دستور پخت نان جیبی پیتا سبوس‌دار


https://www.youtube.com/watch?v=ncbJC6XD0UM

با دستور پخت من و نکات حرفه ای من تضمین می کنم که شما هم مانند من از تهیه نان جیبی کامل، نرم و نرم، با فیبر بالا، تقویت کننده سیستم ایمنی و ترویج اتوفاژی لذت خواهید برد. با هر جیب پف کرده ای از هیجان جیغ می کشم و به روزرسانی های میانبر موفق، تکنیک های نوآورانه و ابزارهای مدرن را برای پشتیبانی از نتایج برجسته در محل کار شما برای سلامتی به اشتراک می گذارم. از سال 2010 من تحول سلامت پایدار خود را با دستور العمل های گیاهی، درس های سبک زندگی و حمایت های تغذیه ای ثبت کرده ام. ویدئوی اصلی نان پیتای من شاهدی بصری از لاغری سالمی است که در حین لذت بردن از مهره روزانه خود در یک رژیم غذایی محافظ تجربه کردم. با پروژه جمعیت میکروبیوم رژیم غذایی محافظتی، ما سبک زندگی را برای محافظت، پر کردن و دستکاری میکروبیوم خود برای ایمنی، عملکرد متابولیک و سلامت مطلوب و در عین حال از بین بردن آلرژی ها، چاقی، بیماری ها و هوس های غذایی اتخاذ خواهیم کرد.

جولی ماری

ثبت نام رایگان برای دسترسی به بیش از 100 دستور العمل رژیم غذایی محافظتی

عناصر:

  • 3 فنجان آرد گندم کامل ارگانیک یا 450 گرم توت گندم سفید سفت آسیاب شده
  • اضافی ¼ آرد فنجانی را در یک کاسه کوچک ریخته و کنار بگذارید تا بغلتاند
  • 2 قاشق چایخوری مخمر خشک فعال
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریا، اختیاری است اما توصیه می شود
  • 1 ½ لیوان آب

جهت ها:

  1. قبل از شروع برای نتایج برجسته، ویدیو را تماشا کنید، دستورالعمل‌ها و یادداشت‌ها و نکات حرفه‌ای را بخوانید
  2. در یک کاسه همزن بزرگ، که داخل کاسه قابلمه فوری شما قرار می گیرد، آرد، نمک و مخمر را اضافه کنید. مواد خشک را با همزن یا چنگال خمیر دانمارکی مخلوط کنید تا مخمر و نمک پخش شود
  3. آب اندازه گیری شده را به مخلوط خشک اضافه کنید و با استفاده از همزن یا چنگال خمیر را مخلوط کنید
  4. مخلوط خمیر را روی پیشخوان بریزید و با دست به مدت سه دقیقه ورز دهید
  5. گلوله خمیر صاف را دوباره در کاسه همزن قرار دهید
  6. کاسه را با یک درب یا پلاستیک بپوشانید
  7. داخل قابلمه فوری قرار دهید، درب IP را محکم کنید و به مدت یک ساعت در جوجه کشی ماست قرار دهید.
  8. محل تقریبی ¼ فنجان آرد یا 2 قاشق غذاخوری توت گندم آسیاب شده در یک کاسه کوچک برای غلتاندن پیتا
  9. بعد از یک ساعت، قفسه فر و یک ورقه پخت بدون آستر را در نزدیکترین فاصله به منبع حرارت در فر قرار دهید.
  10. فر و قالب را با دمای 500 درجه گرم کنید
  11. خمیر را از کاسه خارج کرده و دوباره به مدت 3 دقیقه ورز دهید
  12. به هشت تکه برش دهید، به شکل توپ درآورید و هر توپ را در ظرف آرد فرو کنید و مطمئن شوید که هر دو طرف آن را بپوشانید.
  13. گرد و غبار روی میز را با آرد بپاشید
  14. با استفاده از وردنه، گلوله های خمیر را به شکل دایره درآورید
  15. پیتاهای رول شده را روی پیشخوان آردپاشی شده بچینید تا نچسبد
  16. قالب از قبل گرم شده را از فر خارج کنید و دو عدد پیتا را به آرامی روی تابه قرار دهید
  17. قالب را به فر برگردانید و تایمر را به مدت چهار دقیقه تنظیم کنید
  18. پیتاهای پخته شده را بردارید و به کاسه ای با حوله منتقل کنید تا گرم بماند
  19. پخت پیتاهای باقی مانده را تکرار کنید

یادداشت ها و نکات حرفه ای:

  • منبع حرارت در اجاق گازی معمولاً در پایین و در فرهای برقی در بالا قرار دارد
  • فراموش نکنید که تابه خود را از قبل گرم کنید
  • آرد پاشی کردن روی پیشخوان در خمیر اول یا دوم ضروری نیست، اما هنگام باز کردن پیتاها به آرد نیاز است.

نکات پف کردن پیتا:

  • خمیر را سه دقیقه کامل ورز دهید و فراموش نکنید که بعد از صاف کردن دوباره سه دقیقه ورز دهید.
  • همانطور که نشان داده شده است، توپ های خمیر را برش داده و گرد کنید
  • گلوله های خمیر ورز داده شده را در یک کاسه آرد فرو کنید و نازک رول کنید
  • اگر پیتای خام هنگام غلتاندن یا هنگام انتقال به تابه داغ به پیشخوان بچسبد، ممکن است پارگی‌های کوچک یا سوراخ‌های ریز ایجاد شود که باعث آزاد شدن بخار در هنگام پخت می‌شود و از پف کردن پیتا برای ایجاد جیب جلوگیری می‌کند.
  • بخاری که در داخل پیتا ایجاد می شود همان چیزی است که آن را پف می کند
  • هنگام قرار دادن پیتای خام روی تابه داغ با ملایمت رفتار کنید تا از پارگی یا سوراخ‌های ریز که بخار را آزاد می‌کند جلوگیری کنید.
  • پف کردن پیتا مبارک!

خمیر پروفیل:

  • تنظیم ماست Instant Pot میکروارگانیسم‌های مخمر زنده را برای رشد سریع‌تر انکوبه و تحریک می‌کند.
  • به این کار ضخیم کردن خمیر نیز می گویند – برخی از اجاق ها دارای تنظیمات ضد خمیر هستند
  • این روش خمیر را در دمای گرم و یکنواخت نگه می دارد
  • پوشاندن خمیر با درب یا پوشش پلاستیکی باعث حفظ محیط مرطوب می شود که میکروب های مخمر در آن رشد می کنند.
  • این روش مرحله فعال کردن مخمر را در یک کاسه آب گرم با شکر یا سس سیب و پیدا کردن یک مکان دائمی گرم برای سفت کردن خمیر حذف می کند.
  • اگر حواس‌تان پرت شد و خمیر 1 دقیقه بلند شد ½ تا 2 ساعت، خوب است، اما زمان های بلندتر شدن می تواند روی بافت خمیر شما تأثیر بگذارد
  • یک کاسه همزن انتخاب کنید که حجم خمیر را در حین سفت شدن دو برابر کند
  • استفاده از یک کاسه همزن در داخل ظرف قابلمه فوری، نیاز به شستن دو مورد را از بین می‌برد، اما می‌توانید خمیر را مستقیماً در داخل ظرف پخت فوری قرار دهید تا آن را ثابت کنید.

پیشنهادات خدمت:

توجه به اسپرمیدین محافظ:
چهار منبع اصلی اسپرمیدین جوانه گندم کامل آسیاب شده تازه، سویا، قارچ و نخود سبز هستند. مداخلات، از جمله اسپرمیدین، که پیری را به تاخیر می اندازد و از بیماری های مرتبط با سن محافظت می کند، به آرامی به اجرای بالینی نزدیک می شود. یکی از این عوامل، پلی آمین اسپرمیدین طبیعی، دارای اثرات محافظت کننده قلبی و عصبی برجسته است و نظارت بر ایمنی ضد سرطان را در مدل های جوندگان تحریک می کند. علاوه بر این، جذب پلی آمین در رژیم غذایی با کاهش مرگ و میر قلبی عروقی و سرطان در مطالعات اپیدمیولوژیک انسانی مرتبط است. اسپرمیدین عملکرد میتوکندری را حفظ می کند، خواص ضد التهابی را نشان می دهد و از پیری سلول های بنیادی جلوگیری می کند. از نظر مکانیکی، مسیرهای مولکولی درگیر با سایر محدودیت های کالری را به اشتراک می گذارد. این باعث داستیلاسیون پروتئین می شود و به اتوفاژی عملکردی بستگی دارد. از آنجا که اسپرمیدین در حال حاضر در تغذیه روزانه انسان وجود دارد، آزمایشات بالینی با هدف افزایش جذب این پلی آمین امکان پذیر به نظر می رسد.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29371440/
اسپرمیدین و میکروبیوم:
با افزایش سن افراد، سطوح کمتری از اسپرمیدین در بدن یافت می شود. این کاهش می تواند به دلیل وابستگی اسپرمیدین به میکروبیوم و اتوفاژی برای استفاده باشد. سالمندان تمایل به میزبانی از یک تک‌کشت از میکروب‌های ساکن کمتر متنوع دارند که باعث تضعیف سیستم ایمنی و ترویج بیماری می‌شود. یک میکروبیوم پرجمعیت به عوامل سبک زندگی بستگی دارد که اغلب با افزایش سن مهار می شوند. اکثر آنها شرایطی ایجاد می کنند که نیاز به دارویی دارند که رشد یک میکروبیوم سالم را سرکوب می کند. این حالت دیس بیوتیک با کاهش سطح فعالیت، تنفس کم عمق، کاهش اجتماعی شدن، کاهش جمع‌آوری میکروبی طبیعی، محدود بودن تنوع وعده‌های غذایی، و کاهش مصرف خام، تخمیر شده و فیبر گیاهی برای توسعه و تغذیه میکروبیوم همراه است. با پروژه جمعیت میکروبیوم رژیم غذایی محافظتی، ما سبک زندگی را برای محافظت، پر کردن و دستکاری میکروبیوم خود برای ایمنی، عملکرد متابولیک و سلامت مطلوب در نظر می گیریم و در عین حال آلرژی، چاقی، بیماری و هوس غذایی را از بین می بریم.