Chappan kaddu (کدو تنبل هندی) حقایق تغذیه و مزایای سلامتی

دسته‌بندی نشده


انتخاب

Chappan kaddu یک گیاه تابستانی است. میوه های نارس را قبل از سفت شدن دانه ها و پوست می چینند و به عنوان سبزیجات استفاده می کنند.

میوه های تازه در طول سال به طور گسترده ای در بازارهای جنوب شرقی آسیا موجود است. کدو تنبل Chappan به دلیل داشتن پوست صاف و ظریف به راحتی کوبیده می شود ، بنابراین باید با احتیاط از آن استفاده کرد. کشاورزان معمولاً برای محافظت از پوست خود آنها را در جعبه های مقوایی محافظ بسته بندی می کنند.

یک کدو تنبل خوب باید صاف و از نظر اندازه متوسط ​​، دارای پوست نرم و گوشت نرم باشد. سختی پوست و دانه ها و میل به طعم به معنی کیفیت پایین و رسیده است.

کدو تنبل قوی ، روشن ، ملایم و کروی را در طول فصل انتخاب کنید. میوه تازه و متوسط ​​با نوک گل تمیز و انتهای ساقه سفت بخرید.

از میوه های بزرگ و پوست های سخت خودداری کنید زیرا بی مزه ، رسیده و در نتیجه بی کیفیت هستند. همچنین از هرگونه لکه با لکه های سطحی ، آسیب ، بریدگی / سوراخ شدن و غیره خودداری کنید.

ذخیره سازی

کدو تنبل چپان به خوبی نگهداری نمی شود. در خانه ، محفظه سبزیجات را در یخچال قرار دهید تا در عرض 1-2 روز استفاده شود. از نگهداری طولانی مدت در یخچال خودداری کنید زیرا ممکن است یخ بزنند.

روش تهیه و سرو

قبل از پخت ، کدو تنبل Chappan را با آب جاری تمیز بشویید و پارچه را خشک کنید. لایه برداری همیشه لازم نیست. در صورت تمایل پوست بسیار سطحی را به آرامی لایه برداری کنید.

کدو تنبل Chappan به دلیل شکل کروی خود برای پر کردن بسیار مناسب است. آنها را به شکل مکعب یا برش به شکل دلخواه برش دهید. آنها همچنین می توانند جایگزین مناسبی برای دستور العمل هایی به نام کدو تندا ، بطری ، کدوی کوچک یا خیار آب پز مشابه باشند.

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

  • کدو حلوایی برش خورده را می توان برای سربازان و سوپ ها استفاده کرد.

  • مکعب ها / تکه های کدو حلوایی پوست کنده ، تازه و نرم را می توانید به صورت خام در سالاد میل کنید.

  • آماده کردن چاپاناس ماسالا سبزی با گوجه فرنگی ، پودر ماسالای بخار ، پیاز و سیر.

  • فقط سیب زمینی پر شده-ماسالا را آماده کنید (دستور العمل بهروان چاپان کادو) یا دستورهای شگفت انگیز شاهی چپان با پانرای پر شده ، بادام هندی ، کشمش و ادویه جات ترشی جات. با سیب زمینی پر می شود ، اما می تواند هر چیزی باشد ، مانند Paneer (کشک) ، Keema (گوشت چرخ کرده) و دیگران.

مشخصات ایمنی

کدو تنبل Chappan به ندرت باعث واکنش های آلرژیک می شود. با این حال ، مصرف سهوی کدو نارنجی نامناسب با ترکیبات سمی مانند کوکوربیتاسینبه

مسمومیت زمانی ایجاد می شود که چپان کادو سبز تلخ (سمی) مستقیماً یا به شکل آب میوه مصرف شود.

علائم ممکن است شامل استفراغ ، درد شکم ، اسهال باشد و ممکن است در عرض چند دقیقه پس از نوشیدن آب سمی ایجاد شود ، که می تواند پس از بیماری های جدی مانند خونریزی روده ، شوک و مرگ رخ دهد.(امتناع پزشکی).

همچنین بخوانید ≻≻

≺≺ کدو ذرت ارزش غذایی.

≺≺ کدو تنبل ارزش غذایی.

≺≺ کدو تنبل کابوچا ارزش غذایی.

≺≺ کدو تنبل ظریف ارزش غذایی.

≺≺ کدو تنبل ارزش غذایی.

بازگشت به سبزیجات از جانب Chappan kaddu (کدو تابستانی هندی)به برای مشاهده لیستی چشمگیر از سبزیجات با تمام توضیحات حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی به اینجا مراجعه کنید.

بازگشت به صفحه اصلی.

ادبیات تکمیلی:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA.

  2. گیاهان برای آینده – Benincasa hispida – (Thunb.) Cogn ..

  3. خربزه آسیایی (PDF).



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *