12 بهترین تغذیه مارچوبه و مزایای سلامتی آن

دسته‌بندی نشده



انتخاب و ذخیره سازی

نیزه مارچوبه با نامهای محلی زیادی مانند Spragel ، Spargelkraut ، Asperges ، Asperge Commune ، Espárragos و دیگران نیز شناخته می شود.

در حالی که مارچوبه را می توان در سوپر مارکت ها در طول فصل یافت ، بهترین و خوشبو ترین آن در فصل بهار است. در اروپا ، شاخه های آن در دسامبر تا ژوئن در مغازه ها فروخته می شود.

مارچوبه باید در اسرع وقت پس از برداشت استفاده شود. در غیر این صورت ، شیرینی خود را به سرعت از دست می دهد زیرا بیشتر قند آن به نشاسته تبدیل می شود. خرید از مزارع محلی یا بازارهای کشاورزان راهی ایده آل برای لذت بردن تازه از آنها خواهد بود.

در بازارها ، ساقه های نرم ، محکم ، راست ، یکنواخت ، اندازه یکنواخت ، سبز تیره / بنفش را با نوک های محکم بسته انتخاب کنید. از ساقه های ضخیم با خش های پشته وسیع ، فرورفته یا کسل کننده خودداری کنید زیرا آبگوشت قدیمی را نشان می دهند و بنابراین طعم ندارند.

از آنجایی که نیزه هایش زود می میرند ، لازم است صبح ها که هوا سرد است برداشته شوند. پس از جمع آوری ، آنها را در آب یخ غوطه ور کنید تا حرارت از بین برود ، آب آن تخلیه شود و نیزه را در کیسه های پلاستیکی قرار دهید. در یخچال در دمای 38-40 درجه فارنهایت و رطوبت نسبی 90-95٪ نگهداری کنید. در دماهای بالاتر نیزه های آنها قند طبیعی و ویتامین C خود را از دست می دهند در نتیجه با سخت شدن و شروع به تجزیه طعم خود را از دست می دهند.

روش تهیه و سرو

شکستن شاخه های مارچوبه نیزه مارچوبه آب پز
نیزه در جایی شروع می شود که هرگونه چوب زدن شروع شود. (عکس با احترام: یک کتاب آشپزی گیاهی ضروری). نیزه را به دسته ای ببندید. به مدت 2-3 دقیقه در آب جوش با نوک بالا بپزید. سپس فقط نکات را به طور مختصر در آب جوش غوطه ور کنید.

ساقه مارچوبه یکی از محبوب ترین سبزیجاتی است که در فصل بهار می توان از آن لذت برد.

در طول پخت ، اولویت به نیزه های تازه داده می شود. برای آماده سازی ، آنها را در آب جاری سرد با اسکراب ملایم بشویید. یک نیزه مدادی نرم و نازک را می توان مستقیماً پخت. با این حال ، قبل از استفاده از دستور العمل ها ، ساقه های ضخیم پوست کنده می شوند.

به طور کلی نیزه مارچوبه باید به طور مختصر پخته شود. برخی از خانواده ها از گلدان های سنتی برای پخت و پز استفاده می کنند که ساقه های آنها در آب جوش غوطه ور شده اند و نازل ها فقط اجازه پخت در بخار را دارند.

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

بروسکتا
بروسکتا با مارچوبه ، گوجه فرنگی و روکش پنیر.
ارائه عکس: rizkapb

  • از نیزه مارچوبه می توان به صورت خام ، بخارپز ، خورشتی ، سرخ شده یا مخلوط با سبزیجات ، لوبیا ، مرغ یا غذاهای دریایی استفاده کرد.

  • نیزه های بخارپز سرو می شود مرکبات هلندی سس ، کره ذوب شده ، پنیر پارمزان یا پکورینو طبق دستور العمل های زیبا به سبک فرانسوی.

  • پیاز کبابی و ساقه مارچوبه که با روغن ماکادامیا پوشانده شده اند یک میان وعده دهان آور هستند.

  • ساقه های نرم را با دانه های کنجد مخلوط کنید ، سیر ، زنجبیل و رب فلفل را مزه دار کنید.

  • بسیاری از رستوران های آلمانی غذاهای ویژه ارائه می دهند منوی مارچوبه در فصل بهار

مشخصات ایمنی

به طور کلی مارچوبه به خوبی تحمل می شود و واکنش های آلرژیک بسیار نادر است.

در صورت بلعیدن شاخه های جوان ، ادرار ممکن است بوی نامطبوعی ایجاد کند. این به دلیل متابولیسم است آسپارتیک اسد، که به انواع مختلف تجزیه حاوی گوگرد مانند متانتیول ، سولفیدها و غیره تجزیه می شود با این حال ، این شرایط بی ضرر نیست. (امتناع پزشکی).

– برگشت به سبزیجات از جانب مارچوبهبه برای مشاهده لیستی چشمگیر از سبزیجات با تمام توضیحات حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی به اینجا مراجعه کنید.

– برگشت به صفحه اصلی.

ادبیات تکمیلی:

  1. مرکز تحقیقات و اطلاعات سبزیجات ، دانشگاه کالیفرنیا. (پیوند PDF در پنجره جدیدی باز می شود).

  2. پایگاه ملی تغذیه USDA.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *