پخت ماکرو. : تغذیه

دسته‌بندی نشده


فرض کنید من تصمیم گرفتم از 50٪ کربوهیدرات ، 25٪ چربی و 25٪ پروتئین استفاده کنم.

با توجه به این دقیقا چگونه می توان یک ظرف تهیه کرد ؟؟

می دانم که باید از ترازو برای اندازه گیری غذا استفاده کنم ، اما این منطقی نیست.

آیا باید ابتدا وزن کل وعده غذایی خود را بدانم و سپس غذا را 4 کالری و 9 کالری در گرم وزن کنم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *