6 بهترین اطلاعات تغذیه ای زعفران ، خواص دارویی و فواید سلامتی آن

دسته‌بندی نشده


استفاده دارویی

  • مواد فعال موجود در زعفران در بسیاری از داروهای سنتی کاربردهای درمانی زیادی دارند زیرا مدتهاست که ضد اسپاسم ، ضد نفخ و عرق کننده هستند.

  • مطالعات نشان داده است که زعفران، روغن فرار در ادویه جات ، دارای اثرات آنتی اکسیدانی ، سمیت سلولی بر روی سلول های سرطانی ، ضد تشنج و ضد افسردگی است.

  • این α- کروسین ، مشخص شده است که ترکیب کاروتنوئیدی که به این ادویه رنگ زرد طلایی مشخص می دهد ، دارای خواص آنتی اکسیدانی ، ضد افسردگی و ضد سرطانی است. (امتناع پزشکی).

انتخاب و ذخیره سازی

زعفران تازه در بازارهای خاص ادویه موجود است. سعی کنید کل کلاله خشک شده (پیستیل) را به جای پودر زعفران بخرید زیرا اغلب می توان آن را تقلبی کرد. یک ظرف خوب بسته شده از برچسب شرکت فروش معتبر انتخاب کنید که تاریخ و تاریخ انقضای بسته را نشان می دهد.

ادویه جات تازه باید دارای رنگ قرمز روشن قرمز باشند و هنگام مالش بین انگشتان باید عطر بسیار دلپذیری پخش کرده و به رنگ زرد طلایی درآید. به دنبال پرچم های بلند ، هر کدام 2 تا 4 اینچ باشید. از محصولات با کیفیت پایین با رگه های خاکستری یا لکه های روشن روی کلاله اجتناب کنید. این ادویه دارای طعم بی نظیر و تند عسل تلخ و عطر دلپذیر است.

در یک جعبه بسته نگهداری کنید و در مکانی تاریک و خنک (ترجیحاً داخل یخچال) دور از نور نگهداری کنید زیرا اشعه های رنگی رنگدانه های زعفران را اکسید کرده و طعم آن را جبران می کند.

استفاده از آشپزی

زعفران-ادویه-برنج
برنج زعفرانی با دانه زرشک. عکس: کاناداکو

فقط یک پیمانه زعفران تازه برای بهبود طعم و رنگ کل دستور غذا کافی است.

روش های مختلفی برای استفاده از آن در آشپزخانه وجود دارد. کل ننگ را می توان مستقیماً به آماده سازی ها اضافه کرد یا اغلب نخ ها را با استفاده از ملات و مایه سنتی چسبانده و به دستور غذا اضافه می کنیم. در روش سوم ، کمی زعفران به یک فنجان آب داغ اضافه کنید ، سرد کنید. به این ماده آب اضافه کنید

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

  • زعفران به عنوان طعم دهنده و رنگ دهنده هم برای غذا و هم نوشیدنی ها در غذاهای مدیترانه ای و آسیایی مورد استفاده قرار گرفته است.

  • در بین مردم به عنوان شناخته می شود “کسار” در شبه قاره هند از آن در تهیه برنج پلو ، پودینگ برنج ، حلوا و سایر غذاهای شیرین در بسیاری از کشورهای هند ، پاکستان و آسیای مرکزی استفاده شده است. همچنین از آن برای تهیه رنگ و طعم در تهیه کولی ، بستنی ، کیک و نوشیدنی استفاده می شود.

مشخصات ایمنی

دوزهای زیاد زعفران می تواند به عنوان محرک رحم عمل کرده و در موارد شدید باعث سقط جنین شود. بنابراین ، ممکن است به زنان باردار توصیه شود که از این ادویه در رژیم غذایی خود اجتناب کنند.

(امتناع پزشکی: اطلاعات و راهنماهای اطلاعات ارائه شده در این سایت فقط برای اطلاعات عمومی خوانندگان است. نباید از آن برای تشخیص یا درمان مشکلات سلامتی استفاده کرد. این جایگزینی برای مراقبت های پزشکی ارائه شده توسط یک متخصص مراقبت بهداشتی مجاز و واجد شرایط نیست. برای مشاوره در مورد دارو با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود تماس بگیرید.)

بازگشت به ادویه ها از جانب زعفرانبه برای مشاهده لیستی چشمگیر از ادویه جات ترشی جات با تصاویر دقیق از حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی آنها به اینجا مراجعه کنید.

بازگشت به صفحه اصلی.

ادبیات تکمیلی:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA.

  2. صفحه اطلاعات سرطان دانشکده پزشکی استانفورد – تغذیه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان.

  3. صفحات ادویه جرنوت کاتزر.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *