درمان پارکینسون – توصیه های غذایی برای بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون – یک متخصص تغذیه و رژیم لاغری

دسته‌بندی نشده


محلول آب انگور

محلول آب انگور و عسل و باورهای غلط در مورد آن

02-07-2019

اولین رویداد تغذیه و رژیم غذایی انسان محور بر اساس ویژگی های ژنتیکی

اولین رویداد تغذیه و رژیم غذایی انسان محور بر اساس ویژگی های ژنتیکی

10/10/2019

توصیه های غذایی برای بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون (بیماری پارکینسون):

  • از خوردن غذاهای سرشار از پروتئین (گوشت قرمز و گوشت سفید) بیش از آنچه در رژیم غذایی نشان داده شده است خودداری کنید ، زیرا افزایش مصرف پروتئین با افزایش یبوست مرتبط است.
  • بهتر است گوشت قرمز را جایگزین تخم مرغ و غذاهای دریایی کنید.
  • از مکمل های ویتامین B6 به همراه لوودوپا خودداری کنید.
  • برخی از غذاها ممکن است اثرات ضد التهابی و محافظتی بر سلول های عصبی داشته باشند.
  • ترکیبات “محافظ عصبی” زیر را به طور منظم امتحان کنید ، مانند:
  • انگور قرمز ، هسته انگور ، انواع توت ها ، زردچوبه ، زعفران ، چای سبز ، جعفری
  • از مصرف لبنیات بیش از 2 واحد در روز خودداری کنید.
  • بهتر است از پروبیوتیک ها برای کاهش درد شکم و یبوست استفاده کنید.
  • حداقل یک منبع ویتامین D در هفته بخورید ، مانند:
  • ماهی قزل آلا ، قارچ و محصولات غنی شده با ویتامین D
  • روزانه از منابع ویتامین E مانند آجیل ، دانه ها و روغن های گیاهی استفاده کنید.
  • روزانه 1-2 فنجان چای یا قهوه بنوشید.
  • به یاد داشته باشید که مصرف مایعات خود را در روز افزایش دهید.

متخصص تغذیه و مشاور تغذیه ، دکتر احمد ساعدی می تواند با ارائه تغذیه اولیه و میزان و روش غذا خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *