خدمت 4
عناصر
برای تهیه خرده توفو:
- 500 گرم توفو شرکت Nature’s Kitchen
- 1/2 فنجان آرد ذرت
- 1/3 فنجان دانه کنجد
- 1/4 فنجان کینوا
- 2/3 فنجان پودر پانکو یا آرد سوخاری
- 2 برابر تخم مرغ، هم زده
- 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
برای جمع آوری:
- 1/4 کلم قرمز، نازک برش داده شده است
- 1 دسته کاهو بچه کوچولو، به صورت کوچک بریده شده است
قطعات - 2 هویج متوسط، به قطعات کوچک خرد شده
- 2 عدد خیار متوسط، به صورت نوارهای بلند بریده شده است
با پوست کن - 2 عدد پیاز ریز خرد شده
- 1 x 90 گرم رشته فرنگی سوبا گندم سیاه ژاپنی،
طبق دستورالعمل بسته جوشانده شود
تزئین
- 1 عدد آبلیموی تازه کوچک
- 2 قاشق غذاخوری سرکه شراب برنج
- 1/4 فنجان سس ماهی
- 1/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر یا روغن کنجد
- 1 حبه سیر، له شده
- 1 قاشق غذاخوری سس فلفل دلمه ای
روش
- توفوی سفت را به 8 برش دهید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا رطوبت آن گرفته شود
- پودر توفو را با قرار دادن آرد ذرت، تخم مرغ هم زده و
کینوا / آرد نان / دانه های کنجد در 3 کاسه جداگانه - استیک توفو را در آرد ذرت آغشته کنید، سپس تخم مرغ را بشویید و سپس داخل کینوآ بپوشانید
مخلوط خرده نان - یک ماهیتابه را گرم کنید، یک قاشق چایخوری روغن کنجد بریزید، با استفاده از یک حوله کاغذی آن را در اطراف پهن کنید
بر روی ماهیتابه قرار دهید - 4 برابر استیک توفو را هر بار به مدت 1 تا 2 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی شود
- این کار را با باقی مانده توفو تکرار کنید و در صورت نیاز 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد دیگر قرار دهید.
لذت ببرید!