درک تغذیه: اصول تغذیه آگاهانه

دسته‌بندی نشده


خوردن آگاهانه راهی برای خوردن است که بر گرسنگی و سیری تمرکز می کند. اصول آگاهی از تغذیه و مزایای آگاهانه غذا خوردن را بخوانید.

خوردن آگاهانه راهی برای ایجاد رابطه سالم با غذا است. تشویق مثبت اندیشی و تشخیص و احترام به گرسنگی از جمله اصول این رویکرد است.

ایولین تریبول و الیز راش متخصصان تغذیه ای بودند که برای اولین بار در کتاب تغذیه آگاهانه خود: رویکردی انقلابی در رژیم غذایی ، اصطلاح خوردن بصری را به کار بردند.

با این حال ، باید بدانید که این دو نفر اولین افرادی نبودند که اصول این روش را آموزش دادند.

1973 با تاسیس کوه سبز ، تلما ویلر بر جامعه ای بدون رژیم غذایی و عادات پایدار برای سلامت طولانی مدت تأکید کرد.

چند سال بعد ، سوزی اورباخ در کتاب خود با عنوان چاقی ، مشکل فمینیستی ، نحوه کنار گذاشتن غذا خوردن و نگرانی در مورد غذا را توضیح می دهد.

همچنین در سال 1982 ، شاعری به نام جننین روت کتابی در مورد تغذیه آگاهانه منتشر کرد.

منشا تغذیه آگاهانه مشخص نیست ، اما پیام اصلی آن مخالفت با رژیم غذایی ، ایجاد تصویر بدن سالم ، ایجاد صلح با غذا و گوش دادن به بدن است.

رژیم ها به غذاها به عنوان خوب یا بد اشاره می کنند. با این حال ، تغذیه آگاهانه بر احترام به گرسنگی و تمرکز بر تناسب غذا برای سلامت جسمی و روانی پایدار تأکید می کند.

این مقاله اصول تغذیه آگاهانه و نحوه شروع کار را مورد بحث قرار می دهد. مزایا و خطرات استفاده از این روش نیز شرح داده شده است.

همچنین بخوانید:

تغذیه چیست و چرا اهمیت دارد؟ (کلیک)

درک تغذیه چیست؟

به گفته تریبول و راش ، متخصصان تغذیه آگاه باید به علائم گرسنگی توجه کرده و رژیم مورد نظر را بدون احساس گناه بخورند. با این روش ، او عاشق غذا خوردن است ، به علائم گرسنگی احترام می گذارد و سیری قابل تشخیص است.

در حالت ایده آل ، این روند طبیعی است. با این حال ، برای برخی از افراد (از جمله کسانی که سالها رژیم گرفته اند) ، این روند غیرممکن است.

در حقیقت ، سالها محدودیت خوردن ، استفاده از غذا برای دفع احساسات منفی و شیدایی برای غذای سالم دلایلی برای مبارزه با خوردن آگاهانه است.

به گفته تریبول و راش ، کودکان خردسال نمونه خوبی از تغذیه آگاهانه هستند. به این ترتیب ، مردم رویکرد ساده تری نسبت به غذا دارند.

با استفاده از این روش ، می توانید با بدن خود رابطه قوی برقرار کنید و در نشانه های طبیعی گرسنگی و سیری اطمینان ایجاد کنید.

همچنین بخوانید:

نکات تغذیه ای برای افزایش طول عمر و سلامتی (کلیک کنید)

10 اصل اساسی درک تغذیه

برای تغذیه آگاهانه ، 10 اصل اساسی باید در نظر گرفته شود. تریبول و راش در کتاب خود به این موضوع اشاره کرده و بعداً آن را در نسخه های بعدی به روز کردند.

صلح با غذا

غذا دشمن نیست.

غذا نباید ممنوع تلقی شود. البته حساسیت یا عدم تحمل غذایی استثنائاتی هستند که باید در نظر گرفته شوند.

مصرف بی قید و شرط غذا از هوس های غیرقابل کنترل ، احساس محرومیت و میل به پرخوری محافظت می کند.

روش قبلی را در مورد حالت حذف کنید

رژیم گیران دائماً از غذا و تأثیرات آن بر بدن آگاه هستند. در طول رژیم غذایی ، غذا فیلتر می شود زیرا سالم تر و خاص تر به نظر می رسد.

رعایت رژیم غذایی به ویژه برای طول عمر مضر است.

افرادی که از رژیم غذایی پیروی می کنند با توجه به ذهنیت خود غذا را انتخاب می کنند و به عواملی مانند گرسنگی ، شهوت و خواسته های بدن توجه نمی کنند.

تغذیه آگاهانه به همه این موارد توجه می کند.

چالشی برای پلیس غذا

داشتن تفکر پلیس غذا به معنای اخلاقی تر کردن غذا است. در واقع ، مردم تصور می کنند که غذای سالم خوب است و غذای ناسالم بد است.

این باورها درست نیستند و با تغذیه آگاهانه به چالش کشیده می شوند.

احترام به گرسنگی

محدودیت غذایی باعث پرخوری می شود. آنها عمداً از کربوهیدرات ، پروتئین و چربی تغذیه می کنند تا کالری کافی را تامین کنند.

این ممکن است برای برخی افراد دشوار باشد ، اما هدف این است که شما را در مورد تشخیص گرسنگی و سیری مطلع کند.

با احساسات خود کنار بیایید

گاهی اوقات افراد برای کنار آمدن با احساسات ناخوشایند یا پیچیده شروع به غذا خوردن می کنند. به این می گویند رژیم عاطفی.

این اصل استفاده از روش های مختلف برای مقابله با احساسات را پیشنهاد می کند. این شامل ثبت وقایع روز ، پیاده روی و تماس با یک دوست یا بستگان است.

علاوه بر این ، مشورت با یک درمانگر برای یافتن منابع مشکلات و یادگیری تکنیک های مقابله موثر بسیار مهم است.

عامل رضایت را کشف کنید

غذا خوردن باید ارضا شود.

با خوردن غذای دلپذیر در محیطی دوستانه احساس رضایت خواهید کرد. در واقع ، این وضعیت با احساس رضایت بیشتر همراه است.

تشخیص سیری

باید به احساس گرسنگی و سیری احترام گذاشت.

اصول تغذیه آگاهانه شامل توجه به لحظات بعد و بعد از غذا است. در واقع باید به طعم غذا ، احساس و گرسنگی آن توجه کنید. این امر در تعیین زمان رضایت و سیری مثر است.

به سلامتی خود احترام بگذارید – یک رژیم غذایی ملایم

مهم این است که در طول زمان و به طور مداوم مصرف می شود. شما باید غذاهایی را انتخاب کنید که به اهداف تغذیه ای و میل شما نزدیک هستند.

احترام به بدن

انتظارات غیر واقعی بدن منجر به انتقاد جدی از خود می شود.

در واقع ، حفظ این انتظارات ، کنار گذاشتن ذهنیت تغذیه ای را دشوار می کند.

پیروی از رژیم غذایی آگاهانه بدن را به ارزش و احترام ترغیب می کند.

حرکت – تفاوت را احساس کنید

به جای تمرکز بر میزان کالری سوزانده شده ، هنگام تمرین بر احساسات خود تمرکز کنید.

در واقع باید از این احساس به عنوان انگیزه ای برای فعال بودن و فعال ماندن استفاده کرد.

همچنین بخوانید:

نحوه محاسبه کالری (کلیک کنید)

نحوه آگاهی از تغذیه

خوردن آگاهانه یک شیوه زندگی است و هرکسی آن را متفاوت تجربه می کند. برای پیروی از رژیم غذایی آگاهانه ، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • عادات غذایی: عدم توجه به عادات غذایی
  • به دلایل خوردن فکر کنید: به گرسنگی جسمانی یا احساسات منفی مرتبط با تصمیم برای خوردن غذا توجه کنید.
  • آگاهی را در نظر بگیرید: آموزش آگاهی عوامل روانی احساسی غذا خوردن را تغییر می دهد.
  • به علائم گرسنگی گوش دهید: وقتی احساس گرسنگی می کنید ، غذا بخورید و مصرف غذای خود را محدود نکنید.
  • از اخلاق غذایی اجتناب کنید: از استفاده از برچسب غذای خوب یا بد خودداری کنید.

همچنین بخوانید:

راهنمای تغذیه سالم (کلیک کنید)

مزایای آگاهی از تغذیه

درک تغذیه فواید جسمی و روانی دارد.

فواید جسمانی

بعدی در سال 2019. این مطالعه شامل 37 بزرگسال مبتلا به بی اشتهایی عصبی و 39 نفر بدون بی اشتهایی عصبی بود.

این معیار تعیین می کند که چگونه افراد سیگنال های بدن را به درستی تشخیص می دهند.

بر اساس نتایج این مطالعه ، ارتباطی بین مصرف رژیم غذایی آگاهانه و حساسیت بیش از حد در افراد مبتلا به اختلال اشتها و بدون آن وجود دارد. با این حال ، تغذیه آگاهانه در افراد مبتلا به بی اشتهایی کمتر رایج بود.

بر اساس یافته ها ، اگرچه افراد مبتلا به بی اشتهایی عصبی بیشتر از دیگران در خوردن آگاهانه مشکل دارند ، اما در تشخیص علائم طبیعی بدن مثر است.

مزایای روانی

مطالعه 2019 پذیرش بدن و مدیریت وزن را مورد بررسی قرار داد. بر اساس این مطالعه ، شرکت کنندگان بر گرسنگی جسمانی با غذا خوردن آگاهانه تمرکز کردند و تصویر مثبتی از بدن خود داشتند.

با این وجود ، این همبستگی در شرکت کنندگان با شاخص توده بدنی پایین (BMI) قوی تر بود. بنابراین ، محققان توجه به BMI را برای تحقیقات آینده مهم دانستند.

البته ، اگرچه شرکت کنندگان از نژادها و گروه های قومی مختلف در این مطالعه شرکت کردند ، اما 72 درصد آنها زن بودند.

همچنین بخوانید:

ارتباط تغذیه و سلامت روان (کلیک کنید)

خطرات و ملاحظات

خوردن آگاهانه برای همه مناسب نیست.

به عنوان مثال ، افراد مبتلا به بیماریهای خاص که نیاز به رژیم غذایی خاص دارند باید از توصیه پزشک یا متخصص تغذیه پیروی کنند.

این افراد مبتلا به دیابت ، فشار خون بالا و بیماری های قلبی هستند.

برخی افراد نیز باید به دلایل سلامتی از خوردن برخی غذاها خودداری کنند. به عنوان مثال ، افراد مبتلا به بیماری سلیاک باید از غذاهای محرک اجتناب کنند.

برخی از افراد ، مانند افرادی که دچار اختلال اشتها شده اند ، نباید از رژیم غذایی آگاهانه پیروی کنند. آنها باید از توصیه پزشک یا متخصص تغذیه پیروی کنند.

نتیجه

خوردن آگاهانه راهی برای خوردن است که بر احساس گرسنگی و سیری تمرکز دارد و شامل تمرین مثبت اندیشی است. در واقع ، این روش برای ایجاد ارتباط سالم تر با بدن و غذا ایجاد شده است.

منابع متعددی برای افراد علاقمند به درک اصول تغذیه وجود دارد. اینها کتابها ، گروههای حمایتی و متخصصان تغذیه هستند.

لازم به ذکر است که رژیم آگاهانه برای همه انتخاب مناسبی نیست. در حقیقت ، افرادی که بیماری دارند یا رژیم خاصی دارند باید قبل از خوردن آگاهانه با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنند.

برای مشاهده و خرید مکمل ها و محصولات مراقبت از داروخانه آنلاین Oiro کلیک.

1 »2» 3 »4» 5 من از این مقاله قدردانی می کنم!

[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *