عناب (枣) حقایق تغذیه میوه و مزایای سلامتی آن

دسته‌بندی نشده


استفاده از عناب در پزشکی

میوه خشک و پودر آن در طب سنتی چینی (TCM) برای درمان عصبی بودن ، سرکوب عفونت ها و بهبود گوارش استفاده می شود.

انتخاب و ذخیره سازی

آبگوشت خشک شده
آبگوشت خشک شده

انواع توت های عناب تازه در بازارها از ماه ژوئیه شروع می شود و تا نوامبر در سرزمین اصلی چین ادامه می یابد. انواع خرما تازه یا خشک در مغازه ها موجود است.

بعد از برداشت ، میوه عناب باید با توجه به میزان رسیدن و اندازه میوه درجه بندی شود. می توان آن را به صورت کشمش خشک کرد ، حدود سه هفته زیر نور آفتاب یا در خشک کن در کارخانه های فرآوری تجاری خشک کرد. میوه های خشک شده را می توان به همین ترتیب مصرف کرد یا بعداً به آب میوه ، شراب ، پودر و مانند آن تبدیل کرد.

اگر می خواهید انواع توت ها با بافت ترد سیب بخرید ، به دنبال انواع توت های تازه ، سبز روشن ، اشباع شده و سفت باشید. توت خشک در بسته بندی موجود است.

توت های سبز و تازه را می توان 3-4 روز در دمای اتاق و چند هفته در یخچال نگهداری کرد. با این حال ، توت خشک را می توان به مدت چند ماه به خوبی ذخیره کرد.

طرز تهیه و سرو

آنها را با آب تمیز بشویید و با یک حوله کاغذی خشک کنید. انواع توت های تازه و خشک را می توان با دست بدون هیچ گونه ادویه جات مصرف کرد و اضافه کرد.

سوپ آبگوشت خشک شده
میوه عناب ، توت گرگ ، سوپ مرغ. (Photo-Singzy)

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

  • توت های تازه را می توان با دست خورد ، درست مانند سیب.

  • میوه های خشک را می توان مشابه خرما ، کیک ، پای ، نان ، نان و غیره استفاده کرد.

  • چای میوه عناب یک نوشیدنی خوش آمدید در فرهنگ کره است.

  • چای جوجو قرمز و جینسنگ قرمز (insam-daechu cha) در شبه جزیره کره یک نوشیدنی محبوب است.

  • کیک برنج عناب (Daechu tteok) یکی دیگر از دستورهای کره ای است.

  • آبگوشت خشک شده در چین برای تهیه مربا ، خمیر ، پوره استفاده می شود. رب عناب ، کیک شیرین ، کیک ماه تهیه شده در طول جشنواره نیمه پاییز در چین.

مشخصات ایمنی

کودکان عناب ، تازه یا خشک ، می توانند با خیال راحت توسط کودکان و مادران باردار استفاده شوند. (امتناع پزشکی).

-برگشت به میوه از جانب عناب. برای مشاهده لیستی چشمگیر از انواع میوه ها با تصاویر دقیق از حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی آنها به اینجا مراجعه کنید.

-برگشت به صفحه اصلی.

مطالب بیشتر و منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه ایالات متحده برای اطلاعات استاندارد.

  2. گروه کشاورزی و غذا.

  3. میوه عناب خشک – پایگاه ملی مواد مغذی ایالات متحده برای اطلاعات استاندارد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *