10 حقیقت تغذیه کلم بروکلی و مزایای سلامتی آن

دسته‌بندی نشده


انتخاب

دسته ای از کلم بروکلی تازه در تمام طول سال در ایالات متحده در دسترس است.

به دنبال ساقه های سبز روشن با سرهای گل آذین فشرده مایل به سبز و برگهای ترد و سبز تیره باشید. ممکن است مقداری گلدهی در هر دسته مجاز باشد (6-8 گل زرد در یک دسته). ساقه های بریده با اندازه مساوی (طول 6 اینچ) را انتخاب کنید تا بتوانید به طور یکنواخت بپزید.

از لنگیدن ، بریدن یا تقسیم ساقه ها ، شاخه های شکسته یا خرد شده یا گلهای زرد خودداری کنید.

همچنین از هرگونه گل آذین ، برگها یا بافت ساقه ای که از بین رفته یا تغییر رنگ داده (آفتاب سوختگی) و نرم و بی رنگ آغشته به آب (سرمازدگی) خودداری کنید.

ذخیره سازی

شاخه های کلم بروکلی شسته نشده را در منزل در کیسه پلاستیکی محکم بسته در یخچال نگهداری کنید ، زیرا اگر در دمای اتاق نگهداری شوند سریع خشک می شوند. در حالی که می توان آنها را در محل سرد تا 3-4 روز ذخیره کرد ، از سبزیجات تازه کلم بروکلی باید در اسرع وقت استفاده کرد تا از مزایای آن استفاده کرد.

روش تهیه و سرو

بروکلینی در ایالات متحده ، اروپا و آسیا به طور فزاینده ای محبوب می شود. از جوانه ها و ساقه های گل تازه در آشپزخانه های مختلف استفاده می شود.

ساقه های ظریف بلند و گل آذین های کوچک طعم ظریف فلفلی و کمی شیرین را یادآور مارچوبه می کند. طعم آن با خردل ، سس سویا ، سرکه ، کره ، روغن زیتون ، لیمو ، خرچنگ ، ​​استیک ، گوشت خوک ، پنیر ، هویج ، پیاز و دانه های کنجد همراه است.

قبل از پخت ، برگها را با آب جاری تمیز بشویید تا ماسه سطحی برداشته شود. اگر ساقه سفت و محکم به نظر می رسد پایه ضخیم آن را قطع کنید. در غیر این صورت ، فقط از آنها برای پخت و پز استفاده کنید.

هنگام پخت ، از کل ساقه استفاده کنید ، به قطعات یا مکعب ها برش دهید. روشهای معمول پخت عبارتند از: کبابی ، خورشتی ، بخارپز ، پخته و مخلوط.

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

  • کلم بروکلی خفیف تازه را می توان به صورت سالاد به صورت خام مصرف کرد.

  • کلم بروکلی کودک را به سادگی آماده کرده و با وینایگرت بالزامیک بپوشانید.

  • این غذا فوق العاده به سوپ ها اضافه می شود و با طعم های چینی مانند سس سویا ، زنجبیل ، سیر و پیاز سرخ شده یا بو داده می شود.

  • می توان آن را برای بهبود طعم و ظاهر ظروف برنج ، ماکارونی و پیتزا اضافه کرد.

مشخصات ایمنی

  • گرم شدن بیش از حد سبزیجات برگ دار در سبزیجات خانواده Brassica می تواند باعث شود که باکتری های خاصی که در غذاهای آماده حاوی نیترات مانند بروکلی رشد می کنند ، نیترات را به نیتریت و نیتروزامین تبدیل کنند. این ترکیبات سمی می توانند برای سلامتی مضر باشند.

  • فیتات ها و فیبرهای غذایی موجود در کلم بروکلی می توانند در فراهمی زیستی آهن ، کلسیم و منیزیم اختلال ایجاد کنند.

  • کلم بروکلی که از سبزیجات خانواده Brassica است ، حاوی اسید اگزالیک است ، یک ماده طبیعی موجود در برخی از سبزیجات که می تواند به عنوان سنگ اگزالات در مجاری ادراری متبلور شود. به افرادی که دارای سنگ اگزالات شناخته شده در مجاری ادراری هستند توصیه می شود از خوردن سبزیجات متعلق به خانواده Brassica اجتناب کنند. بنابراین ، نوشیدن آب کافی برای حفظ دفع طبیعی ادرار ضروری است.

  • کلم بروکلی همچنین ممکن است حاوی گواتروژن باشد که می تواند در تولید هورمون های تیروئید اختلال ایجاد کند و باعث کمبود هورمون تیروکسین در افراد مبتلا به اختلال تیروئید شود.

همچنین ببینید

کلم بروکلی ارزش غذایی.

گل کلم ارزش غذایی.

-برگشت به سبزیجات از جانب بروکلینیبه برای مشاهده لیستی چشمگیر از سبزیجات با تمام توضیحات حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی به اینجا مراجعه کنید.

-برگشت به صفحه اصلی.

سایر منابع:

  1. صفحه اطلاعات سرطان دانشکده پزشکی استنفورد – تغذیه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان (پیوند در پنجره جدید باز می شود).

  2. استانداردهای غذایی استرالیا و نیوزلند.

  3. تحقیقات و توسعه سبزیجات در دانشگاه ایالتی واشنگتن

  4. محصولات ویژه (پیوند در یک پنجره جدید باز می شود).



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *