در مورد شیره خرما و خواص آن چه می دانید؟

دسته‌بندی نشده


آب خرما دارای خواص و فواید زیادی است و ارزش غذایی بالایی دارد ، البته آب خرما یک غذای بسیار مغذی است که به سلامت بدن و در درمان برخی بیماری ها کمک می کند. شیره خرما دارای خواص بسیار و ارزش غذایی بسیار بالایی است. مصرف این آب میوه برای صبحانه ، انرژی را برای کل روز تأمین می کند.

شیره خرما حاوی پروتئین ها ، قندهای طبیعی ، مواد معدنی و ویتامین هایی مانند B1 ، B2 ، B3 و B5 و همچنین A1 و C است که دیگر نیازی به مولتی ویتامین ها ندارید. این آب میوه ها حاوی قندهای طبیعی مانند گلوکز ، ساکارز و فروکتوز هستند و انتخاب خوبی برای میان وعده ها هستند.

خواص شیره خرما

1- تامین انرژی بدن:

شیره خرما انرژی را تامین می کند و مصرف آن به بدن انرژی می دهد. مصرف این آب میوه قدرت یادگیری کودکان و دانش آموزان را افزایش می دهد.

2- درمان یبوست:

الیاف موجود در خرما ملین ها را شل کرده و روند جداسازی را تسهیل می کند.

3- سلامت دستگاه گوارش:

مصرف شیره خرما فعالیت باکتری ها را در دستگاه گوارش افزایش می دهد و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

4- درمان شب کوری:

با توجه به محتوای کاروتنوئید و ویتامین A خرما ، آب میوه در برابر شب کوری که با علائمی مانند خشکی چشم و افزایش خطر عفونت همراه است ، محافظت می کند و بینایی را تقویت می کند.

5- کار را تسهیل می کند:

خوردن آب خرما در دوران بارداری دهانه رحم را باز می کند و زایمان و زایمان را تسهیل می کند.

6- درمان کم خونی:

آب خرما سرشار از آهن و اسید فولیک است ، آنها به درمان و درمان کم خونی کمک می کنند. در بخش Wet Health ، می خوانید که اسید فولیک موجود در خرما خون را تشکیل می دهد و برای زنان باردار بسیار مفید است. آهن طبیعی موجود در آب خرما میزان گلبول های قرمز را افزایش می دهد.

7- رفع خستگی و ضعف:

شیره خرما سرشار از ویتامین B است و برای تعادل عصبی مفید است ، خستگی و ضعف را کاهش می دهد. منیزیم و فسفر موجود در شیره خرما سلول های عصبی را تقویت کرده و سر را زنده نگه می دارد.

8- مناسب برای افزایش وزن:

اگر کم وزن هستید و می خواهید وزن اضافه کنید ، از آب خرما استفاده کنید. آب خرما کالری بالایی دارد و روزانه چربی صورت مصرف می شود.

9- پوست مناسب برای:

شیره خرما حاوی ویتامین C و D است که برای خواص کشسانی پوست شما بسیار مفید است و باعث صاف شدن پوست می شود. شیره خرما دارای خواص ضد پیری است و از تجمع ملانین در بدن جلوگیری می کند. با این حال ، آب خرما گرم است و اگر با حرارت دیگر مانند آرد مخلوط شود ، باعث آکنه پوست می شود.

10- افزایش قدرت جنسی:

مصرف آب خرما در افزایش قدرت جنسی بسیار مفید است. مواد مغذی غنی موجود در شیره خرما باعث افزایش استقامت جنسی در بدن می شود.

11- افزایش رشد مو:

شیره خرما سرشار از آهن است ، گردش خون را در زیر پوست افزایش می دهد ، به تقویت فولیکول های مو کمک می کند و رشد مو را افزایش می دهد.

12- تقویت و تقویت استخوان ها:

شیره خرما به دلیل داشتن کلسیم و منیزیم باعث تقویت استخوان ها می شود. شیره خرما دارای خواص ضد التهابی است و برای افراد مبتلا به آرتروز و آرتروز مفید است و همچنین به طور م reducingثری دردهای مفصلی و روماتیسمی را کاهش می دهد.

خواص و خواص شیره خرما اصلی - بازار آب انگور آب میوه

نحوه مصرف آب خرما

برخی از افراد برای صبحانه آب خرما مصرف می کنند که بسیار پر انرژی است. مصرف آب خرما به عنوان میان وعده بسیار مفید است. برخی افراد برای تهیه نصف از شیره خرما به جای شکر استفاده می کنند. شیره خرما به دلیل داشتن مواد مغذی ، فیبر و آنتی اکسیدان ها جایگزین مناسبی برای شکر است.

این یکی از عادات غذایی معمول بسیاری از شهرها مانند اراک ، همدان ، تبریز ، اردبیل و خوردن “شیر برنج با شیره” ، “برف با شیره” ، “شیر با شیره” و “ارده با شیره” است. زمستان

طرز تهیه و تولید شیر خرما

1- روش پخت (روش گرم)

در این روش تولید ، خرما را در گلدان های باز قرار می دهند و آب به وزن میوه اضافه می شود. مخلوط آب و خرما گرم می شود تا آب آن در آب حل شود. حرارت دهید تا آب به غلظت دلخواه برسد ، در نهایت پس از خاموش شدن آتش ، مخلوط صاف شده و آب آن را در ظروف پلاستیکی یا قوطی های فلزی ریخته و خمیر باقی مانده به حیوانات داده می شود.

2- تهیه آب میوه در حوضه های سیمان (روش سرد)

خرما در حوضچه های 1 تا 1.5 متر بالاتر از سطح زمین برای عملیات دوشش ریخته می شود. خرما توسط گرانش فشرده می شود و آب آن از سوراخ ته حوض استخراج و جمع آوری می شود. این نوع شیره طبیعی است و به آن شیره خرمای طبیعی می گویند. حوضچه های سیمانی در زبان محلی ، پایه های گلی نیز نامیده می شود.

3- تولید شیره خرما به روش حصیر

در برخی از مناطق جنوبی کشور ، مانند میناب ، خرما را به جای حوضچه های سیمانی در ظرفی که از ورق های خرما ساخته شده است به شکل یک سبد پینت می ریزند و در نتیجه فشردن خرما ، آب میوه ها به یکدیگر فشرده می شوند. به از جفت های حصیری

اقدامات احتیاطی برای شیره خرما

برای دیابتی ها مضر است ، اما مصرف کم آن به دلیل قند طبیعی مشکلی ایجاد نمی کند. شیره خرما دارای طبیعت گرم است و طبق آنچه که در مورد سلامت مرطوب توضیح داده شده است ، ترکیب آن با غذای گرم برای خلق و خوی گرم مضر است ، زیرا صفرا را ضخیم کرده و باعث آکنه در صورت و بدن می شود.

برای افراد چاق و کم تحرک مضر است زیرا کالری بالایی دارد ، بنابراین اگر هنگام خوردن این ماده مغذی ورزش نکنید ، چاقی و عوارض آن قطعاً منتظر شما خواهند بود.

شکر موجود در بستنی را با شیره خرما جایگزین کنید

ساکارز به ویژه برای بیماران دیابتی مضر است زیرا با برخی مشکلات سلامتی مانند فشار خون بالا ، بیماری های قلبی ، پوسیدگی دندان و چاقی ، قند خون بالا و سطح انسولین همراه است. با توجه به تأثیر قند بر ویسکوزیته فاز منجمد بستنی ، که بر تبلور و رشد بلورهای یخ در طی چرخه ذوب و انجماد در حین حمل و نقل و ذخیره سازی تأثیر می گذارد ، عمر به دلیل شوک حرارتی و کیفیت محصول در قفسه توصیه می شود. به


آب توت چه خواصی دارد؟

خواص بی نظیر آب انگور

خواص چهار آب میوه چیست؟

7 غذاهای گیاهی غنی از ویتامین B12


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *