10 دروغ بزرگ در مورد تغذیه! – نکات تغذیه ای تلفنی

دسته‌بندی نشده


10 دروغ بزرگ در مورد تغذیه!

اطلاعات غلط زیادی در زمینه تغذیه وجود دارد. مقاله بدترین نمونه ها را ارائه می دهد ، اما باید بدانید که اینها تنها چند نمونه از اطلاعات غلط کوهستان است. در اینجا 10 دروغ بزرگ تغذیه ای آورده شده است.

  1. تخم مرغ یک غذای ناسالم است.

یکی از مواردی که بسیاری از افراد را موفق کرده است شیطنت آنها در مورد غذاهای بسیار سالم است. بدترین نمونه ها تخم مرغ ها هستند که گفته می شود به دلیل داشتن کلسترول بالا خطر بیماری های قلبی را افزایش می دهند. با این حال ، اخیراً نشان داده شده است که کلسترول غذایی باعث افزایش کلسترول خون نمی شود. در حقیقت ، تخم مرغ در درجه اول کلسترول “خوب” را افزایش می دهد و با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط نیست.

واقعیت این است که تخم مرغ یکی از مغذی ترین غذاهای روی زمین است. تخم مرغ سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است که از چشم ما محافظت می کند.

مهمتر از همه ، اگرچه تخم مرغ یک غذای “چرب” است ، اما خوردن تخم مرغ در صبحانه در مقایسه با آب نبات صبحانه باعث کاهش چشمگیر وزن می شود.

  1. چربی های اشباع شده به شما آسیب می رسانند.

چند دهه پیش ، تصمیم گرفته شد که مصرف بیش از حد چربی اشباع منبع بیماری همه گیر قلبی است. این بر اساس تحقیقات بسیار ناقص و تصمیمات سیاسی بود ، که اکنون کاملاً اشتباه است. یک مقاله مروری جامع ، که در سال 2010 منتشر شد ، 21 مطالعه اپیدمیولوژیک آینده را شامل 347،747 مورد بررسی می کند. یافته ها: هیچ ارتباطی بین چربی اشباع شده و بیماری قلبی وجود ندارد.

این ایده که چربی اشباع شده خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد یک نظریه تأیید نشده است که تا حدودی رایج شده است. خوردن چربی های اشباع شده کلسترول HDL (“خوب”) را افزایش می دهد و LDL را از LDL پایین ، متراکم (بسیار بد) به LDL بالا ، که خوش خیم است ، تغییر می دهد. دلیلی برای ترس از خوردن گوشت ، پنیر ، کره و روغن نارگیل وجود ندارد.

  1. همه باید غلات بخورند.

این ایده که انسان باید رژیم غذایی خود را بر اساس غلات و دانه ها بنا کند منطقی نیست. انقلاب کشاورزی به تازگی در تاریخ تکامل انسان رخ داده است و ژن های ما تغییر چندانی نکرده است. مواد مغذی غلات در مقایسه با سایر غذاهای طبیعی مانند سبزیجات نسبتاً کم است. آنها همچنین سرشار از ماده ای به نام اسید فیتیک هستند که مواد معدنی ضروری را در روده متصل کرده و از جذب آنها جلوگیری می کند. رایج ترین غلات در رژیم غذایی کشورهای جهان گندم است … و گندم می تواند مشکلات سلامتی ، جزئی و جدی ایجاد کند.

گندم سرشار از پروتئینی به نام گلوتن است ، اما شواهدی وجود دارد که نشان می دهد بخش زیادی از مردم به آن حساس هستند. خوردن گلوتن می تواند به روده آسیب برساند ، باعث درد ، نفخ ، اسهال ، یبوست و خستگی شود. مصرف گلوتن همچنین با اسکیزوفرنی و آتاکسی مغزی همراه است که هر دو اختلالات جدی مغزی هستند.

  1. خوردن مقدار زیادی پروتئین به استخوان ها و کلیه های شما آسیب می رساند.

رژیم غذایی با پروتئین بالا با پوکی استخوان و بیماری های کلیوی ارتباط دارد. درست است که خوردن پروتئین باعث افزایش دفع کلسیم از استخوان ها در کوتاه مدت می شود ، اما مطالعات طولانی مدت در واقع تأثیر معکوس را نشان می دهد. در دراز مدت ، پروتئین با افزایش سلامت استخوان و کاهش خطر شکستگی ارتباط دارد. علاوه بر این ، مطالعات هیچ ارتباطی بین مصرف زیاد پروتئین و بیماری کلیوی در افراد سالم نشان نمی دهد.

در واقع ، دو عامل خطر اصلی برای نارسایی کلیه دیابت و فشار خون بالا است که هر دو با رژیم غذایی با پروتئین بالا تشدید می شوند. با این حال ، رژیم غذایی با پروتئین بالا می تواند از نارسایی کلیه و پوکی استخوان جلوگیری کند.

  1. رژیم های کم چرب برای شما مناسب است.

آیا می دانید وقتی چربی از غذا حذف می شود چه طعمی دارد؟ خوب ، طعم آن شبیه مقوا است. هیچ کس طعم آن را دوست نخواهد داشت. تولید کنندگان مواد غذایی این را می دانند ، بنابراین چیزهای دیگری را در رژیم غذایی خود قرار می دهند تا کمبود چربی را جبران کنند. شیرین کننده هایی مانند شکر ، شربت ذرت با فروکتوز بالا یا شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام اغلب با چربی جایگزین می شوند. اما به خاطر داشته باشید که شیرین کننده ها اگرچه کالری بالایی ندارند ، اما بهتر از شکر نیستند.

در واقع ، بسیاری از مطالعات مشاهده ای ارتباط مداوم و چشمگیری از شیرین کننده ها را با انواع بیماری ها از جمله چاقی ، سندرم متابولیک ، دیابت ، بیماری های قلبی ، زایمان زودرس و افسردگی نشان داده اند. در این محصولات کم چرب ، چربی های طبیعی سالم با مواد بسیار مضر جایگزین می شوند.

  1. شما باید در طول روز مقدار زیادی وعده غذایی کوچک بخورید.

این ایده که شما باید در طول روز مقدار زیادی وعده غذایی کوچک بخورید تا “متابولیسم خود را حفظ کنید” یک باور رایج است که بی معنی است. درست است که هنگام خوردن یک وعده غذایی ، متابولیسم بدن شما کمی افزایش می یابد ، اما این مقدار کل غذا است که میزان مصرف انرژی را تعیین می کند ، نه تعداد وعده های غذایی.

این مشکل در واقع چندین بار آزمایش و رد شده است. در یک مطالعه کنترل شده ، هر دو گروه مقدار مساوی غذا را با وعده های کوچک و بزرگ مصرف کردند ، اما متابولیسم آنها تفاوتی نداشت.

نتایج یک مطالعه روی مردان چاق نشان داد که شرکت کنندگان در گروه 6 وعده غذایی نسبت به گروه 3 وعده ای احساس اشباع کمتری داشتند. این نوع غذا خوردن نه تنها بی فایده نیست بلکه برای برخی افراد مضر است.

تغذیه مداوم بدن انسان طبیعی نیست.

وقتی مدتی غذا نمی خوریم ، یک فرآیند سلولی به نام اتوفاژی مواد زائد را از سلول های ما خارج می کند. خوب است که هر از گاهی روزه بگیرید یا نخورید. چندین مطالعه مشاهده ای نشان داده است افرادی که چهار بار در روز غذا می خورند ، 90 درصد در معرض خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند (چهارمین سرطان شایع که باعث مرگ و میر بسیاری می شود).

  1. کربوهیدرات ها باید منبع اصلی انرژی در رژیم غذایی باشند.

فرض اساسی این است که همه باید از رژیم غذایی کم چربی با حدود 60 تا 50 کربوهیدرات کل کالری پیروی کنند. این نوع رژیم غذایی غلات و قند زیادی دارد و غذاهای چرب مانند گوشت و تخم مرغ بسیار کم است. این رژیم می تواند برای برخی از افراد ، به ویژه افرادی که به طور طبیعی لاغر هستند مفید باشد. با این حال ، برای کسانی که چاق هستند یا دارای سندرم متابولیک یا دیابت هستند ، چنین کربوهیدرات هایی بسیار خطرناک هستند. این موضوع به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است.

در یک مطالعه کنترل شده ، رژیم غذایی کم چرب و پر کربوهیدرات با رژیم غذایی پرچرب و کم کربوهیدرات مقایسه شد. نتایج به طور مداوم از رژیم غذایی با چربی بالا و کربوهیدرات کم پشتیبانی می کند.

  1. روغن های گیاهی و دانه های امگا 6 برای شما عالی هستند.

چربی های اشباع نشده به عنوان یک غذای سالم در نظر گرفته می شوند زیرا برخی از مطالعات نشان می دهند که خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهند. با این حال ، انواع مختلفی از چربی های اشباع نشده وجود دارد و یکسان نیستند. مهمتر از همه ، ما هم اسیدهای چرب امگا 3 و هم امگا 6 داریم.

امگا 3 ضد التهاب است و خطر بسیاری از بیماری های التهابی را کاهش می دهد. در حقیقت ، افراد باید نسبت خاصی از امگا 6 به امگا 3 دریافت کنند. اگر این نسبت امگا 6 بیش از حد بالا باشد ، می تواند مشکلاتی ایجاد کند. تا به امروز ، بزرگترین منبع امگا 6 در رژیم غذایی فرآوری شده ، دانه ها و روغن های گیاهی مانند سویا ، ذرت و روغن آفتابگردان بوده است. در طول تکامل ، انسان هرگز چنین فراوانی چربی امگا 6 نداشته است. این برای بدن انسان غیر طبیعی است.

امگا 3 بخورید و از مکمل های روغن کبد ماهی ماهی استفاده کنید ، اما از غلات صنعتی و روغن های گیاهی خودداری کنید.

  1. رژیم های کم کربوهیدرات خطرناک است.

رژیم های کم کربوهیدرات می توانند بسیاری از شایع ترین مشکلات سلامتی در کشورهای مختلف را درمان کنند. رژیم کم چرب مضر است و بدون آن نمی توانید بسیاری از مواد مغذی را به درستی جذب کنید. به زبان ساده ، آنها کار نمی کنند. با این حال ، رژیم های کم کربوهیدرات (که توسط متخصصان تغذیه و رژیم درمانی استفاده می شود) نتایج بسیار بهتری را نشان می دهد.

نتایج مطالعات کنترل شده روی رژیم های کم کربوهیدرات نشان می دهد:

  • کاهش بیشتر چربی بدن در مقایسه با رژیم های کم کالری ، حتی با وجود این رژیم ها ، مصرف غذا را محدود نمی کند.
  • آنها فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.
  • آنها قند خون را کاهش می دهند و علائم دیابت را بسیار بیشتر از رژیم کم چرب بهبود می بخشند.
  • آنها کلسترول HDL (خوب) را به میزان قابل توجهی افزایش می دهند.
  • در مقایسه با رژیم های کم چرب ، سطح تری گلیسیرید به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
  • این الگوی کلسترول LDL (بد) را از LDL پایین ، متراکم (بسیار بد) به LDL بالا تغییر می دهد که خوش خیم است.
  • رعایت رژیم های کم کربوهیدرات بسیار ساده تر از رژیم های کم چرب است زیرا نیازی به محدود کردن کالری ندارند و شما در طول روز گرسنه نخواهید بود.

با این حال ، بسیاری از کارشناسان بهداشت و متخصصان تغذیه معتقدند که این رژیم ها مضر هستند و رژیم های کم چرب و پر کربوهیدرات را توصیه می کنند ، اما واقعیت این است که رژیم غذایی با کربوهیدرات زیاد برای شما بیش از یک مزیت است.

  1. غذاهای چرب شما را چاق می کند.

به نظر می رسد خوردن چربی شما را چاق می کند. چیزهایی که زیر پوست ما جمع می شوند و نرم و پاپ کورن به نظر می رسند ، چرب هستند. خوب ، خوردن چربی قطعاً بدتر خواهد شد. اما به این سادگی ها هم نیست با وجود این واقعیت که چربی کالری بیشتری در هر گرم نسبت به کربوهیدرات یا پروتئین دارد ، رژیم های چربی باعث چاق شدن افراد نمی شود. مانند سایر موارد ، بستگی به شرایط دارد.

رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات و چربی می تواند غلیظ شود ، اما ربطی به چربی ندارد. در حقیقت رژیم های پرچرب و کم کربوهیدرات چربی بسیار بیشتری نسبت به رژیم های کم چرب تولید می کنند.

مشاور با شما صحبت می کند

در این مقاله که ترجمه آن در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است ، تنها به 10 مورد اشاره شده است که بسیاری از باورهای عمومی با نادرستی های زیادی مشخص می شوند. انتخاب و تصمیم گیری از بین حجم زیاد اطلاعات موجود بسیار مشکل است. به ویژه اکنون که تفاوت های زیادی در زمینه تغذیه بین طب سنتی ، طب اسلامی و تغذیه مدرن وجود دارد. اما به خاطر داشته باشید که بهترین انتخاب ایجاد تنوع و رژیم متعادل است. آزمایشات سالانه و ارجاع به متخصصان مناسب را برنامه ریزی کنید. در این میان ، مشاوره با مشاور تغذیه یا مشاور تغذیه ورزشی و همچنین مربی ورزشی بهترین انتخاب برای داشتن اندامی ایده آل و از همه مهمتر سلامت جسمی و روحی خواهد بود.

مترجم: معصومه کریم نجات

منبع: healthline

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *