سوال در مورد مکمل های ویتامین: تغذیه

دسته‌بندی نشده


من مقالات زیادی خوانده ام که بیان می کنند B12 یک ویتامین رایج است که مردم فاقد آن هستند.

فرض کنید کسی با خوردن تخم مرغ ، ماهی قزل آلا ، لبنیات و سایر موارد 120٪ B12 R&D را با غذا دریافت می کند.

آیا فرد هنوز ناکافی تلقی می شود؟ آیا آنها هنوز نیاز به مکمل با ویتامین دارند؟ یا شاید چنین مصرفی احتمالاً زیستی در دسترس نباشد و فرد همچنان به مکمل ویتامین نیاز داشته باشد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *