنجان پودر پانکو یا آرد سوخاری
  • 2 برابر تخم مرغ، هم زده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد

برای جمع آوری:

  • 1/4 کلم قرمز، نازک برش داده شده است
  • 1 دسته کاهو بچه کوچولو، به صورت کوچک بریده شده است
    قطعات
  • 2 هویج متوسط، به قطعات کوچک خرد شده
  • 2 عدد خیار متوسط، به صورت نوارهای بلند بریده شده است
    با پوست کن
  • 2 عدد پیاز ریز خرد شده
  • 1 x 90 گرم رشته فرنگی سوبا گندم سیاه ژاپنی،
    طبق دستورالعمل بسته جوشانده شود

تزئین

  • 1 عدد آبلیموی تازه کوچک
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه شراب برنج
  • 1/4 فنجان سس ماهی
  • 1/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر یا روغن کنجد
  • 1 حبه سیر، له شده
  • 1 قاشق غذاخوری سس فلفل دلمه ای

روش

  1. توفوی سفت را به 8 برش دهید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا رطوبت آن گرفته شود
  2. پودر توفو را با قرار دادن آرد ذرت، تخم مرغ هم زده و
    کینوا / آرد نان / دانه های کنجد در 3 کاسه جداگانه
  3. استیک توفو را در آرد ذرت آغشته کنید، سپس تخم مرغ را بشویید و سپس داخل کینوآ بپوشانید
    مخلوط خرده نان
  4. یک ماهیتابه را گرم کنید، یک قاشق چایخوری روغن کنجد بریزید، با استفاده از یک حوله کاغذی آن را در اطراف پهن کنید
    بر روی ماهیتابه قرار دهید
  5. 4 برابر استیک توفو را هر بار به مدت 1 تا 2 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی شود
  6. این کار را با باقی مانده توفو تکرار کنید و در صورت نیاز 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد دیگر قرار دهید.

لذت ببرید!



منبع