اهمیت غذای سرد و گرم

دسته‌بندی نشده


اهمیت غذای سرد و گرم

در واقع ، این چهار مخلوط شامل سودا ، خلط ، خون و صفرا است و خواص آنها افراد را شاد می کند. ما چهار مزاج پیچیده با دو ویژگی غالب گرما و سرما و دو ویژگی دیگر با ویژگی های خشک و مرطوب داریم ، اما در مجموع نه نوع مزاج داریم (4 مزاج ساده ، شامل گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و 4) مزاج ترکیبی که در بالا ذکر شد. تاپو). اگر چهار مخلوط تعادلی در بدن وجود داشته باشد و هیچ کدام بر دیگری غلبه نکند ، مزاج نهم بدست می آید ، یعنی مزاج مزاج. اهمیت گرما و سردی غذا در اینجا نشان داده شده است ، که با ترکیب گرما و سردی غذا به طور معکوس با خلق و خوی انسان ، می توان تعادلی برای رسیدن به مزاج متوسط ​​یافت. در این مقاله دکتر متخصص تغذیه اصفهان. اهمیت گرما و سرما را به خاطر بسپارید ما به شما اطلاعات می دهیم. به ما بپیوند.

سعدی کمی زیبا گفت:

چهار مخالف سرکش چند روز شادی کردند

هنگامی که یکی از این چهار مورد غالب شد ، یک روح زیبا از شکل ظاهر شد

دو خلط اصلی ، یعنی خلط و سودا ، اسیدی هستند و افرادی که تحت سلطه این دو خلط هستند سرد مزاج هستند. اما دو مورد دیگر – خون و صفرا – طبیعت قلیایی و گرم دارند.

روحیه سرد:

اکثر مردم روحیه سردی دارند. بیشتر آنها سفید هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما به مدت طولانی در بدن آنها باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خوابیدن دارند و معمولاً ضعیف هستند. مردم خونسرد هستند و معمولاً عصبی نمی شوند. درون گرا هستند و کمتر احساسات خود را بیان می کنند. موهای آنها تمایل به لغزش دارد و به زودی سفید می شوند. از آنجایی که سیستم سرماخوردگی آنها فعال است ، اسیدیته خون آنها بیشتر است و احتمال ابتلای آنها به بیماریهای خود ایمنی مانند ام اس و بیماری پارکینسون بیشتر است. ویژگی این افراد ضعف ، ناتوانی ، کمبود انرژی و ضعف است. نبض آنها کند است و عروق باریک می شوند.

گرم کردن:

افرادی که دارای خلق و خوی گرم هستند مهربان تر و دلپذیرتر هستند ، اما به سرعت عصبی می شوند. آنها همیشه احساس گرما می کنند و به سرعت گرم می شوند. مصرف زیاد شیرینی باعث آکنه و خارش بدن می شود ، آنها بیشتر مستعد مصرف آب هستند. تعداد این افراد نسبت به گروه اول کمتر است. بدن آنها در هوای سرد به راحتی گرم می شود ، اما خنک شدن در هوای گرم کار آسانی نیست. این افراد پرانرژی ، برونگرا و فعال هستند و به سرعت احساسات خود را بیان می کنند. امروزه از نظر علمی ثابت شده است که غذای گرم بر سیستم عصبی سمپاتیک تأثیر می گذارد ، در حالی که غذای سرد سیستم پاراسمپاتیک را فعال می کند. همانطور که می دانید ، سیستم سمپاتیک با افزایش ضربان قلب و هایپرمی اعضای بدن همراه است و برای بیشتر اندام ها دارای خواص تحریک کننده و فعال کننده است.

غذای متوسط:

غذا نیز بین این دو مزاج (که ملایم است) قرار می گیرد. به عنوان مثال ، در برخی متون ، شیر ، ماست گوسفندی و نان گندم به عنوان غذاهای معتدل ذکر شده است.

اهمیت تغذیه متخصص تغذیه سرد و سرد اصفهان

غذای گرم:

نان گندم ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، گوشت اردک و اردک ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، آب سبزیجات ، آبگوشت ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، توت ، خربزه ، چای سیاه ، خرما خردل ، خرما خردل ، گندم اغلب ادویه جات ، نخود فرنگی ، عدس ، لوبیا و تخم مرغ.

غذای سرد:

نان جو ، ماش ، لوبیا ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، دوغ و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، ریواس ، قارچ ، بیشتر میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، کشک ، دستگاه مرغ ، تمر هندی و زرشک.

علائم دیگر انواع مختلف:

الف) دمای پوست: سرما و گرمای پوست نشانه گرما و سرما است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت آن است.

ب) رشد مو: رشد سریع و مشکی نشانه گرماست ، در حالی که کوتاه و سفید و روشن نشانه سرما هستند. فرها نشانه خشکی و صافی نشانه رطوبت است.

ج) رنگ بدن: اکثر مردم در روش سرد سفید هستند و پوست گرم و قرمز نشانه گرما است.

د) خواب دیدن: خواب بیش از حد نشانه سردی و مرطوب بودن است ، کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) موضوعات: افراد گرم همه کارها را سریع انجام می دهند ، اما افراد سرد به آرامی کار می کنند.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای اساسی رژیم غذایی و میزان و روش غذا خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام متخصص تغذیه و تغذیه اصفهان رضا آتمینانی کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

چربی مناسب برای سالم بودن

محصولات تراریخته و تغذیه ای

آسیب قندها را بررسی کنید

غذاهای دودی پرخطر



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *