رژیم موقت – رژیم لاغری

دسته‌بندی نشده


وعده های غذایی موقت
وعده های غذایی موقت

زمان: نحوه کاهش وزن هنگام برنامه ریزی وعده های غذایی

سه رکن برای وزن و تغذیه سالم وجود دارد: آنچه می خورید (با کیفیت) ، چقدر می خورید (مقدار) و هنگامی که می خورید (زمان). در حالی که دو مورد اول همیشه مورد توجه زیادی قرار گرفته اند ، مورد سوم اغلب نادیده گرفته می شود.

چه کار کنیم یا مهمانی برویم ، تأخیر در غذا خوردن بر بدن تأثیر می گذارد.

رژیم موقت چیست؟

تغذیه موقت شامل همگام سازی عادات غذایی با ساعت بیولوژیکی است. بدن علاوه بر ساعت تولید مثل ، ریتم ها و چرخه های زیادی را دنبال می کند ، مانند چرخه خواب و بیداری ، ریتم هورمونی ، ریتم انتقال دهنده های عصبی و الگوها. غذا خوردن (به احساس خود در مورد خوردن هر روز یک میان وعده خاص توجه کنید؟).

رژیم غذایی موقت توسط دکتر آلن دلابوس ، متخصص تغذیه فرانسوی و پروفسور ژان روبرت راپین در سال 1986 ایجاد شد و ریشه های آن – آیورودا و طب قدیم چینی بود.

آیورودا زمان غذا را یک معیار مهم سلامتی می داند. ایده این دارو این است که بدن ما در طول روز هماهنگ با چرخه های موزون کار می کند ، بنابراین بدن ما را مجبور می کند هر روز تقریباً در یک ساعت غذا بخوریم ، بخوابیم و ورزش کنیم.

طب چینی می گوید هر اندامی در بدن ما ریتم خاص خود را دارد (به همین دلیل است که متخصصان پزشکی چینی روش های خاصی را در ساعات خاصی از روز توصیه می کنند).

هر دو سیستم درمانی یک چیز را می گویند: اگر از ریتم بدن خود پیروی کنیم و بر این اساس غذا بخوریم ، سلامت ما بهبود می یابد.

ساعت بدن بیولوژیکی چگونه کار می کند؟

مطالعات نشان می دهد که یک ساعت اصلی در مغز ما به نام هسته سوپراکیاسماتیک (SCN) وجود دارد که ساعت بدن ما را زیر نظر دارد و پیوسته از تغییرات بدن ، رفتار و محیط خارجی مطلع است. این ساعت اصلی همچنین ساعت محیطی در کبد ، بافت چربی ، قلب ، ماهیچه ها ، معده و ریه ها را کنترل می کند.

بر اساس یک مطالعه بزرگ صبحانه ، رژیم غذایی موقت بر مصرف انرژی و وزن بدن تأثیر دارد. این مطالعه بیان می کند که خوردن غذاهای مناسب در زمان مناسب تضمین می کند که بیشترین مزایای تغذیه ای را از آن دریافت می کنید. این مطالعه همچنین اشاره می کند که صبحانه شما باید سنگین و پر از غذاهای پر انرژی باشد و صبحانه باید کم کالری باشد.

مطالعه دیگری نشان می دهد که غذاهای غنی از شام باعث افزایش وزن و چاقی می شود. به طور مشابه ، حذف صبحانه می تواند ژن های تنظیم کننده ساعت بیولوژیکی بدن را تغییر دهد و در نهایت باعث ایجاد سطوح مختلف قند خون بعد از وعده غذایی بعدی شود.

اگر تصمیم دارید این کار را ارزان انجام دهید و پهنای باند پایینی را به خطر بیندازید ، فقط خودتان را فریب می دهید. فاصله بین صبحانه تا ظهر و ظهر تا شام باید 4 تا 5 ساعت باشد. با این حال ، فاصله بین شام و صبحانه روز بعد باید حداقل 12 ساعت باشد تا چربی انباشته تجزیه شود.

کارگران شیفت به دلیل اختلال در چرخه بیولوژیکی خود (چرخه خواب / بیداری و چرخه غذا خوردن / ناشتا) در معرض افزایش وزن و بیماریهای متابولیک هستند.

رژیم غذایی به موقع چه مزایایی دارد؟

رژیم غذایی طولانی مدت می تواند تأثیر مثبتی بر بدن داشته باشد ، مانند:

هضم و جذب بهتر مواد مغذی

حداکثر فواید مواد مغذی جذب شده

مدیریت وزن

کاهش چربی

کلسترول تنظیم شده

کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی

کاهش خطر ابتلا به دیابت

تقویت سیستم ایمنی بدن

هورمون های متعادل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *