7 میوه انجیر منحصر به فرد تغذیه و مزایای سلامتی

دسته‌بندی نشده


انتخاب و ذخیره سازی

از میوه های بسیار نرم ، شکسته ، کوبیده و قارچی خودداری کنید. به طور مشابه ، انجیر سبز نارس تلخ (قابض) است و بنابراین بی مزه و بی مزه است.

میوه های انجیر خیلی زود می میرند و باید تازه مصرف شوند ، یا در یخچال قرار داده شوند ، جایی که 2-3 روز تازه بمانند. آنها را در یک کیسه پلاستیکی یا زیپ دار قرار دهید و در یخچال با رطوبت نسبی بالا نگهداری کنید. با این حال ، انجیر خشک می تواند 6-8 ماه باقی بماند.

انجیر تازه در طول فصل در دسترس است. با این حال ، آنها از ماه مه تا نوامبر بهترین هستند. انجیر تازه و خشک در بازارها موجود است. هنگام خرید انجیر تازه ، به دنبال یک اندازه یکنواخت ، آماده ، نرم ، رایحه شیرین و دلپذیر باشید.

از میوه های بسیار نرم ، شکسته ، کوبیده و قارچی خودداری کنید. به طور مشابه ، انجیر سبز نارس تلخ (قابض) است و بنابراین بی مزه و بی مزه است.

میوه انجیر خیلی زود می میرد و باید تازه خورده شود یا در یخچال قرار داده شود تا 2-3 روز تازه بماند. آنها را در یک کیسه پلاستیکی یا زیپ دار قرار دهید و در یخچال با رطوبت نسبی بالا نگهداری کنید. با این حال ، انجیرهای خشک شده ممکن است در صورت بسته بندی در ظرف در بسته به مدت 6 تا 8 ماه باقی بمانند.

نکات تهیه و سرو

قبل از برداشت ، انجیرها باید اجازه داده شوند تا به طور کامل روی خود درخت برسند. می توان آنها را تازه و پس از مصنوعی یا خشک شدن در معرض آفتاب میل کرد.

برای خوردن انجیر تازه ، آن را در آب سرد بشویید و به آرامی با یک پارچه نرم یا کاغذ پاک کنید. می توانید انجیر تازه را کامل یا پوست کنده بخورید. اگر آن را از سردخانه خارج می کنید ، آن را در کاسه ای با آب قرار دهید تا تا دمای معمولی اتاق گرم شود تا طعم و مزه آنها غنی شود.

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

  • میوه های شیرین و آبدار انجیر که من بیشتر بدون هیچ گونه افزودنی / ادویه می پسندم.

  • انجیر تازه یک افزودنی عالی برای سالاد ، کیک و بستنی است.

  • انجیر خشک را می توان به سوپ ها ، خورشت ها اضافه کرد و با مرغ ، گوشت گاو ، گوسفند چاشنی داد.

  • انجیر خشک یک افزودنی عالی برای غلات صبحانه ، کلوچه ، کیک ، ساندویچ ، شیرینی و کیک پنیری است.

  • از ترشی انجیر با سس تمشک لذت ببرید.

مشخصات ایمنی

برگ انجیر و میوه های نارس لاتکس سفید تولید می کنند که می تواند به پوست نفوذ کرده و باعث ایجاد احساس سوزش ناخوشایند شود. ترکیبات متعددی در لاتکس انجیر وجود دارد ، مانند فوروکومارینها ، 5-متوکسیپسورالن (5-MOP) … و غیره ، که می تواند باعث واکنشهای آلرژیک ناشی از سلول شود. در صورت عدم درمان ، قسمت های در معرض خطر می تواند باعث فوران شدید آلرژیک شود.

برخی از افراد حساس نیز ممکن است هنگام خوردن میوه انجیر واکنش های آلرژیک را تجربه کنند ، با استفراغ ، اسهال و خارش پوست و مخاط. بنابراین ، به افرادی که قبلاً به انجیر حساسیت داشته اند توصیه می شود از خوردن آن خودداری کنند.
(امتناع پزشکی).

-برگشت به میوه از جانب میوه های انجیر. برای مشاهده لیستی چشمگیر از انواع میوه ها با تصاویر دقیق از حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی آنها به اینجا مراجعه کنید.

-برگشت به صفحه اصلی.

مطالب بیشتر و منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA.

  2. صفحه اطلاعات سرطان دانشکده پزشکی استانفورد – تغذیه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان.

  3. انجیر خشک در پایگاه داده ملی مواد مغذی USDA.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *