را نباید روغن جامد مصرف کنیم؟



مصرف روغن های جامد و نیمه جامد، باعث رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ ها، تنگی و انسداد قلب و ش. برای محافظت از قلب خود این روغن را مصرف کنید.

به گزارش ایسنا، مصرف روغنهای جامد و نیمه، باعث رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگها، آترواسکلروز (سفت شدن جدار تن)، تنگی و انسداد و سکته قلبی و سکته قلبی می شود. بر اساس نتایج آخرین یافته های علمی در جهان، مصرف روغن های جامد و نیمه جامد همچنین به دلیل دارا بودن اسید چرب ترانس خطر ابتلا به سرطان سینه در خانم ها و سرطان پروستات در آقایان را افزایش می دهد.

مصرف روغن های جامد به هیچ عنوان توصیه نمی شود. روغن جامد به علت بافت مورد نیاز شیرینی‌ها، در قنادی‌ها کاربرد دارد. اسیدهای چرب اشباع موجود در روغن جامد به بیماری‌های قلبی _ بیماری‌ها و انواع سرطان‌ها را به دنبا تبدیل می‌کند.

اگر چه این روغن ها در حال حاضر در ما با اصلاح فرمولاسیون و بهبود کیفیت به روغن نیمه جامد تبدیل شده اند که مقدار اسیدهای چرب اشباع و ترانس کمتری نسبت به روغن جامد دارند، ولی باید توجه داشته باشد که روغن نیمه جامد هم در مقایسه با روغن های گیاهی مایعات. LDL بیشتر اسید چرب اشباع و اسید چرب ترانس دارد و مصرف آنها خطراتی مانند افزایش کلسترول بد خون LDL تنگی و انسداد بیماری قلبی و نهایتا سکته قلبی را به دنبال دارند; بویژه که دچار مشکل از خون و کلسترول بالا است نباید از روغن جامد و نیمه جامد استف.

بنابراعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، توصیه می‌شود برای ابتلا به بیماری‌های قلبی _ درمانی ازا

ربی‌های مایع، روند بروز آترواسکلروز (سفت شدن جدار بدن) را کند می‌کند. روغن نباتی درصد بسیار کمی اسید چرب اشباع و مقدار قابل توجهی اسیدهای چرب غیر اشباع است که برای حفظ قلب نیازی به آن دارد و میزان اسید چرب ترانس آن کمتر از ۲ درصد است و به میزان قابل توجهی از اسیدهای چرب ترانس آن کمتر از ۲ درصد است. . مصرف روغن‌های مصرفی برای حفظ سلامت به روغن حیوانی و روغن نباتی جامد و نیمه جامد ارجحیت دارد.

انتهای پیام