حقایق و مزایای تغذیه نهایی

دسته‌بندی نشده


انتخاب و ذخیره سازی

شیرینی های تازه در تمام طول سال در بازار موجود است. نوک برگ های ترد و نرم را انتخاب کنید. از برگهای زرد و سفت رنگی خودداری کنید.

سبزیجات را در کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید. 3-4 روز تازه می ماند.

روش تهیه و سرو

اندوی تازه را در آب سرد خنک بشویید. برگها را به رنگ زرد یا تغییر یافته دور بیندازید. انتهای سخت سخت را بردارید. برگها را با چاقو برش دهید.

غذاهای خمیری معمولی معمولاً در فروشگاه ها به عنوان یک ظروف کم رنگ فروخته می شوند. سفید کردن تلخی برگ ها را از بین می برد و طعم آنها را افزایش می دهد. سفید کردن با مسدود کردن نور خورشید انجام می شود. برای دستیابی به این هدف ، کشاورزان محصولات نهایی را با کاشی های بوته ای معکوس یا صفحات پلاستیکی به مدت 2 تا 4 هفته می پوشانند.

قبل از استفاده آنها را کاملاً با آب سرد بشویید. انتهای ساقه را با چاقوی تیز برش دهید.

در اینجا چند نکته برای خدمت ارائه شده است:

  • Frisée به ویژه در زبان فرانسوی مورد علاقه خود برجسته است سالاد لیونبه

  • اسکارول برای تهیه سالاد ، سوپ (سوپ لوبیا اسکارول) و دستور پخت استفاده می شود.

  • Witloof به صورت خام در سالاد یا خورشت استفاده می شود و به عنوان سبزیجات سرو می شود.

مشخصات ایمنی

Endive به طور گسترده در سراسر اروپا و برخی ایالت های آمریکا مورد استفاده قرار می گیرد. اگرچه این سبزی برگ سبز سرشار از گلیکوزیدهای تلخ و اینولین است ، اما در صورت استفاده معتدل تا کنون هیچ عارضه جانبی شناخته شده ای گزارش نشده است.(امتناع پزشکی).

≻≻-بیشتر بخوانید حقایق تغذیه ای سبزی کاسنی.

-برگشت به سبزیجات از جانب پایندهبه برای مشاهده لیستی چشمگیر از سبزیجات با تمام توضیحات حقایق تغذیه ای و مزایای سلامتی به اینجا مراجعه کنید.

-برگشت به صفحه اصلی.

سایر منابع:

  1. پایگاه ملی تغذیه USDA.

  2. سری باغ باغ-بخش کشاورزی آرکانزاس-pdf.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *