9 حقیقت تغذیه ای و مزایای پنیر فتا برای سلامتی

دسته‌بندی نشده


خرید کنید

فتا یک پنیر سفید نرم است که در آب نمک بالغ می شود. دارای طعم شور و تند است که با بلوغ در آب نمک افزایش می یابد.

فتا کلاسیک یونانی از 70 درصد شیر گوسفند و 30 درصد شیر بز تهیه می شود. اتحادیه اروپا فتا سنتی یونانی را بعنوان یک محصول با نام تجاری حفاظت شده (PDO) به رسمیت می شناسد.

هنگام خرید ، به دنبال تاریخ تولید ، تاریخ بسته بندی و تاریخ استفاده باشید.

به گفته کمیسیون اتحادیه اروپا ، میزان رطوبت فتا نباید از 56٪ تجاوز کند و میزان چربی در ماده خشک نباید کمتر از 43٪ باشد. این یک پنیر سفید با سوراخ های نامنظم است.

ذخیره سازی

اگر فتا باقیمانده ای را که در بسته بندی مواد غذایی محکم بسته خریداری کرده اید ، آن را در آب نمک خانگی ذخیره کرده و برای استفاده در 2-4 هفته آینده در یخچال قرار دهید.

با این حال ، فتا باز و خرد شده باید در 5-7 روز آینده در یخچال نگهداری شود.

استفاده از غذا

فتا یک پنیر همه کاره ، سفید ، نرم یا نیمه سخت یونانی است که می توان آن را روی بشقاب پنیر قرار داد و نان ، سالاد ، پیتزا یا کیک روی آن قرار داد. یونانی ها در دستور غذاهای خود فقط از فتا استفاده می کنند.

فتا اغلب حاوی گیاهان و ادویه جات ترشی جات است. با روغن زیتون ، فلفل قرمز بو داده و سبزیجات کبابی خوشمزه است.

  • آماده کردن سالاد کرت با داکو (نان).

  • سالاد یونانی “Horiatik” یک غذای سبک ، سالم و خوشمزه است که بسیار آسان آماده می شود. با نان سفید مانند نان سرو کنید.

  • از فتا خرد شده تازه در سالاد سنتی یونانی که با پونه کوهی خشک و روغن زیتون چاشنی دارد استفاده کنید.

  • اسپاناکوپیتا (spanakotiropita) یک خمیر اسفناج تند یونانی است.

مشخصات ایمنی

پنیر فتا دارای مقدار زیادی سدیم است که می تواند باعث احتباس آب و فشار خون بالا شود. به افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه می شود رژیم غذایی خود را محدود به خوردن زیاد کنند.

پنیر فتا دارای میزان زیادی تیرامین است و اگر فردی از داروهای مهارکننده مونوآمین اکسیداز (MAOI) مانند فنلزین (ناردیل) پنیر مصرف کند ، ممکن است دچار یک وضعیت پزشکی فوری به نام “پنیر فتا” شود.بحران فشار خون بالا (فشار خون بالا)“با علائم مانند سردرد شدید ، تعریق ، خون دماغ ، ضربان قلب سریع ، درد قفسه سینه ، تاری دید ، تنگی نفس و گیجی مشخص می شود و باید فوراً با پزشک مشورت کنید. علاوه بر این ، آنها باید رژیم غذایی کم تیرامین را دنبال کنند.” چند هفته پس از قطع این داروها. (خروج پزشکی)

منبع: کلینیک مایو: MAOI و رژیم.

-شما هم می توانید از خواندن لذت ببرید

  1. ≺≺پنیر هالومی ارزش غذایی.

  2. ≺≺پنیر ریکوتا ارزش غذایی.

  3. ≺≺پنیر چدار ارزش غذایی.

  4. ≺≺پنیر بری ارزش غذایی.

-برگشت به محصولات لبنی از جانب حقایق تغذیه پنیر فتابه

-برگشت به صفحه اصلیبه

سایر منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA. (در پنجره جدید باز می شود).

  2. پنیر فتا: – Eskom – جزوه فرآوری کشاورزی (در پنجره جدیدی باز می شود).

  3. MAOI ها و رژیم غذایی. (در پنجره جدید باز می شود).



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *