اسکلت آماده سازی مواد غذایی جامد چیست؟ : تغذیه

دسته‌بندی نشده


من می خواهم بعد از مدتی توقف به آشپزی بازگردم. من روزانه 2 وعده غذا می پختم ، ناهار یک غذای پروتئینی مانند مرغ ، ماهی یا تاکو گوشت گاو بود ، و شام ماکارونی سبوس دار با سس تهیه شده از سبزیجات سرخ شده بود. من قطعاً می توانم دوباره این محلول را بردارم ، اما نگران هستم که فرصت بهتر خوردن را از دست بدهم.

چه دسته های ساده و چندبار مصرف می تواند در غذای من گنجانده شود؟ چه سبزیجات ، میوه ها ، گوشت ها و غیره را باید در اولویت قرار دهم تا حداکثر تغذیه و پیچیدگی را به حداقل برسانم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *