8 اصل تغذیه پنیر Colby و مزایای سلامتی آن

دسته‌بندی نشده


خرید کنید

پنیر کلبی به راحتی در بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی در سراسر ایالات متحده موجود است. این پنیر به عنوان پنیر رسمی ایالت ویسکانسین شناخته می شود ، اما در غذاهای مکزیکی ، جنوب غربی و تکس مکس بسیار محبوب است.

کلبی یک پنیر نیمه سخت آمریکایی است که از شیر گاو تهیه می شود. رنگ آن شبیه پنیر چدار است ، اما نرمتر و کشسانتر از چدار با سوراخهای کوچکی به نام “چشم” است که در طی فرآیند شستشو کشک با آب سرد ایجاد می شود.

پنیر Colby-Jack یک پنیر مرمری است که Colby اغلب با Monterey Jack مخلوط می شود.

در فروشگاه ها ، Colby نیز به عنوان استوانه های بزرگ به نام “شاخ های بلند” فروخته می شود که معمولاً به صورت هلال یا حتی چوب بریده می شوند.

USFDA توصیه می کند که کلبی 42.0٪ (رطوبت) و 29.0٪ (چربی شیر) باشد.

همیشه در بسته به دنبال “بهترین تاریخ” باشید.

ذخیره سازی

کلبی دارای رطوبت بالایی است و باید به درستی در کشوی یخچال نگهداری شود تا به دمای 35 تا 40 درجه فارنهایت برسد. پس از باز شدن ، پنیر کلبی باید در موم یا کاغذ روغنی پیچیده شود و قبل از سرد شدن با پلاستیک پوشانده شود.

هنگامی که به درستی ذخیره می شود ، یک تکه باز پنیر کلبی به مدت 3-4 هفته در یخچال نگهداری می شود.

اگر قالب روی بلوک پنیر Colby ظاهر شد ، حداقل 1 اینچ دور آن را ببرید و دوباره آن را بپیچید و پنیر را به درستی ذخیره کنید.

اگر روی بسته بندی پنیر پاره شده یا برش خورده قالب ظاهر شد ، آن را دور بریزید.

استفاده از غذا

کلبی به دلیل رطوبت و چربی ، یک پنیر خرد شده عالی است. این خاصیت ذوب خوبی دارد ، اما نباید بیش از حد گرم شود ، بنابراین به ندرت برای پخت و پز استفاده می شود.

کلبی به عنوان پنیر رومیزی ، رنده شده و کبابی و همچنین برای تنقلات و سالاد مناسب است.

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

چیپس پنیر Colby-Jack روی مرغ و برنج
پنیر کلبی جک خرد شده روی مرغ و برنج. با احترام: جینی
  • پنیر کلبی را می توان در سوپ ، سس ، چیلی و خورش ها حل کرد تا به بدن و بافت و طعم ملایم پنیر داده شود.

  • پنیر کلبی خرد شده در بین غذاهای مکزیکی و تکس مکس مانند تاکو ، فجیتاها و آنچیلادوهای شکم پرطرفدارترین است ، جایی که بیشتر به عنوان خرد شده مورد استفاده قرار می گیرد.

  • پنیر کلبی ، که اغلب با ترشی ، گوجه فرنگی و پیاز تزئین می شود ، پنیری است که برای ساندویچ پخته بولونیا استفاده می شود.

مشخصات ایمنی

پنیر کلبی یکی از غذاهای سرشار از چربی اشباع ، کلسترول و پنیر است.

سطوح بالای سدیم در غذا می تواند منجر به احتباس آب و فشار خون بالا شود.

Colby حاوی حدود 20.2 گرم چربی اشباع شده و 95 میلی گرم کلسترول (32٪ DV) / 3.5 Oz است که آن را به یکی از غذاهای سرشار از چربی اشباع و کلسترول تبدیل می کند. چربی های اشباع شده LDL (کلسترول بد) شما را افزایش می دهد که این امر خطر بیماری های قلبی و سکته را افزایش می دهد.

از طرف دیگر ، پنیرهای کم چرب یا کم چرب ممکن است برای افرادی که رژیم می گیرند توصیه شود.

(امتناع پزشکی: اطلاعات و راهنماهای اطلاعات ارائه شده در این سایت فقط برای اطلاعات عمومی خوانندگان است. نباید از آن برای تشخیص یا درمان مشکلات سلامتی استفاده کرد. این جایگزینی برای مراقبت های پزشکی ارائه شده توسط یک متخصص مراقبت بهداشتی مجاز و واجد شرایط نیست. برای مشاوره در مورد دارو با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود تماس بگیرید.)

همچنین ببینید

پنیر چدار ارزش غذایی.

پنیر کلوچه ارزش غذایی.

پنیر خامه ای آمریکایی ارزش غذایی.

– برگشت به محصولات لبنی از جانب حقایق تغذیه پنیر کلبیبه

– برگشت به صفحه اصلیبه

سایر منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA. (در پنجره جدید باز می شود).

  2. کمیسیون لبنیات مونتری جک و کلبی کانادا. (در پنجره جدید باز می شود).

  3. استانداردهای ایالات متحده برای کلاسهای پنیر کلبی – pdf. (در پنجره جدید باز می شود).



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *