«غذای خلاق» شهرت کرمانشاه را در جهان بالا می برد



ایسنا/ کرمانشاه شهردار کرمانشاه ثبت جهانی کرمانشاه را به عنوان شهر خلاق عنوان کرد و گفت: نام شهر خلاق غذا می تواند نام کرمانشاه را در دنیا مطرح کند.

نادر نوروزی پلازایی در کرمانشاه شهر غذاهای خلاق که عصر (۲۶ تیرماه) با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران و جمعی از مسئولان منطقه برگزار شد، با اشاره به بسیار. خاستگاه تمدن غنی کرمانشاه می گوید: از دوره های مختلف تاریخی، از دوره هخامنشی تا به امروز آثاری در کرمانشاه به جای مانده که نشان از تاریخ غنی آن دارد.

وی افزود: کرمانشاه نیز یکی از مقاوم ترین شهرهای ایران است که در طول هشت سال جنگ چندین بار مورد حمله دشمن قرار گرفته است، اما مردم آن بسیار مقاوم بوده و برای شهر خود هزینه کرده و آن را به شهر خود رسانده اند. شهدای نظام و انقلاب

شهردار کرمانشاه همچنین به فرهنگ غنی ساکنان این شهر اشاره کرد و افزود: کرمانشاه ویژگی های علمی منحصر به فرد خود را دارد، شهری است که با ترکیبی از اقوام مختلف، زبان، گویش، فرهنگ و سنت ها ایجاد شده است.

وی یکی از مهم ترین ویژگی های این شهر متنوع را تنوع غذایی آن دانست و گفت: این یکی از فرهنگ های موجود در هر شهر است که شامل تغذیه و غذا می شود، به گونه ای که پوشاک و آداب و رسوم به حساب می آیند که بخشی از یک شهر هستند. فرهنگ.

نوروزی گفت: شهر کرمانشاه دارای تنوع غذایی بسیار متنوعی است که با تلاش دوستان و یکی از فعالان فرهنگی جمع آوری شد و تبدیل به پرونده ای برای ثبت در تاریخ جهان شد.

وی افزود: در نهایت با تلاش های انجام شده کرمانشاه توانست به عنوان شهر خلاق غذایی انتخاب شود و به لیست ۳۶ شهر غذایی دیگر جهان اضافه شود.

شهردار کرمانشاه خاطرنشان کرد: قرار گرفتن شهر کرمانشاه در فهرست شهرهای جهان کمک زیادی به معرفی این شهر و فرهنگ و تمدن آن کرده و جایگاه جهانیان را بالا برده است.

نوروزی با اشاره به اهمیت تنوع غذایی و ثبت کرمانشاه به عنوان شهر خلاق غذایی از نظر گردشگری، بیان کرد: یکی از جاذبه های گردشگری هر شهری تنوع غذایی است چرا که گردشگران برای دیدن فرهنگ به هر شهری می روند. آنها به این موضوع توجه زیادی دارند، بنابراین ما اکنون یکی از ۳۷ شهر غذایی در جهان هستیم که نشان می دهد ما نیز در این زمینه پتانسیل بالایی داریم.

وی در خاتمه به قابلیت ثبت کرمانشاه، شهر غذایی نوآورانه برای ارتقای جاذبه و رونق گردشگری در رستوران های کرمانشاه اشاره کرد و افزود: امیدواریم مرکز تهیه غذا در کرمانشاه داشته باشیم که در آن شیوه پخت سنتی گردشگران ارائه شود. .

در انتهای پیام