8 بهترین اطلاعات تغذیه ای و مزایای پنیر مونستر برای سلامتی

دسته‌بندی نشده


انواع آشپزی پنیر مونستر

سه نوع اصلی پنیر مونستر وجود دارد- فرانسوی ، آلمانی و آمریکاییبه نسخه فرانسوی به عنوان بهترین کیفیت Muenster در نظر گرفته می شود ، مخصوصاً برای محصولات کشاورزی که طعم و بوی بهتری نسبت به نسخه صنعتی دارند.

پنیر تولید شده در خانه دارای گواهینامه Appellation d’Origine Contrôlée (AOC) است. نسخه فرانسوی Munster-Géromé Muenster حاوی انیسون در پنیر است.

خرید کنید

پنیر مونستر به راحتی در بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی در سراسر ایالات متحده موجود است. این زرد روشن با پوست پرتقال ، پوست شسته شده است. مونستر کلاسیک فرانسوی دارای طعم معطر و تند قوی است.

هنگام خرید ، به دنبال نامگذاری باشید – نام غذا “پنیر مونستر” است و برچسب آن تاریخ تولید ، بسته بندی و تاریخ “استفاده تا” است.

US-FDA توصیه می کند که مونستر 48.0٪ رطوبت وزنی و 50.0٪ چربی وزن داشته باشد.

ذخیره سازی

مانند دیگر پنیرهای نرم ، Muenster نیز دارای رطوبت بالایی است و باید در یخچال به مدت طولانی در دمای 35-40 درجه فارنهایت در کشوی یخچال نگهداری شود. پس از باز شدن ، در موم یا کاغذ روغنی بپیچید و قبل از سرد شدن با پلاستیک بپوشانید.

یک تکه باز Muenster 3-4 هفته در یخچال نگهداری می شود.

اگر قالب روی بلوک ظاهر شد ، حداقل 1 اینچ دور آن را ببرید و دوباره آن را بپیچید و پنیر را به درستی ذخیره کنید.

اگر روی بسته بندی پنیر پاره شده یا برش خورده قالب ظاهر شد ، آن را دور بریزید.

استفاده از غذا

مونستر یک پنیر شسته شده است که معمولاً به عنوان پنیر رومیزی با شراب و میوه خورده می شود. از آنجا که پنیر مونستر دارای نقطه ذوب پایین است ، شبیه به Colby و Monterey Jack ، برای کباب کردن ، تنقلات و سالاد بهترین گزینه است.

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

  • از پنیر مونستر به عنوان میان وعده یا میان وعده قبل از شام با آبجو یا شراب لذت ببرید.

  • مونستر به راحتی در دستور العمل ها حل می شود. این غذا برای غذاهای کبابی مانند ساندویچ و چیزبرگر و برای پختن پیتزا استفاده می شود.

  • این بهترین پنیر طبق دستور کلاسیک ماکارونی (ماکارونی) و پنیر است.

مشخصات ایمنی

پنیر مونستر یکی از اشباع ترین چربی ها ، کلسترول و محصولات لبنی پنیر است.

سطوح بالای سدیم در غذا می تواند منجر به احتباس آب و فشار خون بالا شود.

Muenster حاوی حدود 19.1 گرم چربی اشباع و 96 میلی گرم کلسترول (32٪ DV) / 3.5 Oz است که آن را به یکی از غذاهای سرشار از چربی اشباع و کلسترول تبدیل می کند. چربی های اشباع شده LDL (کلسترول بد) شما را افزایش می دهد که این امر خطر بیماری های قلبی و سکته را افزایش می دهد.

از طرف دیگر ، پنیرهای کم چرب یا کم چرب ممکن است برای افرادی که رژیم می گیرند توصیه شود.

(امتناع پزشکی: اطلاعات و راهنماهای اطلاعات ارائه شده در این سایت فقط برای اطلاعات عمومی خوانندگان است. نباید از آن برای تشخیص یا درمان مشکلات سلامتی استفاده کرد. این جایگزینی برای مراقبت های پزشکی ارائه شده توسط یک متخصص مراقبت بهداشتی مجاز و واجد شرایط نیست. برای مشاوره در مورد دارو با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود تماس بگیرید.)

همچنین ببینید

پنیر چدار ارزش غذایی.

پنیر کلوچه ارزش غذایی.

پنیر خامه ای آمریکایی ارزش غذایی.

– برگشت به محصولات لبنی از جانب حقایق تغذیه پنیر مونستربه

– برگشت به صفحه اصلیبه

سایر منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA. (در پنجره جدید باز می شود).

  2. 21 CFR – دانشکده حقوق کرنل پنیر مونستر و مانستر. (در پنجره جدید باز می شود).

  3. Cheeseforum.org. (در پنجره جدید باز می شود).



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *