آرد AP در مقابل گلوتن؟ : تغذیه

دسته‌بندی نشده


اخیراً متوجه شدم که گلوتن (به شکل سیتان) یک جایگزین گوشت بسیار شناخته شده است. آرد گلوتن وجود دارد که سالم تلقی می شود.

با این حال ، آرد AP در حالی که دارای گلوتن بالا است ، بد / ناسالم تلقی می شود.

من اینجا چه چیزی را از دست می دهم؟ آیا می توانم نشاسته را در آرد AP شستشو دهم و سپس مصرف آن یک ماده سالم است؟

آیا یکی از شما می تواند مرا روشن کند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *