8 اصل دانه های کنجد تغذیه و مزایای سلامتی

دسته‌بندی نشده


انتخاب و ذخیره سازی

دانه های کنجد را می توان به راحتی در فروشگاه های ادویه جات در طول سال خریداری کرد. در این فروشگاه ها می توانید همه دانه های پوست کنده یا خشک شده ، بو داده را انتخاب کنید. دانه ها ممکن است سیاه ، قهوه ای ، زرد یا سفید باشند ، در بسته بندی های بسته بندی شده و در ظروف بسته بندی شوند. دانه های پوست کنده سفید به نظر می رسند.

دانه های کنجد بخش زیادی از چربی های اشباع نشده را تشکیل می دهند و باید در ظروف محکم بسته نگهداری شوند تا از یخ زدن جلوگیری شود. آنها را در یک مکان تاریک و خنک در خانه قرار دهید. وقتی دانه های خشک به درستی ذخیره شوند ، برای چند ماه تازه می مانند. همیشه دانه های پوست کنده “سفید” را در یخچال نگهداری کنید.

از دانه های قدیمی با بوی توهین آمیز (سوخته) خودداری کنید.

استفاده از آشپزی

دانه های کنجد دارای طعم ظریف و مغذی هستند. طعم ملایم آنها زمانی روشن می شود که به آرامی روی شعله ملایم برای چند دقیقه تفت داده شوند.

کنجد به طور گسترده ای در آشپزی استفاده می شود. دانه ها با زیتون یا هر روغن گیاهی دیگر مخلوط می شوند تا یک خمیر نیمه سخت و معطر تهیه شود که سپس به دستور العمل های مختلف اضافه می شود.

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

  • دانه های کنجد خشک و بو داده و روغن نباتی در یک خمیر نازک قهوه ای روشن مخلوط می شوند ، اردهبه ارده یکی از اجزای اصلی در غوطه وری خاورمیانه شناخته شده است ، هوموس

  • دانه های بو داده با ساندویچ ، بیسکویت ، نان ، شیرینی ، سالاد و سیب زمینی پوره شده پاشیده شده است.

  • بذرها عمدتا در تولید استفاده می شوند مارگارین در اروپا.

  • معروف به “به” در هند و پاکستان ، از دانه ها در بسیاری از شیرینی های سنتی هندی استفاده می شود ، که اغلب با بادام زمینی بو داده ، بادام و حبوبات مخلوط می شوند.

  • اغلب دانه های برشته و خرد شده را روی سالاد ، دسرها ، به ویژه آفتابگردان ها و سایر شیرینی ها می پاشند.

  • گوماشیو یک تخصص ژاپنی است که از دانه های کنجد آسیاب شده استفاده می کند.

  • روغن کنجد مشتق شده از دانه ها یکی از محبوب ترین روغن های آشپزی در مالزی ، اندونزی و ایالت های روستایی جنوب هند است.

مشخصات ایمنی

حساسیت به دانه های کنجد یک واکنش حساسیت در برخی از افراد مستعد است. واکنشها شامل کهیر ، درماتیت و خارش می شود. گاهی اوقات ، شروع بیماری می تواند شدید باشد و می تواند شامل علائم فیزیکی شدید مانند استفراغ ، درد معده ، تورم لب و گلو ، ایجاد مشکل در تنفس ، سفت شدن قفسه سینه و مرگ باشد. بنابراین ، می توان از محصولات کنجد به عنوان غذا برای این افراد اجتناب کرد. (امتناع پزشکی).

بازگشت به آجیل و دانه ها از جانب کنجدبه برای مشاهده لیستی چشمگیر از آجیل ها با توضیحات مفصل در مورد حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی آنها به اینجا مراجعه کنید.

بازگشت به صفحه اصلیبه

سایر منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA.

  2. صفحه اطلاعات سرطان دانشکده پزشکی استانفورد – تغذیه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان.

  3. کنجد (Sesamum indicum L.) -PDF برای غذا ، مصارف پزشکی و صنعتی.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *