9 محبوب ترین برگ شنبلیله (متی) حقایق تغذیه و مزایای سلامتی

دسته‌بندی نشده


خرید و ذخیره سازی

شنبلیله تازه از اواخر نوامبر تا اوایل مارس در بازارهای کشاورزان موجود است. با این حال ، برگهای خشک شده متی (کاسوری-متی) را می توان در تمام طول سال به راحتی در بسته بندی محافظ خریداری کرد.

هنگام خرید ، به دنبال برگهای سبز روشن و نرم باشید. از شاخ و برگ با گل خودداری کنید زیرا برگهای آنها سخت و تلخ است. تمام برگهای زرد ، کوبیده ، پژمرده و ساقه های سفت را قبل از نگهداری دور بریزید.

این گیاه و سایر سبزیجات مانند آروگولا ، اسفناج ، خرفه ، کلم و … را در محفظه سبزیجات یخچال قرار دهید که رطوبت نسبی بالایی دارد.

کاسوری متی برگ خشک شنبلیله هستند. این گیاه در هند و پاکستان به دلیل رایحه متمایز و تند خود محبوب است.

این غذا عمدتاً به عنوان چاشنی خورش و سربازان در بسیاری از ایالتهای شمال هند ، ایران و پاکستان استفاده می شود. معمولاً قبل از افزودن به خورشت ها تفت داده می شود و خرد می شود تا طعم و عطر خاصی از آن خارج شود.

در یخچال و فریزر و در ظروف سربسته و دور از رطوبت نگهداری شود. اگر در نظر گرفته شود ، kasuri-methi می تواند تا شش ماه ادامه یابد.

روش تهیه و سرو

در هند و پاکستان ، شنبلیله تازه کشت شده اغلب در بازارهای محلی به عنوان درختچه به فروش می رسد. ساقه های سخت را برش دهید. برگهای زرد و کوبیده را دور بریزید.

برگها را در یک صافی بزرگ قرار دهید و مانند آب سبزیجات دیگر مانند اسفناج با آب سرد سرد بشویید تا ماسه ، خاک ، خاک و غیره را از بین ببرید. استفاده در آشپزی

کاسوری متی
کاسوری متیبه

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

  • برگ های شنبلیله ، که متی نامیده می شود ، به طور گسترده در غذاهای هندی به صورت تازه یا خشک استفاده می شود و اغلب با سبزیجاتی مانند اسفناج ، سیب زمینی و ماست ترکیب می شود.

  • آلو متي (سیب زمینی-متی برگ) خورشت مورد علاقه فصل زمستان در پاکستان و ایالت های پنجاب ، بیهار و راجستان هند است.

  • سبزی تازه همچنین در سوپ ، کاری و غذاهای برنج پخته مانند پلووا ، متی برنج و غیره استفاده می شود.

  • سبزی شنبلیله یک عنصر مهم در سبزیجات و برخی غذاهای (حبوبات) است که در روستاهای هند مصرف می شود.

  • برگهای خشک شنبلیله (Kasuri Methi) معمولاً به عنوان چاشنی برای طعم دادن به سربازان و ساب های مختلف استفاده می شود.

  • از برگهای خشک به عنوان ادویه برای بهبود طعم و مزه ایران استفاده می شود قرمه سبزیبه سایر مواد اصلی عبارتند از مخلوطی از گیاهان خورشتی شامل جعفری ، تره فرنگی یا پیاز سبز ، گشنیز ، کلم و نخود شکسته زرد.

همچنین ممکن است از خواندن لذت ببرید:

سبزی خردل ارزش غذایی.

اسفناج ارزش غذایی.

-برگشت به سبزیجات از جانب برگ شنبلیله (متی)به برای مشاهده لیستی چشمگیر از سبزیجات با تمام توضیحات حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی به اینجا مراجعه کنید.

-برگشت به صفحه اصلی.

ادبیات تکمیلی:

  1. گوپالان و همکاران 1989 جدول 1 – ارزش تغذیه ای غذاهای هندی.

  2. شنبلیله دارویی (Trigonella foenum-graecum L.) تکنولوژی تولید-PDF

  3. تولید کنندگان تکانه های ساسکاچوان



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *