ادویه جات ، سلامتی و طول عمر

دسته‌بندی نشده


اگر غذای تند بخورید ، عمر بیشتری خواهید داشت

امروزه تحقیقات نشان می دهد افرادی که غذاهای تند با سس تند را در رژیم غذایی خود قرار می دهند ، سالم تر و طولانی تر از افرادی که غذاهای تند نمی خورند زندگی می کنند.

بنابراین پیش بروید ، فلفل بیشتری به تخم مرغ اضافه کنید ، این باعث طول عمر شما می شود.

فلفل

تاریخچه انواع مختلف فلفل در بسیاری از فرهنگ های جهان ، ادویه جات و سس های تند سالهاست که مورد استفاده قرار می گیرند ، نه فقط برای طعم و مزه.
فلفل ، ادویه جات ترشی جات و ادویه های دیگر در اصل در تمدن های قدیم برای تزئین و شفا استفاده می شده است.

امروزه هنوز ترکیبات زیادی از غذاهای سنتی در آمریکای لاتین ، آسیا ، خاورمیانه و آفریقا استفاده می شود.

رایج ترین نوع فلفل در جهان فلفل قرمز یا فلفل قرمز است که بعد از نمک محبوب ترین ادویه است. این نوع فلفل برای اولین بار توسط سرخپوستان پرو ، مکزیک و آمریکا در سال 1000 مورد استفاده قرار گرفت. روابط عمومی کر XV و XVI س.

فلفل قرمز و دیگر فلفل های تند توسط محققان به سایر کشورهای اروپایی ، آسیایی و آفریقایی معرفی شد.
اخیراً چین ، ترکیه ، نیجریه ، اسپانیا و مکزیک بزرگترین تولید کنندگان فلفل قرمز در جهان هستند و محصولات خود را به تمام نقاط جهان صادر می کنند.
امروزه یافتن این نوع فلفل و ادویه جات دیگر بسیار آسان است. در هر سوپر مارکت یافت می شود.


مقالات مرتبط:

آیا فلفل سیاه برای بدن مفید است؟ (بر اساس علم)

فواید سرو برای مو و پوست سر چیست؟


چرا ادویه جات ترشی جات سالم هستند؟

فواید کامل و اثرات مثبت فلفل قرمز و دیگر فلفل های تند موجود در کپسایسین ، آب این فلفل ها هستند و تندی این فلفل ها نیز با وجود این ماده تعیین می شود.

کپسایسین یک ماده بی بو و بی مزه است که از نظر علمی موثر بودن آن در بسیاری از موارد ثابت شده است ، به عنوان مثال.
فشار خون ، کلسترول ، درد مفاصل ، افسردگی و مشکلات گوارشی برای سلامتی مفید هستند. کپسایسین در ابتدا کمی درد را تحریک می کند ، اما بعداً شدت آن را کاهش می دهد. به همین دلیل ، کپسایسین بیشتر برای تسکین درد ، به ویژه بعد از عمل ، درد مفاصل ، گلودرد و برخی اختلالات پوستی استفاده می شود.

با این حال ، فلفل تنها ماده ای تند نیست که سلامت شما را بهبود می بخشد

زردچوبه را بهتر بشناسید

زردچوبه این ماده اصلی بسیاری از سس های تند است و برای اولین بار در غذاهای خاورمیانه ، هندی و آسیای جنوب شرقی یافت شد و فواید زیادی را نشان داده است. ماده اصلی زردچوبه کارکامین است که پیشرفت برخی بیماریهای ویروسی در بدن را کند می کند.

این به تازگی نتایجی را در توسعه بیماری آلزایمر نشان داده است و می تواند به عنوان یک داروی پیشگیرانه در این زمینه استفاده شود.
مطالعات اخیر نشان می دهد که در فرهنگ هایی که از فلفل و ادویه در رژیم غذایی استفاده می شود ، سرطان و حملات قلبی و اختلالات گردش خون کمتر رایج است. غذای تند بخورید ، گفته می شود عمر طولانی تری دارد

فلفل قرمز و دیگر ادویه های تند باعث تنگی نفس ، زخم معده و سوزش سر دل می شوند.

باید بگوییم که علاوه بر تنگی نفس ، اکثر ادویه جات و سس های تند در واقع برای درمان یا جلوگیری از این بیماری ها استفاده می شوند.
رژیم های غذایی سرشار از فلفل قرمز و دیگر فلفل های حاوی کپسایسین و بسیاری از ادویه های تند دیگر مانند زردچوبه ، سلامت کلی بدن را بهبود می بخشد و می تواند از بسیاری از بیماری های جدی و خطرناک جلوگیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *