پنیر هالومی – 10 حقیقت تغذیه ای و مزایای سلامتی

دسته‌بندی نشده


خرید کنید

هالومی کلاسیک قبرس از شیر نژادهای محلی گوسفند یا بز در منطقه تهیه می شود. اتحادیه اروپا هالومی سنتی قبرس را بعنوان یک محصول دارای نام تجاری حفاظت شده (PDO) به رسمیت می شناسد.

در حال حاضر به طور فزاینده ای با استفاده از شیر گاو یا ترکیب شیر گوسفند / بز برای رفع نیاز مصرف کننده تولید می شود.

هالومی / حلیم یک پنیر سفید نیمه سخت با بافت الاستیک ، کرک و طعم خنثی است. بدن او جمع و جور ، بدون سوراخ و بدون پوست آشکار است.

معمولاً نقطه ذوب بالایی دارد ، بنابراین می توان آن را کبابی ، خورشتی یا پخته کرد.

هنگام خرید ، به دنبال تاریخ تولید ، بسته بندی و استفاده باشید.

نمونه های هالومی که دارای استانداردهای قبرس برای چربی (25.75 ± 3.14 درصد) ، کم چربی (حداقل 25 درصد چربی) و کم چربی (حداقل 50 درصد چربی) بودند.

ذخیره سازی

هالومی باز نشده را می توان در دمای زیر 0 درجه سانتی گراد به مدت چند ماه نگهداری کرد. در صورت باقی ماندن هالومی ، یک بسته مواد غذایی را خریداری کرده ، در آب نمک خانگی ذخیره کرده و در یخچال قرار دهید تا در 2-4 هفته آینده استفاده شود.

پس از باز شدن ، مانند فتا ، باید برای استفاده در 5-7 روز آینده در یخچال نگهداری شود.

استفاده از غذا

ویژگی اصلی هالومی این است که گرما را تحمل می کند و نقطه ذوب بالایی دارد. آشپزی همچنین شوری آن را تا حد زیادی از بین می برد و از بیرون پوسته ای ترد و از داخل بافتی نرم با طعم شیری جذاب ایجاد می کند.

این پنیر ایده آل برای کباب کردن یا کباب کردن است. همچنین به طور مستقیم یا در سالاد استفاده می شود.

پنیر حلومی کبابی
پنیر حلومی – کبابی.
  • هالومی را می توانید به صورت تازه در دمای اتاق در بشقاب های پنیر ، تنقلات و ساندویچ ، روی نان ، سالاد ، پیتزا یا کیک و حتی روی پاستای تازه رنده کنید.

  • به طور سنتی ، قبرسی ها از سالاد هایی که در ماه های تابستان در سالاد هندوانه سرو می شوند ، به دلیل بافت ترد و ترد و طعم شیر شور و تازه لذت می برند.

  • این یکی از پنیرهای مورد استفاده است ساگاناکی، میان وعده سرخ شده یونانی.

مشخصات ایمنی

پنیر هالومی یکی از لبنیات پر سدیم و پرچرب است که مشابه سایر پنیرها مانند فتا یا دومیاتی است.

رژیم غذایی با نمک بالا می تواند منجر به احتباس آب و فشار خون بالا شود.

هالومی حاوی حدود 15 گرم چربی اشباع شده است و آن را به یکی از غذاهای دارای چربی اشباع تبدیل کرده است. چربی های اشباع شده LDL (کلسترول بد) شما را افزایش می دهد که این امر خطر بیماری های قلبی و سکته را افزایش می دهد.

(امتناع پزشکی: اطلاعات و راهنماهای اطلاعات ارائه شده در این سایت فقط برای اطلاعات عمومی خوانندگان است. نباید از آن برای تشخیص یا درمان مشکلات سلامتی استفاده کرد. این جایگزینی برای مراقبت های پزشکی ارائه شده توسط یک متخصص مراقبت بهداشتی مجاز و واجد شرایط نیست. برای مشاوره در مورد دارو با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود تماس بگیرید.)

-شما هم می توانید از خواندن لذت ببرید

  1. ≺≺ پنیر فتا ارزش غذایی.

  2. ≺≺ پنیر ریکوتا ارزش غذایی.

  3. ≺≺ پنیر چدار ارزش غذایی.

  4. ≺≺ پنیر بری ارزش غذایی.

-برگشت به محصولات لبنی از جانب حقایق تغذیه پنیر هالومیبه

-برگشت به صفحه اصلیبه

سایر منابع:

  1. کیت مواد غذایی یکپارچه (CoFID). (Excel Sheets-Sl No-617 ، در یک پنجره جدید باز می شود).

  2. شرح ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی گوسفندان و گاوهای پرچرب ، کم چرب و کم چرب هالومی: انجمن علوم لبنیات آمریکا (در پنجره جدید باز می شود).

  3. پنیر حلومی و خواص آن (PDF در پنجره جدیدی باز می شود).



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *