کنترل دندان شیرین خود با میان وعده های شیرین و ساده سیب انتاریو – Osinga Nutrition


یک میان وعده همیشه با یک خوراک سیب ترد و شیرین کامل می شود! امروز من سه دستور العمل ساده سیب را نشان می دهم که به کنترل دندان شیرین شما کمک می کند!

این پست با مشارکت تولیدکنندگان سیب انتاریو و Produce Made Simple ایجاد شده است. سیب های انتاریو را می توان در تمام طول سال میل کرد و واقعاً میان وعده عالی است – بدون نیاز به کار آماده سازی! با این حال، این سه میان وعده ای که من اینجا دارم، اصلاً زمان نمی برد. کدام یک را امتحان می کنید؟

دونات سیب ماست

  • 1 سیب (من از ترد عسل استفاده کردم)
  • 1/2 فنجان ماست یونانی وانیلی
  • 2 قاشق غذاخوری کره بادام
  • دانه ها و میوه های خشک
  • سیب های خود را به صورت ورقه ای برش دهید، سپس از هسته یا چاقو برای برش دایره ای در مرکز استفاده کنید.

  • ماست و کره بادام را با هم مخلوط کنید. یک لایه از ماست بادام را به عنوان “فراست” خود پخش کنید.

  • روی آن دانه ها و میوه های خشک را اضافه کنید!

سیب آغشته به هوموس شکلاتی

  • 1.5 فنجان نخود، پخته شده
  • 3 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 4 قاشق غذاخوری کاکائو پخته نشده شیرین
  • 2 قاشق غذاخوری اب
  • 2 سیب (من از رویال گالا استفاده کردم) بریده شده
  • در مخلوط کن یا غذاساز، همه مواد به جز آب و سیب را با استفاده از 3 1/2 قاشق غذاخوری شربت افرا با هم مخلوط کنید. حدود 30 تا 60 ثانیه آن را پوره کنید تا مخلوط یکدست شود. هر بار 1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا قوام مورد نظر ایجاد شود.

  • هوموس شکلاتی را بچشید و در صورت تمایل باقی مانده شربت افرا را اضافه کنید.

  • سیب های خود را در هوموس فرو کنید و لذت ببرید!

سیب سرخ کن هوا

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 13 دقیقه

  • 2 سیب من از آمبروزیا استفاده کردم
  • 1.5 قاشق غذاخوری روغن آووکادو
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1-2 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 2 قاشق غذاخوری آرد بادام
  • 1/4 جام جو دوسر
  • 2 قاشق غذاخوری Hemp Hearts
  • سرخ کن هوا را با دمای 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

  • سیب ها را از طریق ساقه نصف کنید و با استفاده از چاقو یا قاشق هسته، ساقه و دانه ها را جدا کنید. یک قاشق چایخوری روغن آووکادو را به طور مساوی روی طرف های بریده شده سیب بمالید، سپس روی ½ قاشق چایخوری دارچین بپاشید.

  • مواد رویه را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید، سپس با قاشق روی نیم‌های سیب به طور مساوی بریزید.

  • نصف های سیب را با احتیاط داخل سبد سرخ کن هوا قرار دهید، سپس به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید.