چند توصیه رژیم غذایی برای افراد مبتلا به آسم

دسته‌بندی نشده


اگرچه نکات رژیم غذایی زیادی برای افراد مبتلا به آسم وجود ندارد ، اما تحقیقات نشان داده است که غذاهای زیادی وجود دارد که عملکرد ریه و سیستم ایمنی را تقویت کرده و علائم بیماری را کاهش می دهد. برخی از غذاها همچنین علائم آسم را بدتر می کنند یا احتمال بیماری شما را افزایش می دهند.

آسم یک بیماری مزمن شایع است. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده ، حدود 25 میلیون نفر در ایالات متحده مبتلا به آسم هستند که یک پنجم آنها کودک هستند.

بر اساس مقاله ای که در Nutrition Reviews منتشر شده است ، آسم بیشتر در آفریقایی آمریکایی ها و افراد طبقه پایین اقتصادی-اجتماعی شایع است.

مقاله ای که در حال حاضر می خوانید در مورد غذاهایی است که افراد مبتلا به آسم باید از آنها اجتناب کنند و غذاهایی که می توانند علائم را بهبود بخشیده یا از بروز آنها جلوگیری کنند ، و همچنین عواملی که می توانند به افراد مبتلا به بیماری های مزمن کمک کنند.

غذاهایی که می توانند مفید باشند

این غذاها می توانند برای افراد مبتلا به آسم مفید باشند.

غذاها یا مکمل های حاوی ویتامین D

شواهد نشان می دهد که کمبود ویتامین D ممکن است احتمال حملات آسم را در کودکان و بزرگسالان افزایش دهد. مکمل ویتامین D می تواند تا حد زیادی خطر حمله شدید آسم را که ممکن است نیاز به بستری شدن داشته باشد ، کاهش دهد.

ویتامین D عملکرد ریه را بهبود می بخشد و عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی مانند سرماخوردگی را کاهش می دهد.

منابع غنی ویتامین D عبارتند از:

  • ماهی های چرب مانند ماهی آزاد ، ماهی تن و ماهی خال مخالی
  • قارچ
  • ترینیز
  • کبد
  • پنیر

میوه ها و سبزیجات تازه

رژیم غذایی سالم و مغذی سرشار از میوه و سبزیجات می تواند خطر ابتلا به آسم را کاهش دهد.

مقاله ای که در سال 2020 بر اساس مطالعات متعدد منتشر شد ، نشان می دهد که مصرف زیاد میوه و سبزیجات خطر ابتلا به آسم را در بزرگسالان و کودکان کاهش می دهد.

2017 بررسی بیش از 80 مطالعه ارتباط بین مصرف زیاد میوه و سبزیجات و کاهش علائم آسم مانند خس خس سینه را نشان داده است.

همچنین بخوانید: با رعایت این نکات میوه و سبزیجات بیشتری بخورید

ویتامین ها

میوه ها و سبزیجات تازه منابع غنی از آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین C ، ویتامین E و بتا کاروتن هستند که به بدن در مبارزه با ترکیبات مضر آسیب رسان به بافت های بدن کمک می کند.

علاوه بر این ، خوردن میوه و سبزیجات عملکرد ریه را بهبود می بخشد و علائم آسم را کنترل می کند.

در زیر لیستی از منابع غنی ویتامین A آمده است:

  • مرکبات مانند پرتقال و گریپ فروت
  • کیوی
  • توت فرنگی
  • کنسول
  • فلفل قرمز و سبز
  • کلم بروکلی
  • سیب زمینی آب پز
  • گوجه فرنگیها

منابع غنی ویتامین E عبارتند از:

  • انواع آجیل مانند بادام ، بادام زمینی و فندق
  • دانه های آفتابگردان
  • کلم بروکلی

بتاکاروتن

پرتقال و میوه ها و سبزیجات قرمز حاوی بتا کاروتن هستند. مثلا:

  • هویج
  • سیب زمینی شیرین
  • اسکواش
  • فلفل قرمز و زرد
  • کنسول
  • زردآلو
  • سبزیجات برگ سبز تیره مانند کاهو و اسفناج

فلاونوئیدها و سلنیوم

میوه ها و سبزیجات همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئیدها و سلنیوم هستند که دارای خواص ضد التهابی هستند.

بیشتر میوه ها حاوی فلاونوئیدها هستند. چگونه:

  • سیب
  • گونه های توت
  • آنگورا
  • چای سبز و سیاه

غذاهای زیر حاوی سلنیوم هستند:

  • غذای دریایی
  • گوشت
  • جوجه
  • تخم مرغ
  • محصولات لبنی
  • نان
  • برشتوک

غلات کامل

غلات کامل همچنین به کاهش علائم آسم کمک می کند.

مطالعه انجام شده در سال 2017 نشان داد که خوردن غلات کامل در رژیم غذایی می تواند علائم را کاهش داده و کنترل بیماری را بهبود بخشد.

غلات کامل شامل جو دوسر ، ماکارونی غلات کامل ، گندم سیاه و جو دوسر است.

همچنین ببینید: اثرات چاقی بر بیماری مزمن انسدادی ریه یا COPD

غذاهای مفید برای آسم

از چه غذاهایی باید اجتناب کرد؟

انجمن ریه آمریکا غذاها و نوشیدنی هایی را که می توانند علائم آسم را بدتر کنند ، شناسایی کرده است ، از جمله:

مواد غذایی حاوی سولفیت

سولفیت یک ماده نگهدارنده است که معمولاً در غذاهای کنسرو شده و نوشیدنی هایی که ماندگاری بالایی دارند مانند الکل ، ترشی ، آب لیمو کارخانه ای ، آب لیمو و میوه های خشک یافت می شود.

سولفیت زیاد در رژیم غذایی افراد مبتلا به آسم می تواند علائم را بدتر کند. انجمن ریه آمریکا هشدار می دهد که غذاهای حاوی سولفیت ، به ویژه شراب ، حتی می توانند باعث حملات آسم شوند. مطالعه ای که در سال 2018 انجام شد نشان داد که شراب سفید می تواند در افراد مبتلا به آلرژی ایجاد کند.

سالیسیلات ها

سالیسیلات ها ترکیباتی هستند که در انواع چای ، قهوه ، غذاهای تند یا غذاهای تند یافت می شوند. در موارد نادر ، برخی از افراد مبتلا به آسم به این ترکیبات حساسیت دارند و ممکن است پس از مصرف آنها علائم مکرر را تجربه کنند.

در دو 2014 مطالعات نشان داده است که آسپرین که حاوی سالیسیلات است در برخی افراد آسم را تشدید می کند.

فست فود

مطالعه ای در سال 2013 انجام شد که مصرف فست فود توسط کودکان و نوجوانان را مورد بررسی قرار داد. افرادی که این غذا را سه بار یا بیشتر در هفته می خورند بیشتر در معرض آسم و بیماری های دیگر هستند.

سایر عوامل تحریک کننده برای اجتناب از آنها

افراد مبتلا به آسم باید محرک هایی را که علائم آنها را تشدید می کند یا باعث حمله می شوند ، تشخیص داده و از آنها اجتناب کنند. انجمن ریه آمریکا لیستی از توصیه ها و اطلاعات مربوط به محرک های رایج را ارائه کرده است:

  • داروهای بدون نسخه ؛ مانند آسپرین و داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی
  • حساسیت های غذایی رایج مانند حساسیت به بادام زمینی و صدف
  • دود؛ مانند دود سیگار ، دود آتش و شومینه های چوبی.
  • آب و هوای نامساعد مانند هوای طوفانی ، بادی ، سرد یا مرطوب
  • آلودگی هوا ، دود ، اگزوز خودرو و بخارات شیمیایی
  • شوره یا بزاق حیوانات با خز یا پر
  • اثرات ذرات خاک ، قارچ ها ، دانه های قارچ و میکروب ها

سایر نکات مفید برای کنترل علائم آسم

انجمن ریه آمریکا توصیه می کند که بیماران به طور فعال بیماری را مدیریت کنند. مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی می تواند به آنها در برنامه ریزی برای اجتناب از محرک ها و مصرف داروهای م effectiveثر در زمان مناسب کمک کند.

تمرکز بر علائم و ثبت آنها به مردم کمک می کند تا بفهمند چگونه از غذا ، فعالیت ها و محیطی که باعث حمله آسم می شود دوری کنند.

چاقی می تواند علائم آسم را بدتر کند. فعالیت های سالم و خوردن چربی کم و مقدار زیادی میوه و سبزیجات به افراد در کنترل وزن کمک می کند.

مقاله ای که در سال 2019 منتشر شد نشان می دهد که عفونت های ویروسی نیز می توانند علائم آسم را ایجاد کنند. اقدامات پیشگیری از عفونت ویروسی مانند شستن دست و واکسیناسیون می تواند خطر حملات آسم را کاهش دهد.

حاشیه نویسی

در حالی که هیچ رژیم غذایی دقیقی برای کاهش یا جلوگیری از آسم وجود ندارد ، غذاهای زیادی وجود دارد که می تواند علائم آن را کاهش داده یا بدتر کند.

رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات ، چربی کم و غذاهای سرخ شده می تواند به کنترل علائم کمک کند.

نظارت بر عوامل و علائم آسم و مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی می تواند به کنترل موثرتر بیماری کمک کند.

همچنین بخوانید: رژیم غذایی برای حفظ سلامتی مادام العمر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *