3 استراتژی غذایی برتر برای مدیریت پیش دیابت/مقاومت به انسولین – بهترین متخصص تغذیه سیدنی بادی فیوژن


آیا می دانستید که استراتژی های غذایی می توانند به بهبود کنترل قند خون و معکوس کردن پیش دیابت کمک کنند؟ برای انجام این بهبودها بدون اصرار توسط پزشک عمومی محلی و حمایت یک متخصص تغذیه معتبر، هرگز دیر نیست.

در اینجا 3 استراتژی تغذیه برتر ما برای کمک به کاهش مقاومت به انسولین آورده شده است:

استراتژی 1: کربوهیدرات های با کیفیت بخورید

به عنوان انسان، همه ما در هر روز از برخی کربوهیدرات‌های ساده مانند چیپس، آب‌نبات‌های شیرین و شکلات لذت می‌بریم، اما متأسفانه این کربوهیدرات‌ها در صورت مصرف بیش از حد یا اگر به طور منظم جایگزین گزینه‌های سالم شوند، تأثیر منفی بر سطح قند خون ما می‌گذارند.

این نوع غذاها دارای شاخص گلیسمی (GI) بالایی هستند به این معنی که به سرعت تجزیه می شوند و قند را با سرعت بیشتری نسبت به سایر کربوهیدرات های پیچیده وارد جریان خون می کنند.

توصیه ما این است که رژیمی را انتخاب کنید که شامل غذاهایی با GI پایین باشد که باعث افزایش ملایم و مداوم و در نهایت کاهش سطح قند خون می شود.

انتخاب کربوهیدرات های با کیفیت:

سطح انسولین و مقاومت به انسولین را کاهش می دهد (ناتوانی بدن در پاکسازی موثر قند/گلوکز از خون)

· احساس سیری را تقویت می کند و از حفظ وزن سالم حمایت می کند

· تامین مداوم انرژی که بر خلق و خو، انگیزه، شناخت و انتخاب غذا تأثیر می گذارد

· از افزایش و کاهش قند جلوگیری می کند که می تواند احتمال پیشرفت مقاومت به انسولین به دیابت را افزایش دهد.

نمونه هایی از غذاهای کم GI عبارتند از: سیب زمینی شیرین، نان سبوس دار، حبوبات و عسل، اما یک متخصص تغذیه می تواند یک رژیم غذایی را با مبادلات هوشمندانه و لذت بخش که به خوبی با سبک زندگی و ترجیحات غذایی مشتری کار می کند، تنظیم کند.

استراتژی 2: مقدار کربوهیدراتی که می خورید را کنترل کنید

این درست نیست که یک فرد مبتلا به پیش دیابت باید از کربوهیدرات اجتناب کند. کربوهیدرات ها منبع اصلی انرژی بدن هستند و بسیاری از ریزمغذی های ضروری دیگر را برای عملکرد مطلوب بدن فراهم می کنند. در نتیجه، مقادیر کنترل شده کربوهیدرات ها در طول روز در وعده های غذایی و میان وعده ها بهترین راه برای مدیریت سطح قند/گلوکز خون است.

شمارش مبادلات کربوهیدرات یکی از راه‌های نظارت بر میزان کربوهیدرات مصرف‌شده در وعده غذایی است. تبادل کربوهیدرات مقداری از غذا است که حاوی تقریباً 15 گرم کربوهیدرات است. غذاهای کربوهیدراتی مختلف را می توان با یکدیگر «مبادله کرد» به طوری که روزانه مقدار مشابهی از کربوهیدرات در وعده های غذایی و میان وعده ها مصرف شود.

متخصصان تغذیه با تبادل لیست های غذایی آموزش می دهند و نمونه هایی را برای مصرف روزانه بر اساس آنچه مشتری قبلاً می خورد، شخصی سازی می کنند.

استراتژی 3: رژیم غذایی متعادل داشته باشید

جدا از تمرکز بر کربوهیدرات ها، نگاه به تعادل کلی انتخاب های غذایی در مدیریت پیش دیابت و همچنین برای پیشگیری از سایر بیماری های مزمن مانند پوکی استخوان، بیماری های قلبی عروقی و سرطان بسیار مهم است.

یک بشقاب غذا باید از کربوهیدرات با کیفیت، منبع پروتئین بدون چربی، مقدار زیادی سبزیجات رنگارنگ و یک منبع چربی سالم در ناهار و شام تشکیل شده باشد. این امر با کاهش سرعت هضم و جلوگیری از افزایش قند خون پس از غذا به تنظیم کنترل قند خون کمک می کند.

من آماده کمک 1-1 به شما در کلینیک هستم!

تاتیانا 🙂