نسبت درشت مغذی ها: تغذیه

دسته‌بندی نشده


من می پرسیدم .. چرا روابط درشت مغذی ها مهم هستند؟ پیروی از یک رژیم معمولی ، هنگامی که فقط سعی می کنید کمبود کالری داشته باشید و پروتئین کافی دریافت کنید ، چرا باید درصد معینی از کربوهیدرات ها و چربی ها تشکیل شود؟ به عنوان مثال ، وقتی از ماشین حساب آنلاین استفاده می کنم و به من می گوید باید 50 درصد کالری خود را از کربوهیدرات و 25 درصد از چربی دریافت کنم ، چرا این اعداد؟ آیا به 40 درصد کربوهیدرات ها و 35 درصد چربی ها آسیب نمی رساند؟ آیا دریافت مقدار مشخصی از کالری برای هر کلان چیز خاصی دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *