8 بهترین حقایق تغذیه ای فلفل پوبلان و مزایای سلامتی آن

دسته‌بندی نشده


خرید کنید

تازه ترین فصل پوبلان تابستان و اوایل پاییز است. آنها را می توان در بازارهای مکزیک و بسیاری از سوپرمارکت های ایالات متحده یافت. آنها همچنین در غذاهای کنسروی موجود هستند.

“poblanos” محکم ، براق و تازه را انتخاب کنید که از بازار کشاورزان ریشه سفت دارد. با رشد کامل ، پوبلاناهای رسیده قهوه ای مایل به قرمز و شیرین تر از سبز سبز می شوند. فلفل آنچو / مولاتو را در بسته های مهر و موم شده از منابع معتبر خریداری کنید.

از خشک شدن ، خشک شدن و غلاف های دارای ترک ، بریدگی و کبودی سطحی خودداری کنید.

ذخیره سازی

در خانه ، فلفل پوبلانو را در کشوی سبزیجات در یخچال و در رطوبت نسبی بالا نگهداری کنید. هنگامی که به این ترتیب ذخیره می شوند ، تا یک هفته ماندگاری خوبی دارند.

خرمالوهای بو داده و پوست گرفته را می توان با کنسرو یا انجماد نگهداری کرد.

نگه داشتن لنگرها در ظروف مهر و موم شده نیز برای چند ماه کافی است. آنکاها اغلب پودر می شوند و در دستور العمل های طعم دهنده استفاده می شوند.

روش تهیه و سرو

پوبلانوها دارای پوست بزرگ ، براق و ضخیم و فلفل های آبدار هستند. آنها بسیار شیرین و ملایم گرم هستند ، که کمتر از ژالاپنو است.

پوبلانو یکی از رایج ترین فلفل های چیلی است که در غذاهای مکزیکی و جنوب غربی آمریکا استفاده می شود. آنها را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد ، معمولاً خشک ، سرخ شده ، سرخ شده ، پر شده یا در سس هایی به نام خال.

در کالیفرنیا ، این فلفل های چیلی اغلب به اشتباه نامیده می شوند پاسیلااگرچه نیلوفرهای تنوع جداگانه ای دارند.

فلفل پوبلانو کاغذی نرم ، پهن و مخروطی شکل با دیواره های بسیار ضخیم است که آنها را برای چاشنی مناسب می کند.

به استثنای مواد پر کننده ، کاغذ پوبلانو معمولاً قبل از استفاده برشته و پوست گرفته می شود.

فلفل چیلی آنچو در غذاهای سنتی مکزیکی به دلیل رنگ ، عطر و تندی ملایم از ارزش بالایی برخوردار هستند.

هنگامی که اجازه داده می شود بطور کامل بالغ ، خشک و کوچک شود ، پوبلانا به عنوان شناخته می شود فلفل چیلی مولاتوبه آنها طعم تند ، شیرین و خاکی را با ظروف میوه ترکیب می کنند.

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

تاباسکو یک فلفل بسیار تند است. در مصرف تاباسکو زیاده روی نکنید ، زیرا حاوی مقدار زیادی ترکیب آلکالوئیدی کپسایسین است که طعم تند و تندی به آنها می بخشد.

پر از شیلی
شیلی-رلنوس.
  • Poblanos را می توان برای تهیه انواع غذاها استفاده کرد ، اما شاید بیشتر به عنوان چیلی انتخاب شده توسط Chille Rellenos (poblanos پر شده) شناخته شود.

  • پوبلانای بو داده در سس خامه ای (Rajas con Crema) یک دستور العمل محبوب در مرکز و جنوب مکزیک است.

  • بیشترین استفاده از بازشوها در سس هایی است که نامیده می شوند خال هابه

مشخصات ایمنی

  • فلفل های پوبلان در دسته فلفل های نرم (از 1000 تا 1500 در مقیاس اسکوویل) طبقه بندی می شوند و محتوای کمی از کپسایسین دارند که به آنها ویژگی ملایم و تند می بخشد. با این حال ، برای برخی از افراد حساس ، حتی مقدار کمی کپسایسین می تواند باعث تحریک و احساس سوزش و همچنین التهاب دهان ، زبان و گلو در هنگام تماس با غشاهای مخاطی دهان ، گلو و معده شود.

  • خوردن ماست سرد سطح کپسایسین را کاهش می دهد و می تواند درد سوزش را کاهش دهد.

  • از لمس چشمان خود با انگشتان آلوده به فلفل آنچو خودداری کنید. در این صورت ، چشم ها را با آب سرد کاملاً بشویید تا سوزش را کاهش دهید.

  • برخلاف انواع دیگر فلفل قرمز ، پوبلانوها فلفل های خفیفی هستند که می توانند بیماری هایی مانند ورم معده ، زخم معده و بیماری رفلاکس معده (GER) را تشدید کنند.

همچنین ببینید حقایق تغذیه ای فلفل هالاپنو

بازگشت به ادویه ها از جانب فلفل پوبلانوبه برای مشاهده لیستی چشمگیر از ادویه جات ترشی جات با تصاویر دقیق از حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی آنها به اینجا مراجعه کنید.

بازگشت به صفحه اصلی.

ادبیات تکمیلی:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA. (در پنجره جدید باز می شود)

  2. پولبلان شیلی (در پنجره جدید باز می شود)



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *