9 حقیقت تغذیه ای و فواید فندق برای سلامتی

دسته‌بندی نشده


انتخاب و ذخیره سازی

فندق در تمام طول سال در بازار موجود است. مغازه ها چندین نوع چوب مختلف مانند پوسته ، بدون پوست ، شور ، شیرین یا آسیاب شده (پودر) و غیره می فروشند.

به جای آجیل های فرآوری شده ، آجیل خام (پوسته دار) بخرید. مهره ها باید قهوه ای-زرد روشن ، فشرده ، اندازه یکنواخت و در دست سنگین باشند. آنها باید عاری از ترک های سطحی ، کپک و لکه ، عاری از بوی خاک باشند.

چوب های پوست کنده را می توان سالها در جای خشک و خنک نگهداری کرد. برای نگهداری آجیل های پوست کنده (بدون لایه خارجی آنها) ، آنها را در ظرف محکم بسته نگه دارید و در یخچال قرار دهید تا از یخ زدن جلوگیری شود.

استفاده از آشپزی

فندق به صورت جداگانه ، بو داده ، نمک یا شیرین خورده می شود. فندق و فلفل دارای طعم شیرین مزه دار اما دلپذیر هستند.

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

پرالین فندقی روی کیک شکلاتی
کیک با پرالین فندقی.
عکس: ژول

  • فندق به طور گسترده ای در شیرینی پزی به عنوان افزودنی شکلات ، کلوچه ، آب نبات و کیک استفاده می شود.

  • آنها همچنین کره فندق تهیه می کنند که جایگزین محبوب بادام زمینی آلرژیک است. همچنین ، نمک آن کمتر است. با این حال ، چربی بیشتری نسبت به سویا یا کره بادام زمینی دارد.

مشخصات ایمنی

حساسیت به فندق یک واکنش حساسیت نوع 1 (ناشی از Ig-E) در برخی افراد نسبت به مواد مغذی تهیه شده با استفاده از این آجیل است. به طور کلی ، واکنش آلرژیک معمولاً توسط گرده درخت ایجاد می شود و نه خود فندق.

علائم آلرژی شناخته شده به عنوان “سندرم آلرژی دهان” خارش ممکن است در اطراف لب ها ، زبان و گلو ایجاد شود و به دنبال آن تورم لب و گلو ایجاد شود که ممکن است تنفس را دشوار کند. اغلب ، واکنش های متقابل به برخی آجیل ها ، دانه ها ، میوه ها و سبزیجات رایج است. بنابراین به افراد مبتلا به آلرژی توصیه می شود از هرگونه غذای حاوی محصولات فندق خودداری کنند. (امتناع پزشکی).

-برگشت به آجیل و دانه ها از جانب فندقبه برای مشاهده لیستی چشمگیر از آجیل ها با توضیحات مفصل در مورد حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی آنها به اینجا مراجعه کنید.

-برگشت به صفحه اصلی.

سایر منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA.

  2. صفحه اطلاعات سرطان دانشکده پزشکی استانفورد – تغذیه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان.

  3. NSW DPI-Primefacts-Hazelnut Production.-Pdf



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *