آیا بین طعم و مزه خوب چیزی و فواید آن برای بدن ما ارتباطی وجود دارد؟ : تغذیه

دسته‌بندی نشده


اگر افراط های آشکار ، مانند خوردن مدفوع یا آب نبات را رد کنیم ، آیا ناحیه ای از غذا وجود دارد که این قاعده طعم = رفاه در آن صدق می کند؟ من می بینم که این نیز می تواند مشکل ساز باشد زیرا غذاهایی که طعم خوبی ندارند را می توان با افزودن مواد اضافی مزه دار کرد. شاید این قانون در مورد غذاهای فرآوری نشده فردی صدق می کند؟ به عنوان مثال ، من نمی توانم عدس را تحمل کنم و شروع به خوردن آن کنم ، اما آن را با سایر غذاها ، سس ها ، ادویه جات ترشی جات ترکیب می کنم ، شروع به دوست داشتن آن می کنم. اما آیا منطقی است که به سلیقه من گوش دهم و عدس نخورم؟ آیا شرایطی وجود دارد که طعم راهی مطمئن برای تعیین سلامت یک غذا باشد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *