9 حقایق شگفت انگیز تغذیه میوه انبه و مزایای سلامتی آن

دسته‌بندی نشده


انتخاب و ذخیره سازی

انبه محصولات فصلی هستند. فصل میوه انبه تازه در اواخر مارس آغاز می شود ، زمانی که عطر غنی ظاهر آن را در بازارها اعلام می کند.

انبه ها معمولاً تا زمانی که سبز شوند اما کاملاً روی درخت برسند چیده می شوند. میوه های نارس بسیار ترش هستند. انبه های ارگانیک باقی می مانند تا روی درخت برسند. با این حال ، میوه کاملاً رسیده از درخت می افتد و تمایل به خراب شدن دارد.

انبه مانگا توتاپوری
انبه های سیندوری (سزارین) انبه توتاپوری.

انبه در اندازه ها ، اشکال و رنگ های مختلف موجود است. بر اساس اندازه ظروف و تنوع میوه هایی که دوست دارید بخورید ، یکی را انتخاب کنید.

آلفونساس“نژاد از هند (ایالت ماهاراشترا) و “سندوری” انواع (kesar) از پاکستان به دلیل منحصر به فرد بودن خود شناخته می شوند. انبه توتاپوری ویژگی طوطی-منقار به عنوان نوک ، و پوست براق صاف و جذاب سبز-زرد یا نارنجی است.

افرادی را انتخاب کنید که دارای پوست آسیب ندیده ، بدون کبودی و بریدگی هستند. انبه های نارس را می توان برای چند روز در دمای اتاق و رسیده را در درب کاغذ نگهداری کرد. میوه رسیده باید در یخچال نگهداری شود ، اما کمتر از 50 درجه سانتیگراد. هنگام خوردن میوه ، آن را در دمای معمولی سرد کنید تا طعم و طعم طبیعی به خود بگیرد.

طرز تهیه و سرو

انبه ها را با آب سرد سرد بشویید تا گرد و غبار / خاک و هرگونه بقایای شیمیایی سطحی از بین برود. پوست بیرونی را با یک پارچه نرم تمیز کنید. میوه انبه باید به تنهایی و بدون هیچ گونه ادویه جات ترشی جات و مواد افزودنی مصرف شود تا طعم غنی به خود بگیرد.

میوه را از طول به سه قسمت برش دهید تا قسمت میانی آن از دانه های هاسکی تشکیل شود. سپس پوست را برش دهید تا پوست از گوشت جدا شود. تفاله را به قسمتهای دلخواه خرد کنید.

یا تفاله را در دو طرف دانه مرکزی (سنگ) با چاقوی تیز برش دهید. به این ترتیب شما دو نیمه بزرگ میوه انبه و قسمت مرکزی استخوان ها را دریافت خواهید کرد. سپس نصف آن را بردارید و گوشت را به صورت افقی و عمودی ورز دهید و مراقب باشید که عمیقاً از طریق پوست بریده نشود. تمام طرف را بچرخانید تا مکعب ها مطابق شکل بیرون بیایند تصویر زیر:

پوست میوه انبه

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

آب میوه انبه مارمالاد انبه سبز
آب انبه خوشمزه! مارمالاد انبه سبز.

  • میوه انبه را می توان به تنهایی و بدون هیچ گونه ادویه و افزودنی میل کرد.
  • مکعب های انبه تازه یک افزودنی عالی برای سالسای میوه ای و سالاد است.

  • آب انبه با تکه های یخ یک نوشیدنی محبوب و خوشمزه است.

  • آب میوه انبه که با شیر مخلوط می شود “میلک شیک انبه” نامیده می شود. میوه های انبه در مربا ، ژله ، بستنی و صنعت آب نبات نیز استفاده می شود.

  • از انبه نارس ، سبز ، سبز در کشورهای آسیایی برای تهیه ترشی ، مربا (مارمالاد) و چاوتنی استفاده می شد.

مشخصات ایمنی

از مصرف میوه انبه در رژیم غذایی افرادی که وارفارین مصرف می کنند خودداری شود. انبه سرشار از ویتامین A ممکن است فعالیت وارفارین را افزایش دهد ، که ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. (مرجع مرجع – تداخل غذا و شیوه زندگی با وارفارین).

حساسیت به لاتکس انبه ، به ویژه با انبه سبز و نارس ، برخی از افراد حساس رایج هستند. واکنشهای فوری ممکن است شامل خارش گوشه دهان ، لب و زبان باشد. در برخی افراد ، واکنش ها می تواند شدید باشد ، با تورم لب ، زخم گوشه های دهان ، مشکل تنفس ، استفراغ و اسهال.

این واکنش به دلیل ایجاد می شود اسید آناکاردیک در انبه سبز و نارس است. واکنشهای آلرژیک متقابل با دیگران آناکاردیا
میوه های خانواده مانند “سیب بادام زمینی” بسیار رایج هستند. چنین رویدادهایی ممکن است با میوه های کاملاً رسیده نادر باشد. با این حال ، افراد مبتلا به حساسیت به میوه انبه ممکن است بخواهند آنها را نخورند.
(امتناع پزشکی).

حقایقی درباره

میوه انبه منبع عالی ویتامین A ، رنگدانه های کاروتن ، ویتامین ها و پتاسیم است.

از خوردن میوه انبه در رژیم غذایی افرادی که تحت درمان با وارفارین هستند باید اجتناب شود. تظاهرات آلرژیک خوردن انبه خام شایع است.

-برگشت به میوه از جانب میوه انبه. برای مشاهده لیستی چشمگیر از انواع میوه ها با تصاویر دقیق از حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی آنها به اینجا مراجعه کنید.

-برگشت به صفحه اصلی.

سایر منابع:

  1. Mangifera indica-Agroforestry Net.

  2. USDA یک پایگاه داده مواد مغذی برای اطلاعات استاندارد است.

  3. همه چیز درباره انبه- هیئت ملی انبه.

  4. تداخل غذا و شیوه زندگی با وارفارین



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *