چرا غذاهای فرآوری شده بد هستند؟ : تغذیه

دسته‌بندی نشده


ابتدا باید بپرسم غذای فرآوری شده چیست ، با توجه به اینکه https://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/processed-foods/ می گوید که برش ، انجماد ، ذخیره یا حتی تمیز کردن غذا به این معنی است که فرآوری می شود. بنابراین اگر غذا بد است ، تبدیل شدن به غذای بد به چه معناست؟

همچنین ، با توجه به برچسب حقایق تغذیه ، غذاهای فرآوری شده ممکن است دارای مقدار زیادی سدیم باشند ، اما برخی دیگر ممکن است آنقدر سدیم نداشته باشند ، اما قند زیادی داشته باشند. آیا غذاهای فرآوری شده فقط غذاهایی هستند که حاوی برخی مواد مغذی هستند؟

آیا دلیل بد بودن غذاهای فرآوری شده حتی در برچسب اطلاعات تغذیه قابل توجه است یا دلیل آن جدا است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *