11 مورد از حقایق تغذیه کدو ماهی و مزایای سلامتی آن

دسته‌بندی نشده


خرید کنید

ماهی کاد در تمام طول سال در دسترس است ، اما بهترین آنها از دسامبر تا فوریه است ، هنگامی که پس از تخم ریزی به طور کامل بهبود می یابند و زمانی که چاق و سفت هستند.

در بازارهای ایالات متحده می توانید کل حصیر ، برش خورده یا خرد شده یا فیلتر شده را پیدا کنید. دودی (ماهی فلفل کدو تنبل)، نمک کنسرو شده نیز در فروشگاه های تخصصی به عنوان محصولات با ارزش افزوده موجود است.

بدنبال ماهی های درخشان و محکم با پوست نقره ای ، آبشش صورتی و چشمانی شفاف باشید. فیله ممکن است با پوست یا بدون پوست به فروش برسد ، اما پوست با یک “انگشت شست” متمایز اغلب روی فیله باقی می ماند تا به خریدار این امکان را بدهد که گاو را از گونه های کم ارزش تشخیص دهد.

علف هرز زود خراب می شود. روی یخ ، تا حدود 5 روز در شرایط خوبی باقی می ماند. توصیه می شود ماهی های روده دار را بیش از 2 روز روی یخ نگه ندارید ، به ویژه اگر قرار است محصول ذوب شده دود شود. ماهی و فیله ها را به مدت 1-2 روز در خانه در یخچال نگهداری کنید. برای استفاده طولانی مدت ، قبل از نگهداری در فریزر عمیق در دمای زیر -30 درجه سانتیگراد ، همه ماهی ها را در روده و روده ورز دهید.

آماده سازی

خارپشت تازه یک غذای همه کاره است که می توان آن را مانند ماهی کاد پخت. اگر تمام ماهی کاد سیاه را می جوشانید ، بگذارید پوست گوشت را کنار هم نگه دارد.

کاد سیاه ماهی با طعم ملایم است که طعم های اطراف را جذب می کند. گوشت سفت و سفید شبیه ماهی کاد است ، بافت لایه ای کمتری دارد و طعم ظریفی دارد.

گوشت لبنی سفت است ، طعم کمی شیرین تر دارد و مانند ماهی کاد پوسته پوسته نمی شود ، بنابراین برای سیگار کشیدن بهترین تنگ است.

تازه یا منجمد فروخته می شود یا برای تهیه کتلت طلایی ، بازاریابان فیله های جداگانه را از تکه های بزرگ می گیرند. لکه های سیاه کوچک معمولاً مسدود می شوند.

در اینجا برخی از ایده های خدمت رسانی وجود دارد:

خارپشت کبابی با گیاهان تازه و گوجه فرنگی گیلاسی
خارپشت کبابی با سبزیجات و سبزیجات تازه. اعتبار عکس: nhoglund
  • مانند دیگر ماهی های سفید ، خارپشت ، کبابی ، سرخ شده یا سرخ شده با طعم قوی مانند سس کاری یا گوجه فرنگی را سرو کنید. بسته به اندازه بخش ؛ ماهی های کوچکتر از بین می روند و می توانند برای پر کردن استفاده شوند. ماهی های بزرگ به صورت استیک یا فیله خرد می شوند. گوشت معطر بیشتری در کنار سر وجود دارد.

  • در اسکاتلند ، مرغ ماهی ترجیح داده می شود “ماهی و چیپس”به

  • همچنین لازانیا و کیک ماهی فوق العاده ای درست می کند ، به ویژه هنگامی که ماهی تازه با همان مقدار جوانه دودی مخلوط می شود.

  • خارپشت دودی هنگامی که با شیر تزریق شود معطر است.

  • ماهی کاد سیاه را می توان با غذاهای زیادی که نیاز به هک ، پولاک یا ماهی کاد دارند جایگزین کرد.

مشخصات ایمنی

میانگین غلظت جیوه در خارپشت 055/0 ppm است. بر این اساس ، دستورالعمل های نهایی FDA ایالات متحده در مورد تعداد مادران باردار و شیرده به همراه لیست گزینه های خاص که ایمن هستند یا باید از آنها اجتناب شود ، در دسته “بهترین گزینه” قرار می گیرد.

طبق این شاخص ، آنها می توانند 2-3 وعده (8-12 اونس) خارپشت در هفته مصرف کنند. (امتناع پزشکی).

همچنین ببینید

ماهی سالمون حقایق تغذیه و مزایای سلامتی

هاکاس حقایق تغذیه و مزایای سلامتی

ماهی قزل آلا حقایق تغذیه و مزایای سلامتی

داشتن خورشید حقایق تغذیه و مزایای سلامتی

– برگشت به غذای دریایی از جانب حقایق تغذیه ای و مزایای ماهی کدوبه

خواندن بیشتر (پیوندها در یک پنجره جدید باز می شوند):

  1. برگه های اطلاعات مربوط به گونه های شیلات NOAA – Melanogrammus aeglefinus.

  2. سطح جیوه در ماهیان تجاری و سخت پوستان

  3. پایگاه ملی تغذیه USDA.

  4. اسیدهای چرب امگا 3: یک سهم ضروری



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *