13 حقایق تغذیه ای تأثیرگذار و مزایای ماهی کدو

دسته‌بندی نشده


خرید کنید

ماهی کاد کنسرو شده ، در هوا خشک می شود (ماهی معمولی) یا نمک حفظ شده (کیپر) خاویار ماهی کدو تازه ، دودی یا نمک خورده می شود. زبان ، گونه و کبد او نیز خوراکی است.

محصولات کدو در تمام طول سال در دسترس هستند. با این حال ، ماهی کاد تازه از ژوئن تا اکتبر ، زمانی که پس از تخم ریزی به طور کامل بهبود می یابد ، بهتر است. یعنی وقتی ماهی چاق است و گوشت آن شیرین و سفت است.

اگر بدنبال ماهی کاد تازه هستید ، ماهی روشن و سفت با پوست تمیز ، آبشش صورتی و چشمانی شفاف را بررسی کنید. فیله ها را می توان با پوست یا بدون پوست به فروش رساند. از فیله های نرم که در حین پخت خراب می شوند خودداری کنید.

ماهی و فیله ها را در خانه به مدت 2-3 روز در یخچال نگهداری کنید. برای استفاده طولانی مدت ، شلنگ ها و همه شیلنگ ها را قبل از نگهداری در فریزر عمقی زیر -30 درجه سانتی گراد اندازه بگیرید.

اگر بدنبال ماهی کاد تازه هستید ، ماهی روشن و سفت با پوست تمیز ، آبشش صورتی و چشمانی شفاف را بررسی کنید. فیله ها را می توان با پوست یا بدون پوست به فروش رساند. از فیله های نرم که در حین پخت خراب می شوند خودداری کنید.

آماده سازی

برای آماده سازی ، قبل از پخت ، ماهی کاد خشک و نمک زده را در آب سرد خیس کنید. برای برداشتن نمک ، آن را در صافی قرار دهید ، پوست را روی پوست بگذارید (در صورت وجود پوست) تا نمک بین پالپ و پوست جمع نشود. الک را در یک ظرف بزرگ پر از آب قرار دهید تا نمک در انتهای آن جمع شود.

ماهی کاد ماهی خوش طعمی است که طعم های اطراف آن را در یک ظرف جذب می کند. گوشت بدون چربی ، لایه ای و سفید آن شبیه سایر اعضای ماهی کاد مانند هک ، خارپشت و بوقلمون آلاسکا است و باعث می شود در بسیاری از غذاهای مورد نیاز ماهی سفید استفاده شود.

ماهی کاد ماهی بسیار متنوعی برای تهیه است. کباب کردن ، پختن ، بخارپز کردن ، سرخ کردن در تابه ، پختن ، شکار یا خورشت از روش های ایده آل برای پخت و پز است.

در اینجا برخی از ایده های خدمت رسانی وجود دارد:

  • آن را در یک خمیر سبک برای دستور خوشمزه Fish n Chips بپزید.

  • ماهی کاد دودی آتلانتیک نیز لازانیا و کیک ماهی فوق العاده ای تولید می کند ، مخصوصاً وقتی با همان مقدار ماهی سفید تازه مانند پایک مخلوط شود.

  • ماهی کاد یک کلمه پرتغالی برای ماهی کاد خشک و شور است. Cod – Gomes de Sá خورشتی است که از ماهی کاد شور ، سیب زمینی ، تخم مرغ ، زیتون و غذاهای مخصوص پرتغال شمالی تهیه می شود.

مشخصات ایمنی

میانگین غلظت جیوه در ماهی cod 0.111 ppm است. بر این اساس ، دستورالعمل های نهایی FDA ایالات متحده در مورد تعداد ماهیان باردار و مادران شیرده ، به همراه لیست گزینه های خاص که ایمن هستند یا باید از آنها اجتناب شود ، در دسته “بهترین گزینه” قرار می گیرند. طبق این معیار ، آنها می توانند 2-3 وعده (8-12 اونس) در هفته مصرف کنند. (امتناع پزشکی).

همچنین ببینید

ماهی سالمون حقایق تغذیه و مزایای سلامتی

ماهی قزل آلا حقایق تغذیه و مزایای سلامتی

داشتن خورشید حقایق تغذیه و مزایای سلامتی

– برگشت به غذای دریایی از جانب حقایق تغذیه کدو و مزایای سلامتی آنبه

خواندن بیشتر (پیوندها در یک پنجره جدید باز می شوند):

  1. برگه های اطلاعات گونه ها – Gadus morhua.

  2. سطح جیوه در ماهیان تجاری و سخت پوستان

  3. پایگاه ملی تغذیه USDA.

  4. اسیدهای چرب امگا 3: یک سهم ضروری



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *