7 حقیقت تغذیه بادام و فواید سلامتی آن

دسته‌بندی نشده


انتخاب و ذخیره سازی

بادام در پوسته
بادام سبز و خشک بدون پوسته. به هسته خوراکی داخل آن توجه کنید.

بادام در تمام طول سال به راحتی در بازارها موجود است. با این حال ، انواع مختلف آجیل در مغازه ها فروخته می شود ، مانند پوست کنده ، بدون پوست (با پوسته بیرونی) ، شور ، شیرین یا به شکل پودر (آرد بادام / پودر) و غیره.

هنگام خرید ، به دنبال هسته هایی باشید که قهوه ای روشن ، جمع و جور و یکنواخت هستند و احساس سنگینی در دست شما دارند. آنها باید عاری از ترک / بریدگی ، کپک ، لکه و بوی تند باشند.

برای نگهداری ، بادام های پوست کنده را برای چند ماه در جای خشک و خنک قرار دهید. با این حال ، مغز پوست کنده شده را باید در ظرفی محکم در یخچال نگهداری کنید تا از ریزش آنها جلوگیری شود.

استفاده از آشپزی


پوسته بادام

آجیل های خام خام در کارخانه های فرآوری با استفاده از ماشین های بزرگ ترک زنی بریده می شوند. آجیل های کوچکتر یا انبردست دستی معمولاً برای مصارف خانگی کافی است.

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

  • بادام را می توان به صورت خام ، شور یا شیرین میل کرد.

  • آنها شیرین هستند اما طعم شیرین دلپذیری دارند. شیر بادام شیرین شده (شیر میل بادام) یکی از محبوب ترین نوشابه ها در هند و دیگر کشورهای آسیای جنوبی است.
  • بادام یکی از محبوب ترین آجیل ها است که در انواع غذاهای برنج ، محصولات خوش طعم و شیرین در خاورمیانه استفاده می شود.

  • پوسیدگی بادام اغلب با دسرها ، به ویژه آفتابگردان و سایر بستنی ها ، پاشیده می شود.

  • آنها به طور گسترده ای در شیرینی پزی به عنوان افزودنی بیسکویت ، کلوچه ، آب نبات ، نوشیدنی های انرژی زا و کیک استفاده می شدند. در فرانسه ، فرنگیپان یک کیک مورد علاقه است که از آرد بادام تهیه می شود.

  • کره بادام نیز از مغز سفید شده تهیه شده است که جایگزینی ایده آل برای افرادی است که به بادام زمینی حساسیت دارند.
  • بادام سبز و رسیده فوق العاده خوشمزه است! این آجیل های خوراکی ، جوان و لطیف در اواخر بهار به بازار کشاورزان رسید. برای غذا خوردن ، درپوش سبز بیرونی را با چاقو ببرید و از هسته سفید شیرین خامه ای لذت ببرید!

مشخصات ایمنی

حساسیت به بادام ، اگرچه به اندازه سایر حساسیت ها به آجیل مانند بادام هندی ، پسته و غیره رایج نیست. با این حال ، برای برخی از افراد ، آنها اغلب می توانند واکنش حساسیت به مواد مغذی تهیه شده با استفاده از آنها ایجاد کنند.

نوع و شدت علائم می تواند متفاوت باشد و می تواند شامل استفراغ ، اسهال ، درد شکم ، تورم لب و گلو باشد که می تواند تنفس را سخت کرده و سفتی قفسه سینه را ایجاد کند. بنابراین ، هنگام خوردن غذاهای تهیه شده از بادام ، باید افرادی که مبتلا به سندرم حساسیت به آجیل هستند احتیاط کنند. (امتناع).


-برگشت به آجیل و دانه ها از جانب بادام هابه برای مشاهده لیستی چشمگیر از آجیل و دانه ها با تمام توضیحات حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی آنها به اینجا مراجعه کنید.

-برگشت به صفحه اصلی.

سایر منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA.

  2. تخته بادام کالیفرنیا.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *