شکر رژیمی چیست؟ | شکر رژیم کامور

دسته‌بندی نشده


شیرینی یکی از محبوب ترین طعم های بشر است و مردم از کودکی عطش وصف ناپذیری به غذاهای شیرین داشتند. با این حال ، مصرف زیاد قند و شکر می تواند منجر به بیماری ها و عوارض جدی و مختلفی برای بدن انسان شود. آسیب های دندانی ، دیابت ، چاقی و بیماری های قلبی عروقی فقط نمونه های بسیار رایج هستند. همچنین مشخص شده است که مصرف قند عوارض جانبی دارد. به همین دلیل ، آنها از شکر رژیمی استفاده می کنند.

شکر رژیمی چیست و چه تفاوتی با قند معمولی دارد؟

شکر رژیمی چیست و چه تفاوتی با قند معمولی دارد؟

این شکر نوعی شیرین کننده مصنوعی است که در کارخانه ها با استفاده از قند گیاهی طبیعی یا شیرین کننده های مصنوعی ساخته می شود. شیرینی این قندها بسیار بیشتر از نوع طبیعی آنهاست ، بنابراین مردم می توانند در ازای مصرف کمتر شکر ، شیرینی مورد نظر خود را در غذاها و میان وعده های اصلی دریافت کنند. آیا فکر می کنید استویا در رژیم کتوژنیک نیز از این قند تهیه می شود؟

قندهای طبیعی مانند گلوکز یا قند ساده می توانند قند خون شما را افزایش دهند. اما مصرف این قند تاثیری بر قند خون افراد ندارد. ساخارین ، آسپارتام ، آسولفام ، سیکلامات ، کشک و نوترا از محبوب ترین و پرکاربردترین شیرین کننده های مصنوعی هستند.

چه کاربردی دارد؟

شیرین کننده های مصنوعی مانند قند ، کالری و میزان قندی که وارد بدن می شود را کنترل می کنند ، بنابراین از آنها در تولید و رژیم غذایی بسیاری از غذاهای رایج استفاده می شود. این شکر در تولید ژله ، غذاهای کنسروی ، نوشیدنی های شیرین (مانند نوشیدنی های رژیمی و آب میوه های صنعتی) و شیرینی پزی استفاده می شود.

یاد بگیرید: رژیم لاغری در ماه رمضان

این قند برای چیست؟

هدف اصلی توسعه شیرین کننده های مصنوعی کمک به افراد دیابتی و بهبود قند خون آنها بود. با مصرف این قند ، بیماران دیابتی می توانند تشنگی خود را برای شیرینی با قند بسیار کمتر برطرف کنند. از سوی دیگر ، افرادی که از چاقی رنج می برند یا می خواهند مصرف روزانه این قند را کاهش دهند ، می توانند مقدار طبیعی قند مصرف شده در روز را جایگزین این قند کنند.

بیشتر بخوانید: قرص های تثبیت کننده وزن

طرز تهیه شکر رژیمی

همانطور که قبلاً ذکر شد ، این قندها با استفاده از شیرین کننده های مصنوعی یا با استفاده از قندهای طبیعی تولید می شوند. در این قسمت ، ما یک دستور بسیار ساده برای تهیه این شکر در خانه ارائه می دهیم.

مواد لازم: 1 سر شکر ، 1 قاشق غذاخوری زعفران پخته ، 1 قاشق چایخوری طعم دهنده (شامل زنجبیل ، زیره یا هل) ، 2 قاشق غذاخوری گلاب و هفت لیوان آب

طرز تهیه: ابتدا شکر را کاملاً خرد کرده و با آب به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی آتش بگذارید تا محلول غلیظی به دست آید. گلاب ، زعفران و عطرهای دلخواه خود را به محلول اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد.

یک قاشق چایخوری از مواد را روی سینی الکل بریزید. مواد باید گرم شوند تا محلول به سینی الکل بچسبد. وقتی حرارت لازم را دیدند ، آنها را در یک ورقه پخت بریزید و بگذارید سرد شوند. بعد از سرد شدن می توانید آنها را مانند شکر خرد کرده و مصرف کنید.

موارد زیر باید مشخص شود:

شکر به دست آمده با این روش شیرینی بسیار بیشتری نسبت به شکر طبیعی دارد ، بنابراین به طور متوسط ​​کمتر از شکر معمولی مصرف می شود. رژیم غذایی می تواند به کاهش قند خون شما کمک کند. برای مشاهده کلیک کنید.

این نوع قندها

این نوع قندها

این قندها به دلیل نوع شیرین کننده مصنوعی که در آنها استفاده می شود ، معروف هستند. انواع مختلف شیرین کننده های مصنوعی عبارتند از:
• استویجا
• Advantam
• نئوتام
• سوکرالوز
• آسپارتام
• آس سولفام
• ساخارین

در قسمت های بعدی ، برخی از معروف ترین و رایج ترین انواع این قند را معرفی می کنیم.

در برابر شکر رژیمی محافظت می کند

این قند دفاع کننده ، که می تواند به سرعت در آب حل شود ، یک محصول آلمانی است. این قند با استفاده از شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین و سیکلامات ساخته می شود و جایگزین مناسبی برای قند طبیعی برای بیماران دیابتی است. لازم به ذکر است که این قند رژیمی دارای چربی ، کربوهیدرات ، پروتئین و نمک کمی است. آیا دوست دارید از رژیم پیروی کنید؟ برای دریافت رژیم لاغری روی پیوند کلیک کنید.

قند رژیم زنجبیل

این شکر زنجبیل یکی از محبوب ترین شاخه های قندهای رژیمی است. مطالعات نشان داده است که مصرف زنجبیل می تواند سطح قند خون افراد مبتلا به دیابت را کنترل کند. پودر ناشتای این گیاه برای بسیاری از بیماران دیابتی در نظر گرفته شده است.

این شکر زنجبیل ترکیبی از شیرین کننده های مصنوعی و زنجبیل است که علاوه بر طعم دلپذیر می تواند برای سلامت انسان بسیار مفید باشد. مصرف این غذا با چای و قهوه بسیار رایج است. علاوه بر زنجبیل ، طعم های دیگر مانند زعفران و هل معمولاً در قندهای رژیمی استفاده می شود.

شکر رژیم کامور

شکر رژیم کامور

این قند بابونه با استفاده از سوکرالوز ، یکی از شناخته شده ترین شیرین کننده های مصنوعی ، تهیه می شود. این شیرین کننده کالری ندارد ، تا 600 برابر شیرین تر از قند معمولی است و عوارضی مانند قند خون بالا یا آسیب به دندان و لثه ندارد. برخلاف ساکاروز که در قندهای طبیعی یافت می شود ، سوکرالوز شیرین کننده در بدن تجزیه نمی شود و بدون هیچ گونه عوارض جانبی آزاد می شود. کامور به شکل قرص های رژیمی به فروش می رسد و می تواند جایگزین مناسبی برای قند طبیعی در رژیم غذایی انسان باشد.

این قرص قند چیست؟

قندهای مختلفی که قبلاً تحویل داده شده بودند در قالب قرص های رژیمی و در بسته بندی های مختلف به فروش می رسند. مصرف این شیرین کننده های مصنوعی همراه با نوشیدنی هایی مانند چای و قهوه می تواند راه خوبی برای کاهش مصرف قند افراد باشد. این محصولات برای بیماران دیابتی و همچنین افرادی که رژیم های غذایی خاصی را دنبال می کنند بسیار موثر است.

مزایا و معایب مصرف شکر در رژیم غذایی

مانند هر ماده غذایی دیگر ، مصرف این قند می تواند فواید و مضرات مختلفی را برای بدن انسان به همراه داشته باشد. ما برخی از شناخته شده ترین این اثرات را در زیر بررسی می کنیم.

فواید مصرف شکر در رژیم غذایی:

یکی از مهمترین مزایای مصرف قندهای رژیمی ، سلامت دندان است. در حالی که قند طبیعی می تواند به ساختار دندان آسیب برساند و به مرور زمان آسیب برساند ، مصرف قند مصنوعی هیچ خطری برای دندان ها ندارد.
مصرف قند طبیعی نقش بسیار مهمی در اضافه وزن دارد.

جایگزینی آن با شکر مصنوعی می تواند میزان کالری دریافتی روزانه فرد را کاهش داده و در طولانی مدت منجر به کاهش وزن شود. با این حال ، تحقیقات در این زمینه هنوز ادامه دارد.

مضرات این قند:

مضرات این قند:

قند رژیمی به آرامی در روده جذب می شود ، بنابراین مصرف آن می تواند باعث مشکلات گوارشی مانند اسهال و نفخ شود. افراد مبتلا به هیپوگلیسمی هنگام مصرف این قند باید بسیار مراقب باشند. بی حالی ناگهانی ناشی از افت قند خون برای این گروه از افراد خطرناک است.

اگر تمام قند را با این قند مصرف کنید ، به طور متوسط ​​قند طبیعی کمتری وارد بدن می کنید و این می تواند قند خون شما را مختل کند. همچنین استفاده از این قند در کودکان و زنان باردار توصیه نمی شود.

در حالی که شکر رژیمی می تواند برای افراد دیابتی و همچنین افرادی که از چاقی رنج می برند مفید باشد ، استفاده از این مواد مصنوعی خطرات و عوارض جانبی نیز به همراه دارد. آردها ، کربوهیدرات ها و چربی های موجود در قندهای مصنوعی می توانند باعث اختلالات مانند دیابت شوند ، زیرا مصرف آنها می تواند یک حلقه معیوب برای افراد ایجاد کند.

آزمایشات علمی اخیر نیز نشان داده است که این قند با تغییر متابولیسم بدن باعث افزایش قند خون در برخی از بیماران می شود. به همین دلیل است که مصرف این قند و محصولات مرتبط در بسیاری از نقاط جهان مانند آلمان ممنوع است.

خلاصه مقاله

شیرینی یکی از محبوب ترین طعم های بشر است ، اما مصرف زیاد قند و شکر می تواند مشکلات جسمی زیادی ایجاد کند. قند خون پایین می تواند باعث خستگی ، غش و خواب آلودگی شود. با این حال ، قند خون بالا می تواند باعث بیماری های زیادی از جمله دیابت شود.

استفاده از شیرین کننده های مصنوعی و این قند محلول مناسبی برای بیماران دیابتی و افرادی است که از چاقی رنج می برند. این قند از شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین و استویا یا از منابع طبیعی قند گرفته شده است. همچنین نمونه های معطر زیادی از این محصول در بازار وجود دارد.

شکر رژیمی را می توان در خانه تهیه کرد. مصرف این قند همچنین می تواند دندان ها را از آسیب محافظت کند. با این حال ، استفاده از آن تعدادی از خطرات شناخته شده را شامل می شود ، از جمله سوء هاضمه یا تغییر در متابولیسم بدن. به همین دلیل ، مصرف آن در زنان باردار و افرادی که سابقه فشار خون پایین دارند توصیه نمی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *