طرز تهیه طعم سبزیجات |

دسته‌بندی نشده


اگر فقط سبزیجات ساده را دوست دارید دست خود را بالا بگیرید! هاه من 20 روش تهیه طعم سبزیجات (واقعاً!) را با استفاده از مواد ساده و کامل غذا و تکنیک های پخت آسان به اشتراک می گذارم.

همبرگر و سالاد در یک بشقاب سفید

سبزیجات خود را تزئین کنید!

البته برخی از افراد لوبیا سبز را میان وعده می خورند یا یک گوجه فرنگی آبدار * از دست می خورند ، اما معمولاً سبزیجات باید کمی برداشته شوند تا خوشمزه شوند.

شاید تعجب آور نباشد که من واقعاً سبزیجات را دوست دارم ، اما به ندرت آنها را به صورت خام و بدون پختن می خورم.

ما در خانه KERF سبزیجات زیادی می خوریم. اگر شب به شب یک سالاد رومی ساده بخوریم یا بروکلی بخارپز کنیم … خوب ، خیلی زود پیر می شود. و می دانم که نمی خواهم سبزیجاتم را بخورم.

* بله ، من می دانم که گوجه فرنگی یک میوه است. اما برای همه اهداف عملی ، من آن را سبزی می دانم.

اگر سبزیجات نمی خواهید ، این پست برای شما مناسب است.

و اگر از قبل سبزیجات را دوست دارید ، انتظار داشته باشید که راهنمایی یا راهی جدید برای آرام کردن غذای خود بیابید. 😆

من فکر کردم که لیست برخی از روشهای مورد علاقه من برای بهبود و پخت سبزیجات مفید خواهد بود.

در اینجا سلیقه ها و راههای اصلی ما آمده است!

20 روش برای ایجاد طعم سبزیجات

1) لیمو ، شوید ، خردل

این ترکیبی از لوبیا سبز ما است. یک قطره خردل دیژون به ضخامت می افزاید ، شوید تازه یا خشک شده طعم می دهد و لیمو همه چیز را برجسته می کند.

2) سبزیجات پخته شده را داخل پستوی آماده بریزید

تقریباً همه چیز با پستو بهتر است! این گیاه Provence Pest را امتحان کنید.

3) با پارمزان بپزید

پنیر پارمزان را با کدو حلوایی نازک یا ورقه های بادمجان بپاشید و بپزید تا پنیر شروع به قهوه ای شدن کند (حدود 20 دقیقه).

4) سیب زمینی درست کنید

این یکی از روش های مورد علاقه ما برای خوردن بامیه و سیب زمینی شیرین است. غلاف یا سیب زمینی را با کمی روغن زیتون و نمک بپاشید و سرخ کنید یا بپزید تا نرم شود. برای “پخت” در سس گوجه فرنگی فرو کنید.

پانک بامیه

5) بهتر از پوسته آرد ذرت سرخ شده

این روش مورد علاقه بعدی ما برای خوردن بامیه است! تخم مرغ را به تکه های اندازه لقمه ، سپس ذرت ذرت اضافه کنید و همه چیز را از گیاهان گرفته تا Old Bay را مزه دار کنید. به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که ذرت شروع به قهوه ای شدن کند ، در فر بپزید.

6) گوشت خوک را بیرون بیاورید

در تابه کمی بیکن سرخ کنید و سپس چربی را ذخیره کنید تا سبزیجات یا سایر سبزیجات سرخ شوند. این نیست به سالم ترین راه ، اما در واقع طعم زیادی می بخشد. و پختن سبزیجات در بیکن بهتر از پختن چیزی مانند دونات یا استیک در بیکن است!

7) یک افرا کوچک اضافه کنید

دستور العمل های سبزی که ما ارائه می دهیم شامل قهوه ای شدن و برداشتن دو تکه گوشت خوک از تابه است. سپس سبزی ها را اضافه کنید تا خوب نرم شوند و در انتها یک یا دو قاشق چای خوری شربت افرا را اضافه کنید. ترکیب شیرین و شور فقط الهی است! اگر بیکن ندارید ، فقط کمی شربت افرا با کیفیت بالا به هر سبزی مانند سبزی خردل ، سبزیجات یا کلم اضافه کنید تا تلخی آن را نرم کرده و کمی عمق پیدا کند. لمس دود مایع همچنین باعث افزایش عمق بدون کالری یا چربی می شود.

8) آنها را خرد کنید

در حالی که ما در مورد سبزیجات صحبت می کنیم ، چیپس کلم را فراموش نکنید!

چیپس کلم سرخ کن هوا

9) فلفل دودی

ادویه آشپزخانه مورد علاقه من. مناسب برای هر سبزی! ما مخصوصاً کباب کردن را دوست داریم.

10) گیاهان پرووانس

یکی دیگر از نمک های خوب در حین پخت – برخلاف بسیاری از گیاهان گیاهی “معمولی”. مناسب برای سس سالاد!

11) سس های مخصوص

کمی طعم آماده با سس هایی مانند “Dr. لعاب خردل Pete’s Pral’s (برای لوبیا سبز عالی است!) یا سس مکمل استخوان.

12) سرکه بازامیک

فقط افراد مسن این کار را می کنند! روی هر چیزی بریزید تا تمام شود یا بپزید تا کمی غلیظ شود.

13) کاهش ها

از بالزامیک گرفته تا آبجو (بله!) ، آن را بپزید تا غلیظ و رنگ آن شربت شود. هر چیزی را از لوبیا گرفته تا قارچ گرفته تا کلم بروکلی بریزید.

14) ماساژ

فریاد بزنید به خانواده سبزیجات ماساژ داده شده. کمی روغن زیتون ، آب لیمو و نمک را به کلم برش زده و شسته شده اضافه کنید و ماساژ دهید تا دستانتان درد کند (حدود 5 دقیقه). اسید و ماساژ کلم ها را شکسته و به قدری نرم هستند که به صورت خام مصرف می شوند. ما عاشق سالاد کلم کلم ماساژ شده با آب لیمو ، فلفل قرمز و آووکادو و شیرینی با سرکه بالزامیک هستیم ، یا این سزارین کلم ماساژ را با سس خانگی امتحان کنید.

سالاد کلم ماساژ سزار

15) مربا

ادای احترام دیگری به شیرینی و خوشمزه بودن ، یک اشاره مربا به همراه یک قاشق چایخوری خردل و کمی روغن زیتون باعث می شود سس شیرین با سبزیجات خوش طعم مانند تربچه کبابی روی آن قرار گیرد.

16) دارچین + کاین

اگر سیب زمینی شیرین را سبزیجات می دانید (من واقعاً می گویم!) ، این ازدواج دارچین و کاین روش مورد علاقه ما برای تهیه سیب زمینی شیرین در فر است. آنها را با روغن زیتون و نمک چرب می کنیم و سپس هر کدام را کمی می پاشیم. من طعم تند شیرین “n” را دوست دارم.

سیب زمینی سرخ کرده

17) تست شده یا گریل

هر سبزی خوشمزه تر است ، فقط با یک لایه روغن زیتون و نمک سرخ می شود. جوانه بروکسل بو داده برای زمستان مورد علاقه من است!

این دستورالعمل قایق های لازانیا سرخ شده را بررسی کنید.

سیخ گوجه فرنگی کبابی با کدو سبز

18) پنیر را اضافه کنید

به سالاد کاپرس ، پارمزان رنده شده داغ یا پنیر آبی بپاشید که سبزیجات پاشیده است. پنیر طعم زیادی می دهد.

19) روغن نارگیل و کره

این روش مورد علاقه برای تهیه کدو تنبل کره و بلوط است. روغن نارگیل را اضافه کنید یا کره نارگیل را آب کنید و تکه های کدو تنبل شده را آغشته کنید.

20) یک سالاد درست کنید و غذاهای جانبی خوب اضافه کنید & سس

در کنار سالاد هالوس ژالاپینو و پنیر بز و فلفل تند خوشمزه تر است. بازی با تولید سس سالاد نیز تغییر می کند. این دستور العمل های ساده سس سالاد را که می توانید در خانه درست کنید امتحان کنید.

سالاد سبز در یک کاسه شفاف

همچنین می توانید از غذاهای واقعی زیر لذت ببرید:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *