8 اصل تغذیه پنیر Ricotta و مزایای سلامتی آن

دسته‌بندی نشده


خرید کنید

هنگام خرید ، بسته به ترکیب چربی و رطوبت ، به نوع ریکوتا که قصد خرید آن را دارید فکر کنید.

شیر کامل ریکوتا از شیر کامل تهیه شده و محصول نهایی باید دارای رطوبت بیش از 80 و محتوای چربی شیر کمتر از 11 نباشد.

ریکوتا را تا حدی بریزید از شیر کم چرب تهیه می شود و محصول نهایی باید دارای رطوبت بیش از 80 and و کمتر از 11 but اما کمتر از 6 fat چربی شیر نباشد.

ریکوتا (ریکوتون) آب پنیر از آب پنیر تهیه می شود و محصول نهایی باید دارای رطوبت بیش از 82.5٪ و محتوای چربی شیر کمتر از 1 نباشد.

پنیر ریکوتای تازه در تمام طول سال به راحتی در مغازه های خواربار فروشی و سوپر مارکت ها موجود است. ریکوتای تازه را در ظروف و بسته های بسته بندی شده از محفظه های یخ زده خریداری کنید.

یک ریکوتای خوب باید نرم ، خامه ای ، مرطوب و دانه دار باشد. باید شفاف سفید یا کرمی ، با طعم شیرین یا کمی ترش باشد. از هرگونه محصولات معطر و کهنه خودداری کنید.

ذخیره سازی

از آنجا که ریکوتا یک پنیر تازه و نرم است ، سریع خراب می شود و باید در یخچال در ظرفی که خوب بسته شده است نگهداری شود. اگر آن را در خانه تهیه می کنید ، اغلب دسته های کوچک تهیه کنید و تا یک هفته در یخچال خوب نگهداری کنید.

استفاده از غذا

ریکوتا یک پنیر آب پنیر است که بیشتر به عنوان پنیر دسر و کیک استفاده می شود. به خوبی با شکر ، ادویه جات و انواع توت ها ترکیب می شود یا در انواع غذاهای ماکارونی خوش طعم استفاده می شود.

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

  • به عنوان یک دسر ، از ریکوتای تازه ، کاملاً مخلوط با میوه و آجیل خشک شده لذت ببرید.

  • راویولی اسفناج و ریکوتا – پر شده – تهیه کرده و با کره مریم گلی یا سس گوجه فرنگی خامه ای سرو کنید.

  • در روسیه و دیگر کشورهای اروپای شرقی ، “ricotta” با “tvoróg” (творо́г) جایگزین می شود. Syrniki (کیک پنیری) ، یک پنکیک سنتی شیرین.

  • کیک ریکوتا یک دسر ایتالیایی است که از پنیر خامه ای و ریکوتا تهیه می شود و با پوست مرکبات قندی و رم آغشته به کشمش (سلطان) طعم می گیرد.

مشخصات ایمنی

ریکوتا یک پنیر نرم و کم کالری با میزان سدیم و چربی اشباع شده است و به همین دلیل به عنوان یک محصول لبنی سالم برای افرادی که رژیم کم سدیم و کم چربی دارند توصیه می شود.

پنیر ریکوتا حاوی مقدار کمی تیرامین است و می تواند برای افرادی که رژیم غذایی تیرامین دارند به مقدار کم مصرف شود. (منبع: رژیم کم تیرامین دولت کوئینزلند: MAOI و رژیم.)

از آنجا که ریکوتا یک پنیر آب پنیر است ، فاقد کازئین (که پروتئین مسئول حساسیت به شیر است) است و کمتر حساسیت زا است.

همچنین ببینید

≺≺ پنیر خامه ای آمریکایی ارزش غذایی.

≺≺ پنیر چدار ارزش غذایی.

بازگشت به محصولات لبنی از جانب حقایق تغذیه پنیر ریکوتابه

بازگشت به صفحه اصلیبه

سایر منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA. (در پنجره جدید باز می شود).

  2. – مشخصات USDA برای پنیرهای ریکوتا. (در پنجره جدید باز می شود).

  3. دولت کوئینزلند – رژیم کم تیرامین.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *