نحوه کشف و پخت کنگر فرنگی با بچه ها


با بچه هایتان کنگر فرنگی را بپزید، بپزید و لذت ببرید.

کنگر فرنگی

A برای کنگر، یک گل خوراکی. بله درست است، کنگر یک گل باز نشده است!

این هفته یک سری وبلاگ جدید شروع می شود که در آن درس ها و فعالیت های سرگرم کننده و آسان را به اشتراک می گذارم تا به شما کمک کنم غذاهای جدید را برای کودکان در هر سنی معرفی کنید و در مورد آنها بیاموزید! چه پدر و مادر، پدربزرگ، پرستار یا معلم باشید، این مجموعه برای شما مناسب است.

در این ماه در مورد کنگر فرنگی یاد می گیریم، کشف می کنیم و می پزیم. ما از تمام حواس خود برای کشف این سبزی خوشمزه استفاده خواهیم کرد. در اینجا برخی از فعالیت های سرگرم کننده و درس های تغذیه وجود دارد که می توانید از آنها برای کشف و یادگیری در مورد کنگر فرنگی با بچه ها استفاده کنید. همچنین چند نکته آسان در مورد نحوه تهیه، طبخ و لذت بردن از کنگر تازه در کنار هم گنجانده شده است. در اواخر این ماه، من دستور پخت کنسرو کنسرو شده را به اشتراک می‌گذارم و به شما ایده‌هایی در مورد نحوه درست کردن و سرو کردن حتی به سخت‌گیرترین افراد ارائه خواهم داد.

حقایق جالب در مورد کنگر فرنگی

  1. گل بدون شکوفه
  2. بخشی از خانواده آفتابگردان.
  3. قدیمی ترین غذایی که بشر شناخته است.
  4. بومی منطقه مدیترانه است و اکنون در کالیفرنیا رشد می کند.
  5. آنتی اکسیدان بالایی دارد.
  6. کنگر فرنگی سرشار از فیبر است و حاوی ۶ گرم فیبر است.

برای بسیاری از کودکان، پذیرش یک غذای جدید می تواند زمان بر باشد و اغلب نیاز به کاوش با تمام حواس آنها دارد. 👀: بینایی و لامسه حواس بسیار خوبی برای شروع کاوش در غذاها هستند زیرا هنگام انجام فعالیت ها استرس کمی دارند. این شامل فعالیت هایی مانند خواندن کتاب، تماشای فیلم، نگاه کردن به غذا، شمردن، ساختن یا کشیدن با غذا است. بعد پخت و پز می آید، جایی که حس بویایی – شنوایی – و چشایی وارد می شود. اگر به نظر می رسد کودک شما تمایلی به استفاده از حس چشایی خود (یعنی غذا خوردن!) ندارد، اشکالی ندارد! از استرس دادن به آنها خودداری کنید، فقط هر از چند گاهی به روش های مختلف سرو کنگر را ادامه دهید و ممکن است روزی شما را شگفت زده کند.

تکه های کنگر فرنگی

۱۰ فعالیت سرگرم کننده کنگر فرنگی که باید با بچه ها انجام دهید

  1. ✋🏽 از برگ های قلب کنگر به عنوان قلم مو استفاده کنید یا از طول به دو نیم کنید و به عنوان مهر استفاده کنید.
  2. کنگر فرنگی را با باز کردن درازا و شناسایی قسمت های مختلف کنگر (خار، خفه، هسته، ساقه، برگ های بیرونی، برگ های داخلی) ببرید.
  3. 👀 ویدیوهایی در مورد نحوه رشد/برداشت کنگر فرنگی تماشا کنید
  4. کتاب های مربوط به کنگر فرنگی را بخوانید: A for artichokes (۰-۵ سال) پسر کنگر فرنگی (۵-۷ سال)
  5. 👀 تعیین رنگ: در کنگر فرنگی چه رنگ هایی می بینید؟
  6. 👀: تعداد برگ های کنگر فرنگی را بشمارید. سپس با کنگر دیگر مقایسه کنید. (کدام یک بیشتر است؟)
  7. 👄 تست چشایی کنگر فرنگی تازه را با کنسرو کنسرو شده مقایسه کنید (کدام را بیشتر ترجیح می دهید؟!)
  8. 👀 ✋🏽 👃🏽 👂🏽👄 از حواس پنجگانه خود برای توصیف ظاهر، احساس، مزه، صدا و بوی کنگر استفاده کنید. (چه رنگ هایی می بینید؟ خار چه حسی دارد؟ احساس خفگی چیست؟ کنگر هنگام بریدن یا کندن برگ ها چه صداهایی ایجاد می کند؟ کنگر خام در مقابل کنگر پخته چه بویی دارد؟ و غیره)
  9. 👀 ✋🏽 👃🏽 کنگر تازه را با هم بپزید (به زیر مراجعه کنید)
  10. 👀 ✋🏽 👃🏽 👂🏽👄 با قلب آرتیشو بپزید

طرز تهیه کنگر تازه با کودکان

  1. آرتیشو بالا/ساقه را قطع کنید (پست برای بزرگسالان یا نوجوانان)
  2. برگهای پایینی برداشته شده (بیش از ۱۸ ماه، با کمی کمک برای کودکان نوپا و کودکان)
  3. استفاده از قیچی آشپزخانه برای بریدن نوک برگ ها (کودکان بالای ۴ سال)

محصول نهایی باید شبیه این باشد 👇🏽کنگر فرنگی را برگردانید

ساده ترین راه برای تهیه کنگر تازه با کودکان:

  1. روی بخار: کنگر آماده را در یک سبد بخارپز قرار دهید، سبد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و ۱ فنجان آب به ته آن اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید، اجاق گاز را روی حرارت متوسط ​​روشن کنید، بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد. حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که برگ های بیرونی نرم شوند بپزید.
  2. مایکروفر: کنگر آماده شده را در ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید و کف آن را ½ فنجان آب بریزید. کاور (من از دستمال کاغذی مرطوب استفاده کردم). ۸ دقیقه برای ۱ کنگر بزرگ بپزید.
  3. برشته شده: کنگر آماده شده را از طول نصف کنید (کار بزرگسال!). دریچه گاز (قسمت مبهم) را با قاشق بردارید. در قسمت بریده شده، از بچه‌های بالای ۱۸ سال کمک بگیرید تا لیمو را فشار دهند، روغن زیتون بپاشید، ۱ حبه سیر له شده را پر کنید، سپس نمک و فلفل بپاشید. برگردانده و بیرون را با آب لیمو، روغن زیتون و مقداری نمک/فلفل اسپری کنید. در دمای ۴۰۰ درجه سانتیگراد بدون درب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید، سپس با فویل آلومینیومی بپوشانید و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید (کنگر فرنگی بزرگ ممکن است ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول بکشد)

در زیر نمونه ای از کنگر فرنگی در مایکروویو و برشته شده با سس غوطه وری آورده شده است. مورد علاقه ما کنگر برشته بود!

کنگر خورشتی

بهترین راه برای لذت بردن از کنگر تازه

  1. برگ ها را بیرون بیاورید، در سس آغشته کنید، سپس گوشت داخلی آن را با دندان بتراشید. برگ های داخلی به خودی خود خوراکی هستند. حتما تنگه فازی (غیر خوردنی) را بیرون بیاورید که زیر آن قلب کنگر است که بافت گوشتی دارد و قسمت مورد علاقه من است!
  2. سس های مورد علاقه من:
    1. ۱/۴ فنجان سس مایونز + ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه بالزامیک + کمی نمک و پودر سیر. مخلوط کنید و لذت ببرید!
    2. ¼ فنجان کره ذوب شده و ۱ حبه سیر له شده با کمی نمک

برگ ها برای دخترم کاسه ای شد که غوطه ور شود 😉

کنگر فرنگی تازه و کنسرو شده

آیا نمی توانید یک کنگر تازه را به دست آورید؟ نترس! کنسرو کنسرو شده، خرد شده و منجمد انتخابی عالی هستند. یافتن کنسروهای کنسرو شده و انبار شده و منجمد آسان تر است، اما یافتن آن ها توسط Trader Joe’s سخت تر است. کنسرو کنسرو شده و منجمد به صورت آماده مصرف می شود و بسیار ارزان تر است. یک قوطی کنگر فرنگی حدود ۲.۵۰ دلار قیمت دارد در حالی که کنگر تازه تقریباً همان قیمت دارد.

آکنسرو کنسرو در انواع غذاها مانند ساندویچ، پیتزا، پاستا، سالاد و غذاهای مخلوط استفاده می شود.

منتظر دستور العملی با استفاده از کنسرو کنسرو شده در اواخر این ماه باشید! اگر از قبل مطمئن نیستید، در خبرنامه ماهانه من ثبت نام کنید تا بروشورها، دستور العمل ها و اطلاعات انحصاری به شما کمک کند با بچه هایتان آشپزی بیشتری کنید و با غذا دادن به آنها احساس اطمینان بیشتری کنید!