7 حقیقت تغذیه ای منحصر به فرد و مزایای سلامتی میوه پاپایا

دسته‌بندی نشده


انتخاب و ذخیره سازی

پاپایای بالغ معمولاً وقتی پوست آن کمی زرد می شود برداشته می شود. پاپایاهای ارگانیک معمولاً برای رسیدن به درخت باقی می مانند. با این حال ، باید مراقب باشید زیرا خود میوه های رسیده از درخت می افتند و خراب می شوند.

میوه خام سبز نارس پاپایا.
پاپایای سبز سبز و نارس.

پاپایا در بازارهایی با اندازه ها و مراحل مختلف بلوغ عرضه می شود. بنابراین با توجه به اندازه و زمان ظروف خود یکی را انتخاب کنید. یکی را انتخاب کنید که پوست آن سالم ، بدون ترک سطحی ، کبودی یا بریدگی باشد. میوه نارس را می توان چند روز در دمای اتاق و میوه رسیده را در یخچال نگهداری کرد. هنگام غذا خوردن ، آن را در دمای معمولی خنک کنید تا طعم و طعم طبیعی به خود بگیرد.

پاپایای سبز نارس ، که در بسیاری از مناطق آسیا و اقیانوس آرام به عنوان سبزی پخته می شود. با این حال ، نباید آن را خام مصرف کرد زیرا لاتکس شیر حاوی آلکالوئیدهای سمی است.

طرز تهیه و سرو

میوه پاپایا را با آب سرد سرد کاملاً بشویید تا خاک و بقایای آفت کش ها از بین بروند. پوست طعم تلخی دارد و قابل خوردن نیست. برای برداشتن پوست از چاقوی لایه بردار استفاده کنید ، میوه را از طول به دو قسمت برش دهید. به آرامی دانه ها و یک لایه نازک مخاطی را که به آرامی به خمیر چسبیده است ، بردارید. میوه را از طول به برش یا مکعب های کوچک برش دهید.

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:


فصل های پاپایا

  • میوه های رسیده پاپایا معمولاً به صورت خام یا همان قطره لیمو و با نمک و فلفل میل می شوند.

  • مکعب های تازه پاپایا یک افزودنی عالی برای سالاد میوه هستند.

  • آب پاپایا با تکه های یخ نوشیدنی مورد علاقه است.

  • از مکعب های آن می توان در کوکتل ، شربت ، سالسا و غیره استفاده کرد.

  • میوه رسیده با مرغ و غذاهای تند دریایی همخوانی دارد.

  • پاپایای سبز نارس را می توان به عنوان سبزی پخته ، معمولاً در خورش ، همزن ، کاری و سوپ استفاده کرد. خورش گل پاپایا یک دستور العمل محبوب در بسیاری از مناطق جنوب شرقی آسیا است.

  • از آنزیم پاپائین می توان برای نرم کردن گوشت به صورت تجاری استفاده کرد.

مشخصات ایمنی

پاپایا حاوی یک ماده آبدار مانند شیر (لاتکس) سفید است که می تواند پوست را تحریک کند و در برخی افراد حساس واکنش آلرژیک ایجاد کند.

زنان باردار می توانند با خیال راحت از میوه رسیده پاپایا استفاده کنند. از پاپایای سبز نارس باید اجتناب کرد زیرا حاوی مقدار زیادی است
پاپاینا، یک آنزیم پروتئولیتیک علاوه بر این ، پاپایای نارس ، دانه های آن ، لاتکس و برگها وجود دارد کپور، آلکالوئیدی که در دوزهای بالا می تواند خطرناک باشد. با این حال ، پاپایای نارس را می توان با خیال راحت به عنوان یک سبزی پخته مصرف کرد. (امتناع پزشکی).

-برگشت به میوه از جانب میوه پاپایا. برای مشاهده لیستی چشمگیر از انواع میوه ها با تصاویر دقیق از حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی آنها به اینجا مراجعه کنید.

-برگشت به صفحه اصلی.

مطالب بیشتر و منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA.

  2. صفحه اطلاعات سرطان دانشکده پزشکی استانفورد – تغذیه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان.

  3. استفاده سنتی و پزشکی از کاریکا پاپایا PDF.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *